Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
17
18%
Xabi Alonso
70
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 92

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:36

h3x0r írta:
rikiramos írta:Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?
Bale nem megy a VB-re.

amugy itt a transfermarkt-os teljes lista
Világi nagy elnézést kérek, felháborodásom közepette elfelejtettem, hogy a VB-re asszociálunk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 7., szombat 1:32

rikiramos írta:Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?
Bale nem megy a VB-re.

amugy itt a transfermarkt-os teljes lista

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:31

MorataMartin írta:José Rodriguezt én is szívesen látnám a felnőtt keretben. Ügyes tehetséges srác. Kiegészítőembernek tökéletes lenne jövőre, ha Casemiro elmegy. Annak idején Őt is láttam élőben játszani a Puskás Suzuki Kupán! :)
Az a baj csak, hogy szeretnénk, hogy ott legyen.., de csak peremember lenne ami a fejlődését nagyban meggátolná. Ha lehetne én már most kölcsönadnám valami első osztályban szereplő csapatnak, ahol kezdő emberke lehetne, ha nem is kezdő, de első számú csere a középpályán.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 7., szombat 1:28

rikiramos írta:Nem tudom itt páran, hogy vannak vele, de én következő szezonra, simán felhoznám a nagy csapathoz José Rodriguezt, nem mint teljes kerettag, hanem mint Morata volt JM.-nél. Látok fantaziat a srácban. Fiatal, tehetséges, spanyol, real nevelés, és még a labda sem idegen számára. Furcsálom, hogy eddig még nem jött fel a neve. Bár az is lehet, hogy en vagyok elfogult, mert utanpotlas,fiatal és spanyol. :/ :)
José Rodriguezt én is szívesen látnám a felnőtt keretben. Ügyes tehetséges srác. Kiegészítőembernek tökéletes lenne jövőre, ha Casemiro elmegy. Annak idején Őt is láttam élőben játszani a Puskás Suzuki Kupán! :)

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:22

Nivo10 írta:Félreértés ne essék, ennek a 11-nek köze nincs a teljesítményhez, pusztán az alapján van összerakva, hogy ki mennyi dellát ér, úgyhogy nagyon vitatkozni nem lehet rajta
Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?
Tudom a barcaban játszik, brazil meg minden, de akkor is, egy évet lenyomott a barcaban ahol annyira azért ki sem tűnt és egyből ő a ,megagiga császár futbalista? Szomorú...
Félreértés ne essék, én kamazom Neymit (örültem is volna ha hozzánk kerül), -bár a szinészi adottságait rühhelem- de ő már túl van copva nem kicsit nagyon.

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:18

Nem tudom itt páran, hogy vannak vele, de én következő szezonra, simán felhoznám a nagy csapathoz José Rodriguezt, nem mint teljes kerettag, hanem mint Morata volt JM.-nél. Látok fantaziat a srácban. Fiatal, tehetséges, spanyol, real nevelés, és még a labda sem idegen számára. Furcsálom, hogy eddig még nem jött fel a neve. Bár az is lehet, hogy en vagyok elfogult, mert utanpotlas,fiatal és spanyol. :/ :)

Nivo10

HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2014. június 7., szombat 1:14

Félreértés ne essék, ennek a 11-nek köze nincs a teljesítményhez, pusztán az alapján van összerakva, hogy ki mennyi dellát ér, úgyhogy nagyon vitatkozni nem lehet rajta

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:12

Bencze írta:Piquet es Albat hianyolom. :D
Xavit ás Alvest nem? :D

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 7., szombat 1:11

Fabregast és Iniestat biztos, hogy out-olnám. Nem azért mert barcasok.., kedvelem őket, de az idei teljesítményük hagy némi kivanni valót maga után.
Neymar helyett Suarez alap, és hát a kp-ja, hát Modricot és Mariskát is oda tenném, de akkor rám lehetne fogni, hogy elvakult real szurkoló, szoval maradok a Yaya Touré, Modric, Götze kp-nál. Igazi csapatvédekezéssel, letámadással, Götze kakukktojás amugy a csapatban, de fent hagyom a pályán, ha nem úgy alakulnak a dolgok majd lecserélem félidőben. :mrgreen:

manöken
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: manöken » 2014. június 7., szombat 0:44

Modric, Touré? mégcsak a hiányzok között se ... :agree:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 7., szombat 0:16

Piquet es Albat hianyolom. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 7., szombat 0:10

Iniesta ott van, az a lényeg :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 7., szombat 0:09

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ba-2340789

Vélemények?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 6., péntek 17:57

Galacticos írta: na az ám a szintlépés.
+1
Ezzel nem lehet vitába szállni :agree:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 6., péntek 17:56

tavaly féltünk hogy elbasszuk a nyarat és annyi név merült fel hogy az hihetetlen. mindenki itt mást akart, a vezetőség mégis kurvára összerakta ezt a csapatot.
nem kell félni, idén ráadásul nem is nímandokkal hoznak minket szóba. és azt akarom hogy az legyen a legnagyobb problémánk/felmerülő kérdésünk hogy most akkor vidal vagy pogba. :lol:
én mindkettőnek tudnék örülni, ahogy suareznek is. és ez csak két ember(suarez meg vidal), elmegy casemiro meg morata és jönnek ők. na az ám a szintlépés.

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 6., péntek 17:50

numberone1 írta: Pogba meg talan 2 ev es akkor johet.
Pogbat 1-2 éven belül ugy is elviszi valamelyik nagy csapat, ami véleményem szerint nem mi leszünk, amilyen szerencsétlenek vagyunk. Elviszi a psg vagy a city és utána meg mozdíthatatlan lesz, vagy ha nem akkor meg 100+ milliókba fog kerülni :/

Én már idén örülnék ha jönne, de ahogy eddig a vezetőség nyilatkozott nem úgy tűnik, hogy fog. Vidal is tök király lenne meg minden, neki is örülnék, de hagyna egy kis rossz száj ízt azért, hogy nem Pogba jött. Csak azért van előrébb nálam a sorban Pogba mert fiatalabb.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 6., péntek 17:47

numberone1 írta:Mielott nekem esnetek azert irtam felteteles modban, HA...... kar,h szar a hata. :-(
Vidalnak is ugyanugy orulni fogok öreg :) Nagyon kell nekunk! Pogba meg talan 2 ev es akkor johet.
Én is örültem volna régebben ha hozzuk Gündogan-t de így már nem kell főleg hogy Modric is itt van akinek a szerepe nagyon hasonlít Gündoganéhoz ... két ugyanolyan típusú játékost meg kár lenne betenni a kezdőbe mert szerintem az inkább egymás kárára menne... cserének pedig túl jó. Viszont említetted az előző kommentedbe a balhátvéd kérdést. Eddig úgy nézz ki hogy nem lesz változás... egyszerűen nincs megfelelő szintű játékos.... Moreno egyes hírek szerint pedig már alá is írt a Liverpoolba. Siquera (vagy hogy írják) pedig az A. Madridhoz. Rodriguezt nem ismerem és nagyon híreket sem olvastam róla. Meg amugy is úgy nézz ki hogy Coentrao is kapni fog egy szerződést. És még annyit a balhátvéd kérdéshez hogy lehet még anyagilag is rosszabbul járnánk, így meg nem lesz semmi gond... Coentrao hosszabbítson aztán legalább ez is le lesz tudva.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 6., péntek 17:13

Mielott nekem esnetek azert irtam felteteles modban, HA...... kar,h szar a hata. :-(
Vidalnak is ugyanugy orulni fogok öreg :) Nagyon kell nekunk! Pogba meg talan 2 ev es akkor johet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 17:06

Jelenleg nagy kockázat lenne a német, plusz amíg van egy Xabi, meg a csúcson lévő Modric, addig felesleges. Aztán majd ha előbbi nem lesz már, utóbbi meg öregszik, akkor én is jobban örülnék neki, mint Kroosnak. De túl sok itt a feltétel, meg jó lenne majd egyáltalán látni játszani is a következő szezonban mondjuk.
Nem illik.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 6., péntek 16:51

numberone1 írta:Gundogannak jobban orulnek mint Vidalnak(vele is jol jarunk) abbol a szempontbol, h ha Gundogan egeszseges lenne akkor olcsobban fajna egy hasonlo
Hát persze ha egészséges lenne, de a Sanitas elintézi hogy a teszt vizsgálatoktól kidőljőn még 6 hónapra. :D

Vissza: