Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:34

madridronie írta:
Egyre kevesebb az ilyen futballista manapság, már-már nagyítóval kell keresgélni őket; akik meg ilyenek lennének azokról az elmúlt 3 évben sikeresen lemaradtunk vagy épp fel sem merültek Josénál! :-*
nem csak hogy keves, hanem braziliaban is egyre kevesebb ott ahol a legnagobb aranybanya volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 19:33

a kapus elmezavart szenved.
jobb ha vesznek egy két kőművest aki felfalaz.

:lol: :lol: :lol:
Besz*rtam.

Amúgy szerintem sem lenne rossz Bale, idén miatta kezdtem el 'Spurs meccseket nézni,iszonyat, hogy milyet fejlődött a srác. Valóban a fizikumára épít, de nem bután játszik, mint DM. Amikor labdát vezet, és van védő a közelében, akkor nem az van, hogy tol rajta egy 15 métereset és sprint, hanem közel van hozzá a zsuga, gyorsan tud irányt, ritmust váltani. Ezt meg tudja csinálni kis területen is, olyan védő meg nem sok van, aki le tudja követni ezt az indulót.
Szóval akár felállt védelmek ellen is lehet keresnivalója, amúgy meg azt senki nem mondja meg nekem, hogy nem képes egy kényszerítőre. Általában ugye pont Ő az, aki lyukra fut, aki visszakapja, de ettől függetlenül jól passzol.
Az átlövései meg tényleg élményszámba mennek, és nem kell neki nagy terület, hogy olyan erőt tegyen bele, hogy futva menekülnék előle a kapus helyében.

nekem sem Ő volt a favoritom, sőt az ára miatt, és mert a német gyerek stílusa talán közelebb áll hozzám és a latinos focihoz is, megpróbálnám Reus-t elhozni Dortmundból. De kicsit sem leszek szomorú, ha DM-et Bale-re cseréljük. Biztosan előrelépés lesz.

A stílusváltást meg én is támogatom, de a domináns fociban is úgy lehet helyzetbe kerülni, ha megvannak a területek, meg van bontva az ellenfél védelme. A Barcánál is ez van, megy az altatás, aztán indul valamelyik szélső védő, vagy támadó keresztbe egy gyors oldalváltás után. Hát melyik védelem az, amelyik egy Cé - Bale terminátor duót lekövet?
Száz szónak is egy a vége, nem lenne Ő rossz szerintem. Ami meg külön fontos, neki talán tényleg álmai klubja a Real, akarna is itt játszani.

60m ficcsért hogy érdemes-e...én nemtom,de sztm nem.
Ez nekem is a legnagyobb kételyem vele kapcsolatban.

szóval:
kell legalább egy a thiago, verratti, gündogan pakkból. nekem mindegy, talán az olasz a legnagyobb lutri, a másik 2 miatt nyugodtan mennék alukálni.
kell még egy kp-s a kondogbia, pogba, luisgustavo, vmifekazidaneajánlásával csomagból, mert kell izom, fizikum, erő és technika, labdabiztosság a kp-ra. legjobban pogbának örülnék, conte már nem annyira.

jön bale akkor.

meg carvajal.

én így 4 igazolással elégedett lennék, de mindennél fontosabb a teljesen más felfogás.

:agree:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 26., vasárnap 19:33

érdekes hogy bale-nél megemlítitek hogy húszon néhány góljából hány 11 es és szabad
de ronaldonál senkinek eszébe sem jut hogy az évi kb 10, 11es és 4-5 szabad nélkül hány gólja lenne

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 19:29

Belhanda meg nem tudom, hogy milyen játékos, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy Di Mariához képest biztosan előrelépést jelentene a kezdőben.
Ha nem tudod milyen játékos, akkor hogy lehetsz nem meggyőződve? :-)
hagyjadmár
Hagynám én, de Dm-et odavissza veri mindenben, és +15 millióval zárnánk a cserét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

papinho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Zola, Raul, CR
Kedvenc csapatod: csakaMadrid

HozzászólásSzerző: papinho » 2013. május 26., vasárnap 19:29

lehet csak én vagyok szenzitív hangulatomban, de ez a Khedira Essien kezdő mögöttük egy Carvalho Albiol kvédő párossal azért hasít! :mrgreen: tudom én hogy idény vége, úgyismegyzsozé,meg várható is volt,de azért az mekkora gáz már hogy egy Real Madridban bármilyen meccsen ilyen kezdő pályára léphet? :/

másik meg,Mou mindenhol, ahonnan távozott káoszt hagyott maga után.ez alól mi sem lettünk kivételek,igaz nálunk homlokegyenest más okok miatt,mint pl az Internél.

a wales-i témájához annyit csak,hértem én h valaki nem akarja valaki Bale-t,meg a kontrafocit.én meg nem szeretném DMet nézegetni többet a jobboson.erősítés oda egyszerűen KELL!, és mivel a piacon jelenleg ez a legjobb(egyetlen?) opciónk...nyilván ne csengessünk ki 60+ misit,de ha lehet hozni reális áron(valszeg nem lehet) akkor én támogatnám a leigazolását.

neymar-saga: unszimpatikus hülyegyerek,tény, de mégis örültem volna neki,ha hozzánk jön a végén.nem így lesz,én nem kívánok neki rosszat, de sztem sok lesz az a messi-neymar a Barcanak

egy kérdésem viszont lenne, aki kicsit szakavatottabb a témában: nem követtem a Malaga meccseit,így nem tudok értékelni..Isco télleg olyan jó?kell ő nekünk? tudtommal ő özil posztja, tudna játszani szélen is? mert nekünk elsősorban oda kéne az erősítés

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 19:29

Egyre kevesebb az ilyen futballista manapság, már-már nagyítóval kell keresgélni őket; akik meg ilyenek lennének azokról az elmúlt 3 évben sikeresen lemaradtunk vagy épp fel sem merültek Josénál! :-*
azért nem tudom elfogadni ezt az érvet, mert kapásból fel tudok sorolni 10 játékost, aki ha jönne - még a mai felhozatal mellett is - a földhöz verdesném magam örömömben. nézd meg a barcát. mindent el lehet mondani rájuk, csak azt nem, hogy nem technikásak és ésszel fociznak.
Ugyanakkor ebben az esetben Isco remek vétel lenne, szerintem fokozatosan fejlődik, a Realnak nagyon fontos láncszeme lehetne, ráadásul annyira nem is lenne vészesen drága.
nem nagy eresztés sztem a gyerek.
nem az álleejtős kategória.
Bedobtam már Mata nevét, őt tényleg nem értem, miért nem akarják visszavinni Pérezék, kivételesen jó játékos lett.
szintén tucatjátékos, amiből raklapnyi van szerte a világon.
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 19:28

az egyetlen dolog ami miatt örülnék Bale-nek, h a BL-ben egy MU, Chelsea vagy Bayern ellen ő bizony jó lehet. Még azt mondom h a Barca ellen is nagy fegyver, de a bajnokság többi csapata ellen... :kivagyhe:

Thiago meg erősen túl van itt sztárolva.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 19:27

cart írta:De akkor kit látnátok szívesen Di Maria helyén? Nagy választék nem maradt.
Na ez a baj, csak olyat tudok, aki nem jönne. Reus, Lucas.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:27

hagyjadmár :lol: :-)
----->
én egyértelműen jövőre vagy a vébé előtt vagy utána csapnék le lucasra. nálam ő a jövő kulcsa.
Pont ezertb kellene Belhanda, mert ha iden igazoljuk Balet akkor jovore sem fogjuk Lucast. Viszont egy Belhanada atmenetileg meg mindig jobb mint DM.

Erti írta:Vagy esetleg még egy kisebb nevű be nem futott focista. Ja, hogy az nem jó, mert ide klasszisok kellenek
ezert irtam Belhandat nem akkoras nagy nev, de van benne lehetoseg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 19:27

hehe írta:én egyértelműen jövőre vagy a vébé előtt vagy utána csapnék le lucasra. nálam ő a jövő kulcsa.
Ő szerintem is jó lett volna, de így már sok esély nincsen elhozni Párizsból. Télen kellett volna lecsapni rá.

Belhanda meg nem tudom, hogy milyen játékos, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy Di Mariához képest biztosan előrelépést jelentene a kezdőben.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 26., vasárnap 19:26

milyen "stilusról" beszéltek ti mindig?
nem jogát várok, pláne nem az első évben
viszont azt sem akarom már, hogy mindenféle jött-ment csapat ellen arra várjunk, hogy le tudjuk őket kontrázni
itt van a benzema-özil-modric-marcelo-cr vonal, nehogy már egy ilyen állománnyal kontrázzunk még mindig, egyszerűen ezek a srácok nem ezekre a legalkalmasabbak
szeretném, ha a földön játszanánk a lehető legtöbbet, legyen több összjáték, a labdás emberhez lépjenek oda segíteni, meg szeretném, ha nem csak egy felállást és szisztémát ismerne a csapat
jó lenne ha tudnánk vmit kezdeni egy felállt védelemmel, viszont a barca ellen maradhat a kontrázás felőlem

nem akarok én itt 70%-os labdabirtoklást, meg folyamatos alibizést
Közte és Bale között annyi a különbség, hogy Bale futás közben néha becsukja a száját.
:lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. május 26., vasárnap 19:29-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 26., vasárnap 19:26

na szóval,nyilván túlzás,és linkem sincs CSokinak amikor a föld alá túrta magát......persze,csak azt próbáltam meg érzékeltetni,hogy a fazon az nagyon jó,több mint nagyon jó.......a premjerlígben sem tudnak vele mint kezdeni,nem tudják tartani....pedig a csapata nem túl acélos,szinte egymaga viszi őket a hátán,és nagyon nehéz dolog.
Ja a Batman storyra írtam :lol:

Másfelől viszont,engem nem győzött meg annyira,az igaz hogy a spursbe van Bale,aztán egy nagy szünet,majd a többiek...
De itt azt gondolom,nem futna akkora szezont,mint angliába,ott egyébként bármelyik PL csapatba isten lehetne,de itt ez mástészta....
Sok szabadot rúg,itt nagyjából nem rúgna egyet se.11-es dettó...de ami a lényeg,azt nem tudni,hogy felállt védelem ellen,hogy tenné-venné a bőrt,azon kívül hogy az átlövései azok üde színfoltok lennének Ronaldo mellett a csapatba.
Még egy valami,amiben jobb talán mint Neymar,hogy védekezni is visszajár,ami a brazilról nem igazán mondható...na most,60m ficcsért hogy érdemes-e...én nemtom,de sztm nem.

Ès végül,de ez már csak tényleg magánvélemény,hogy abba stílusba,amit hehe meg én,meg még egy páran szeretnének itt látni,abba ő nálam nem fér bele...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 26., vasárnap 19:25

___Samy___ írta:tényleg nem rossz gyerek ez a bale, de hehével kell egyetértenem, egyszerűen nem ilyen jellegű játékosra lenne már szükségünk
egyszer nem láttam még tőle egy szép kényszerítőt, egy fineszes, könnyed cselt, mindent erőből, izomból old meg
többségében az van, hogy megszerzi a labdát és fut vele, nem az hogy van előtte egy felállt védelem, és akkor nyom be egy cselt, hanem nekik megy, ha van helye
piszok jó rúgótechnikája meg fizikuma van, de nem erre a játékstílusra van szükségünk

persze ha még mindig ezt a kontrafocit akarjuk tolni, akkor abba jó, de remélem, hogy erről már leszálltunk
Ezek teljesen elfogadható érvek.

Ugyanakkor ebben az esetben Isco remek vétel lenne, szerintem fokozatosan fejlődik, a Realnak nagyon fontos láncszeme lehetne, ráadásul annyira nem is lenne vészesen drága.

Bedobtam már Mata nevét, őt tényleg nem értem, miért nem akarják visszavinni Pérezék, kivételesen jó játékos lett.
egy real madridba technikás!, okos, fineszes, gyors, robbanékony játékosokat akarok, minél kevesebb hibával.
Nagyon kevés olyan van, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel. :roll: És például a 2002-es, a 2000-es vagy a 98-as Real se feltétlen ilyenekből állt.

Azt kéne észrevenni, hogy az egyéni képességek mellett egyre nagyobb teret nyer a csapatmunka. A tegnapi döntő erre remek példa volt. Lüktetett az iram, keményen letámadtak, egyből tették a zsugát. Mindenki beállt a sorba. CR-től csak az el clásicókon lehetett azt látni, hogy folyamatosan visszazár védekezni, küzd ezerrel. Tegnap szinte mindenkitől lehetett látni olyan 50 méteres sprinteket, aminek csak annyi volt a szerepe, hogy területet nyisson egy mögötte érkező embernek. Ilyet mikor fogunk látni egy átlagos "világklasszistól"? Soha...

Pont ezért volt olyan jó idén a BVB és a Bayern, mert elfelejtették, hogy ki sztár, ki nem, mindenkit egyenlőként kezeltek, mindenki ugyanúgy küzdött az egész szezonban. Nem voltak olyan sztárallűrök, hogy XY-nak nem kell védekeznie, koncentráljon erre vagy arra. Mindenki minden meccsen nyúljon ki a pályán, ez számított, és ezért voltak csapatként annyira erősek. És mindezt úgy, hogy egyénileg azért annyira nem nagy sztárok, Javi Martinezt tavaly itt fikázta mindenki, hogy baromi kevés, Reus is kevés lenne egy más csapatban minden bizonnyal. De ha mindenki küzd a másikért is, akkor neki is könnyebb dolga lesz. A "falábú" Müller a Bayern idei sikereinek egyik legfontosabb szereplője volt. Érdekelne, hogy ki vetné fel az ő leigazolását errefelé. Valszeg senki.
Egyébként meg Hummels jó védő, jó megoldásokkal, van esze is, viszont nem egy gyorsvonat(mint mondjuk Varane). Baromi lassúnak látom. Ha Suboticot is hoznák vele párban
Hát hogyne. Sőt, mellécsapják Piszczeket és Schmelzert is, nem? :lol:
Az ő posztjára van két játékosunk, Modric simán veri mindenben Iscot, de Özil is csak az egyoldalúságával van elmaradva, passzjátékban pl. jobb.
Lehetne rotálni, ha Özil nincs formában, akkor Isco kezd. Meglenne az egészséges versenyszellem.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 19:24

amit próbálnék idehányni, hogy nagyon nem tetszik, amilyen irányba haladunk, de én bízom zidane-ban, ha ő mondja, ha ő látta, de attól még szkeptikus vok, mert saját szememnek is hiszek, nagyon ritkán szokott becsapni.
Értelek én; ugyanakkor nemcsak mi, az egész foci ebbe az irányba halad!
egy real madridba technikás!, okos, fineszes, gyors, robbanékony játékosokat akarok, minél kevesebb hibával.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 19:23

micsoda sziporkák vannak itt :lol:

szóval:
kell legalább egy a thiago, verratti, gündogan pakkból. nekem mindegy, talán az olasz a legnagyobb lutri, a másik 2 miatt nyugodtan mennék alukálni.
kell még egy kp-s a kondogbia, pogba, luisgustavo, vmifekazidaneajánlásával csomagból, mert kell izom, fizikum, erő és technika, labdabiztosság a kp-ra. legjobban pogbának örülnék, conte már nem annyira.

jön bale akkor.

meg carvajal.

én így 4 igazolással elégedett lennék, de mindennél fontosabb a teljesen más felfogás.

természetesen az argentinok, kedirák, meg egyéb szutykok takarodjanak.
akarni lehet, de nincs jelenleg senki akit hozni elehetne. Neymar volt az utolso aki megfelelhetett volna a Real altal tamasztott kovetelmenyeknek. De a barszat valasztotta Perez semmit nem tudott ezzel kezdeni ez van. Mas nincs, vagy Bale vagy senki. ez van. Belhandaban meg nem gondolkodik a vezetoseg, pedig ot is Zizou ajanlotta anno. ennyi a valasztek, inkabb Bale mint DM v Callejon.
De akkor kit látnátok szívesen Di Maria helyén? Nagy választék nem maradt.
én egyértelműen jövőre vagy a vébé előtt vagy utána csapnék le lucasra. nálam ő a jövő kulcsa.
Belhanda, még mindig :-)
hagyjadmár :lol: :-)
Jupp üngyöke nyilatkozott, hogy Pereznél a labda, csak hívnia kell ügyfelét és megy is.
ő már tudja milyen béellt nyerni a madriddal is, hozhatja szépen magával luis gustavot!
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 19:22

Belhanda, még mindig :-)

Jupp üngyöke nyilatkozott, hogy Pereznél a labda, csak hívnia kell ügyfelét és megy is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 19:20

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 19:20

numberone1 írta:akarni lehet, de nincs jelenleg senki akit hozni elehetne. Neymar volt az utolso aki megfelelhetett volna a Real altal tamasztott kovetelmenyeknek. De a barszat valasztotta Perez semmit nem tudott ezzel kezdeni ez van. Mas nincs, vagy Bale vagy senki. ez van. Belhandaban meg nem gondolkodik a vezetoseg, pedig ot is Zizou ajanlotta anno. ennyi a valasztek, inkabb Bale mint DM v Callejon.
Vagy esetleg még egy kisebb nevű be nem futott focista. Ja, hogy az nem jó, mert ide klasszisok kellenek

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:17

akarni lehet, de nincs jelenleg senki akit hozni elehetne. Neymar volt az utolso aki megfelelhetett volna a Real altal tamasztott kovetelmenyeknek. De a barszat valasztotta Perez semmit nem tudott ezzel kezdeni ez van. Mas nincs, vagy Bale vagy senki. ez van. Belhandaban meg nem gondolkodik a vezetoseg, pedig ot is Zizou ajanlotta anno. ennyi a valasztek, inkabb Bale mint DM v Callejon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 19:17

. de a hova a búbánatba tesszük be?
Modric helyére :lol:
Közte és Bale között annyi a különbség, hogy Bale futás közben néha becsukja a száját.
:lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: