Realista24 írta:Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Én azt olvastam, hogy a Sevillaval nem sikerült közös pontra jutni
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 11., szerda 14:44
Realista24 írta:Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 11., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 7., szombat 15:22
Akik elég megbízhatónak számítanak, legalábbis szerintem :Amúgy azok, akik többé-kevésbé otthon vannak Twitter-ügyben, tudnának linkelni nekem olyan oldalakat, amelyek többnyire átigazolási hírekkel foglalkoznak, illetve viszonylag megbízhatónak számítanak? Köszönöm előre is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 7., szombat 14:48
De azért elég sokszor igaza is lesz végül. Bár, ahogy olvasgatok most, tényleg elég sokan sorban állnak a belgáért, Juve is, AtMa is, Angliából is vannak kérők, szóval ebből is kisülhet egy jó kis saga.Caraway írta:Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 7., szombat 14:41
Én most éppen a Juventust olvastam, hogy 25ért megvennék.Caraway írta:Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
indykaila News @indykaila
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 7., szombat 14:41
Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
indykaila News @indykaila
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 7., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 5., csütörtök 22:26
Az idei hátvédsorba még Lipták is erősítés lett volna.sucre írta:Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 5., csütörtök 22:16
Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 5., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 5., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:48
Persze, kell a hosszú pad, mert akármi közbe jöhet. De ha mindenki egészséges lesz?BBarni írta:Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 5., csütörtök 19:36
Igen nekem is fura, bár nem tudom ott milyen teljesítményt nyújtott!55 millió euróért ment oda ha jól emlékszem most meg kb 30-at kapnának...Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...
Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.
Nem semmi ez a Wenger, hogy "csak" TKP-okban tud gondolkodni....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 5., csütörtök 19:23
Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...BBarni írta:Állítólag a Zenit elfogadta az Arsenal 26 millió fontos ajánlatát Hulkért és még a VB előtt meg lesz az orvosi is!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:20
Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.Csabi írta:ő mindig szélen játszott.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 5., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 5., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 5., csütörtök 15:06
Nagyon adom.ziro4vr írta:Mourinho érdemeit, tudását nem lehet vitatni, de a személyiségének van egy olyan aspektusa, ami egy bizonyos határig, pontig előny, de utána hátránnyá válik, és ezt nem tudja kontrollálni, vagy csak egyszerűen nem kompatibilis bizonyos elemekkel. A madridi öltözővel meg közeggel nem volt kompatibilis.
Jövőre felépíthet egy bl/pl bajnok csapatot, de nekem az az érzésem most, nevezzük jóslatnak, hogy nem fog összejönni
so funny I can't stop laughingAnis írta:"Nobody want to become a chick." by Paulo Coelho
senki nem akar a Tottenhambe igazolni!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 14:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem