Tarsi88 írta: És bizony nagyobb problémának érzem azt, hogy 17-18 évesen felelőtlenül autót vezethetnek mint azt, hogy 16 évesen piálnak a haverokkal.
Azért mert ez közvetlen kapcsolatba van veled,értsd szembe jöhet egy ilyen
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 19., péntek 21:38
Tarsi88 írta: És bizony nagyobb problémának érzem azt, hogy 17-18 évesen felelőtlenül autót vezethetnek mint azt, hogy 16 évesen piálnak a haverokkal.
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. április 19., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 19., péntek 21:31
Egyetértek,és szerintem gáz. Most is a célja az osztály felének oszt.kiránduláson,hogy kb a felére ne emlékezzen,és jól beb*sszon... Kösz,nem.RealRaúl77 írta:Én azokat sem értem, akik azt tolják, hogy elmegyünk bulizni, és előtte ilyen meg olyan rövidet összeiszunk, hogy jó részegek legyünk, mire megyünk bulizni. Ezzel nem tudok azonosulni. Persze benne van, ha az ember elkezd iszogatni, és azt érzi, hogy megütötte a pia, vagy be is rúgott. Előfordul. De rámenni direkt arra, és vedelni. Azzal szerintem probléma van, azzal a felfogással.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 19., péntek 21:26
Ezt azért nehezen,kivéve ha infúziózolMickey írta:gyerekek én életemben egy kortyot nem ittam,ezt vagy elhiszitek vagy nem.
Most akkor mi van? :-)Mickey írta:persze van olyan alkohol tartalmú "dolog" amit én sem ítélek el.
se azt,hogy a haverokkal elsörözgetünk,és egyebek.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 19., péntek 21:22
Mondjuk az tényleg furaRemy írta:kkor én valami csoda lehetek 18 éves koromig 1 korty alkoholt nem ittam
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 21:16
Akkor én valami csoda lehetek 18 éves koromig 1 korty alkoholt nem ittam, és 21 évesen sem vagyok oda a piáért. 1-2 sörön kívül (ezt is néha-néha baráti társaságban) nem megy le több.Tarsi88 írta: Szerintem mindenki átesik olyan időszakon amikor másból sem áll az élete, mint a piálásból meg a cigiből, nőkből. i
Most a kicsikről volt szó. Szerencsére jogsit még nem szerezhet egy általános iskolás.Tarsi88 írta:Mint ahogy nem szabad gyorsan hajtani sem, mégis mindenki megteszi
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 19., péntek 21:14
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 19., péntek 21:12
Mert te kemény vagyMickey írta:aztán meg részegen ott őket 14 évesen oldalba ahol nem szégyellik.
Nem tudom,van-e gyereked de te melyiket választanád neki,a piát,a cigit,vagy a 91 km/h ás sebességet lakott területen kívül? :-)Tarsi88 írta:Mint ahogy nem szabad gyorsan hajtani sem, mégis mindenki megteszi
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 19., péntek 21:11
Megint a hangsúly a hogyanon van. Cigi témába nem szólok bele, ahhoz nem értek. 13 éves korom óta az engem körülvevő társaság 70%-a cigizik kb, és egyszer nem gyújtottam rá, és nem is akarok. Főleg hogy ezeknek az embereknek majdnem 90%-a úgy szokott rá, mert 12-13 évesen iszonyat menőnek érezte magát amiatt, mert cigizik, és ő a nagyfiú. Ezzel a felfogással nem tudok azonosulni.Remy írta:18 éves kor alatt nem lehet kiadni a piát meg a cigit, de mégis használják. Igenis van ezzel baj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 21:10
Biztos, hogy nem.Szerintem mindenki átesik olyan időszakon amikor másból sem áll az élete, mint a piálásból meg a cigiből, nőkből.
Most arról van szó, hogy 12-15 éves kis kölkök úgy berúgnak minden hétvégén, hogy azt sem tudják fiúk-e vagy lányok.Mint ahogy nem szabad gyorsan hajtani sem, mégis mindenki megteszi
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. április 19., péntek 21:07
Nem bánom, hogy akkor cigiztem. Szerintem mindenki átesik olyan időszakon amikor másból sem áll az élete, mint a piálásból meg a cigiből, nőkből. Nyilván nem tesz jót az embernek, de örülök, hogy abban a korban éltem ezt az életemet és nem pedig 24-25 évesen amikor már megkomolyodik az ember.Realista24 írta:Napi egy dobozzal nincs baj 14-18 évesen?Nincs is ezzel baj amíg nem kerülnek elő a szintetikus sz*rok.
Mint ahogy nem szabad gyorsan hajtani sem, mégis mindenki megtesziRemy írta: 18 éves kor alatt nem lehet kiadni a piát meg a cigit, de mégis használják. Igenis van ezzel baj.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 19., péntek 21:03
Igen,de ez ellen az átlagember(bolti eladó,szülő) tehetne valamit.Pipita írta:Vannak ennél komolyabb problémái is az emberiségnek, sajnos.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. április 19., péntek 21:00
Vannak ennél komolyabb problémái is az emberiségnek, sajnos.18 éves kor alatt nem lehet kiadni a piát meg a cigit, de mégis használják. Igenis van ezzel baj.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 20:58
18 éves kor alatt nem lehet kiadni a piát meg a cigit, de mégis használják. Igenis van ezzel baj.Tarsi88 írta:Régen is ugyan így ittak a fiatalok. 6-7.-es osztálykiránduláson már kerültek elő a cherryk, meg a cigi. Mire középiskolába kerültem már a napi 1 doboz majdhogynem elment. Nincs is ezzel baj amíg nem kerülnek elő a szintetikus sz*rok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 20:57
Napi egy dobozzal nincs baj 14-18 évesen?Nincs is ezzel baj amíg nem kerülnek elő a szintetikus sz*rok.
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. április 19., péntek 20:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 19., péntek 20:46
itt kígyóson nagyon sokáig az volt a sztenderd téma, hogy amikor általános iskolás ballagás volt, akkor mentek fel először az akkori kiballagott nyolcadikosok diszkózni és berúgni (jó kis ballagási pénz szerette)Ez csak szerintem iszonyat elszomorító?
Biztos velem és a gyerekkorommal volt a gond,de ilyenkor még nem szeszeltünk
Még Gimnázium 9.be is csak pár sör a max..
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem