villát kihagytad, belőle is mi lett a valencia ótafrancois írta:az hogy hagyomány az elég tulzás. kampóorról azért lehetett tudni, hogy totális bukta lesz mert akkora az egója, h nem fognak megférni messivel egyszerre (azért 29 meccsen igy is lott 16 golt), newm is értettem minek vették meg...___Samy___ írta:igazából csak az aggasztó, ami már nálatok hagyományba megy lassan a nagyobb nevek érkezése után, hogy nem tudnak érvényesülni messi mellett
ez az egy akadály lesz neki, sokkal nagyobb egó ő attól, hogy még a nyomás is beleszóljon a dologba
a másik játékos meg sanchez, ő rá lehet mondani h nem tud érvényesülni, de azért ahhoz már nagy belemagyarázás kell hogy azért pattan el tőle minden labda 3 méterre, meg azért csetlik botlik, mert messi ott van mellette... sztem sanchez közel sem olyan jó játékos mint amilyennek anno beállították és azért ezt szép lassan igazolja, messi ide, messi oda...
messinek meg lehet majd pont az tesz jót, h jön valaki aki talán majd vmennyi terhet le vesz róla és nem csak tőle függ a csapat teljesitmenye.
ha meg nem jön be és nem tudnak együtt focizni, akkor 2-3 év után megveszi vmelyik milliárdos féláron és kész. bukni biztos nem fogunk rajta, max jobbak nem leszünk.
ezek a játékosok mind úgy jöttek oda hozzátok, hogy ők voltak a kiskirályok az előtte lévő csapatban, meghúzhattak bármit szinte dorgálás nélkül, most nem írom le ki melyikben, gondolom annyira már képben vagy
nem gondolom, hogy véletlenek ezek a dolgok, persze közrejátszhat más is, de sztem messi a lényeges dolog