Itt most arról van szó, hogy Fabregashoz képest inkább visszalépés. Senki se mondta, hogy rossz játékos.ikarus93 írta:Rakitic egy nagyon jó kis játékos, nem kell lenézni, simán elnézegetném Madridba is.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- ikarus93
Rakitic egy nagyon jó kis játékos, nem kell lenézni, simán elnézegetném Madridba is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ugyanarról volt szó.Régebben még arról papoltál, hogy amíg nem penderítjük ki a csapat felét nincs miről beszélni, szarból nem lesz vár stb.
ott megvolt a koncepció, felfogás és stílus, még ha az real madridtól idegen is, a játékosok minősége szabott gátat, hogy a lehető legjobban kivitelezzük.
másképp mondva: egy játékstílus vagy felfogás, az a legnagyobb halmaz, ennek részhalmaza a taktika és felállás, és ennek részhalmaza a játékosok kiléte, minősége.
mindegyik kell a győzelemhez, de kintről indulsz befelé, csak úgy van értelme.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem veletlenul vesztesegesek... Tul magasak a berkoltsegek. Es itt nem csak a jatekosokra kell gondolni, hanem intezmenyi szinten. (jo nyilvan a nagyreszet a sokmilliok viszik el amit Messieknek letesznek.)petiamadridista írta:De azért gondolom Neymarból valami csak visszacsurgott.. Mondjuk ha a marketing bevételeiből a club semmit nem lát.. (hogy lehet ilyen szerződést kötni egy játékossal a 2010es években? ... )
ja hát igen, ott azért mintha jóval magasabbak lennének, mint Madridban.+ a játékosok fizetései.
Ez a Rakitic is 8 millió eurót tenne zsebre évente...
Ez a 8 milla bruttó vagy nettó??
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Luis Enrique Martínez Garcíakelemen.istvan írta:Én le vagyok maradva.. egyáltalán ki a barca új edzője?
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Régebben még arról papoltál, hogy amíg nem penderítjük ki a csapat felét nincs miről beszélni, szarból nem lesz vár stb.nem tudom mikor jut el az emberek agyáig, hogy nem a játékosok neve számít, hanem a stílus és felfogás, amiben játszanak. a játékosok neve és minősége az i-re teszi fel a pontot, de odáig el is kell jutni.
xDMeleg helyzet lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
De azért gondolom Neymarból valami csak visszacsurgott.. Mondjuk ha a marketing bevételeiből a club semmit nem lát.. (hogy lehet ilyen szerződést kötni egy játékossal a 2010es években? ... )
ja hát igen, ott azért mintha jóval magasabbak lennének, mint Madridban.+ a játékosok fizetései.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én le vagyok maradva.. egyáltalán ki a barca új edzője?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
+ a játékosok fizetései.h3x0r írta:Neymar.petiamadridista írta:Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
- h3x0r
Neymar.petiamadridista írta:Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
amúgy egy Barcas felvilágosítana, hogy szeretett klubjuknak, hogy-hogy szűkös a pénztárcája igazolások terén?
Ott is közel 500 millió eurós bevételek vannak, és nagy a presztízs is.
A világ egyik leggazdagabb klubja.
Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
Az elmúlt években bőven volt 1-1 játékosra 35-40 millió, most mi a helyzet?
Vagy én vagyok rosszul informálva?
Ott is közel 500 millió eurós bevételek vannak, és nagy a presztízs is.
A világ egyik leggazdagabb klubja.
Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
Az elmúlt években bőven volt 1-1 játékosra 35-40 millió, most mi a helyzet?
Vagy én vagyok rosszul informálva?
-
Rafinha jó játékos, de a kp-ra nem egy életbiztosítás. Szereti sokáig cipelni a labdát. Pontosabban sok labdát veszt a kp-n.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Persze, ez egyértelmű, én sem igazán értem, hogy gondolják ezt ott fent... Rakitic tipikusan olyan játékos, aki a padra túl jó, de a kezdőbe kevés. Szerintem. Pogba, Silva szvsz jobb választás lett volna, de ők meg nem annyival jobbak Rakiticnál, mint amennyivel drágábbak lettek volna nála.Géci írta:Engem ezen az nevettet meg, hogy Cesc-t pótolják vele... Jó ez a Rakitic gyerek, de szerintem nincs egy Fabregas szinten, de mind1.
Meg talán az is benne lehet ebben, hogy Enrique valószínűleg nagyon bízik Rafinhában, és sok játékpercet szán neki is. (Remélem.)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és honnan szedik a pénzt? még a mostani gondjaikat is nehezen fogják tudni megoldani, nem hogy előre gondolkozzanakRemy írta:Nem, amint kiderül, hogy gáz van, akkor egyből ki kell őket zárni, mert ha tudni fogják, hogy a következő nyári átigazolási szezonban nem igazolhatnak senkit, akkor előre fognak gondolkodni, és olyanra is beruháznak, amire amúgy most nem.sonic írta:Ebben igazad van, vizont akkor ha kiderul hogy megis buntetes jar nekik akkor a kovetkezo nyari igazolasokbol zarjak ki oket ne a mostanibol, amiben mar tulajdonkeppen megvettek mindenkit akit akartak. Mert az azert vicces lenne.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem, amint kiderül, hogy gáz van, akkor egyből ki kell őket zárni, mert ha tudni fogják, hogy a következő nyári átigazolási szezonban nem igazolhatnak senkit, akkor előre fognak gondolkodni, és olyanra is beruháznak, amire amúgy most nem.sonic írta:Ebben igazad van, vizont akkor ha kiderul hogy megis buntetes jar nekik akkor a kovetkezo nyari igazolasokbol zarjak ki oket ne a mostanibol, amiben mar tulajdonkeppen megvettek mindenkit akit akartak. Mert az azert vicces lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ezt adom,jó játékos a horvát,de Fabregas azért jobb.Meg univerzális is,több helyen bevethető.Engem ezen az nevettet meg, hogy Cesc-t pótolják vele... Jó ez a Rakitic gyerek, de szerintem nincs egy Fabregas szinten, de mind1. :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sonic
Ebben igazad van, vizont akkor ha kiderul hogy megis buntetes jar nekik akkor a kovetkezo nyari igazolasokbol zarjak ki oket ne a mostanibol, amiben mar tulajdonkeppen megvettek mindenkit akit akartak. Mert az azert vicces lenne.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem, igazából így korrekt. Legalábbis ha velünk lenne hasonló helyzet akkor nagy felháborodás lenne itt...
gondolj bele h kizárják őket az átgazolásokból, a vizsgálat eltart augusztus közepéig jó esetben, kiderül h benézték, mégis igazolhatnak, aztán marad 2 hetük összekukázni a maradék elérhető játékosokat, holott nem csináltak semmi szabálytalant...
ha beigazolódnak a vádak és elmeszelik őket, ugyanúgy megszívják, csak majd 1 év múlva
Xavi mégöregebb lesz, Messi kiég, Rakiticről kiderül h messze nem Cesc szint... jó lesz az
gondolj bele h kizárják őket az átgazolásokból, a vizsgálat eltart augusztus közepéig jó esetben, kiderül h benézték, mégis igazolhatnak, aztán marad 2 hetük összekukázni a maradék elérhető játékosokat, holott nem csináltak semmi szabálytalant...
ha beigazolódnak a vádak és elmeszelik őket, ugyanúgy megszívják, csak majd 1 év múlva
Xavi mégöregebb lesz, Messi kiég, Rakiticről kiderül h messze nem Cesc szint... jó lesz az
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- sonic
Hat Rakitic egy eleg derek downgrade Fabregashoz kepest, de ok tudjak.
Akarod mondani felfuggesztik az ugyet amig a Barca bevasarol, aztan ha mar megvan mindenki, akkor benyogik majd hogy az itelet jogeros, a Barca nem igazolhat jovo nyarig.... Aztan mindenki elkonyveli, hogy na ez mar igen a Barca most jol "meg lett buntetve". Nevetseges!Mike írta:ha jól tudom felfüggesztették az eltiltást amíg rendesen ki nem vizsgálják az ügyet
-
Engem ezen az nevettet meg, hogy Cesc-t pótolják vele... Jó ez a Rakitic gyerek, de szerintem nincs egy Fabregas szinten, de mind1.