Verratti nagyon jó lenne szerintem,óriási potenciál van benne de valahogy nem tudom elképzelni a PSG elengedné hozzánk Ramires meg jó opció lenne ha a két zebracsíkost nem sikerül megszerezni, de Pogba és Vidal remélem előrébb szerepelnek a tervekben a mesternélGéci írta:A MARCA ma azt írja, hogy Ancelotti Ramiresel és Verrattival szeretné megerősíteni a kp-t. Vélemény?
Kommentáld a híreket
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Kommentáld a híreket
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Használni is tudni kell ám a transfermarkt-ot nem csak olvasgatni rajta. Például figyelembe veszik, hogy kit mennyiért igazoltak le, illetve a legtöbb bajnokságban még nincs árfrissítés és pl. CR-nek meg Messinek januárban volt utoljára, akkor meg még nem a mostani helyzetek léptek fel. Azt is figyelembe veszik, hogy a sajtóban milyen árakról beszélnek. Nem csak a hasukra csapnak és rámondják, hogy ez ennyi, ő meg ennyi. Garantálom, hogy a kemény magunk értéke sokat fog emelkedni még talán a VB előtt, de lehet csak utána lesz igazi frissítés.tucsoki írta:A transfermarkt "árazását" nem lehet komolyan venni. Érdekelne ők hogyan definiálják a "market value" kifejezést. Rögtön az elején nevetségessé válik azzal, hogy szerintük Messi 120 millió, CR "csak" 100, de hunyjunk szemet, nézzünk egy két igazán feltűnő balgaságot:h3x0r írta:Kozbe latom hogy van a transfermakt-nak van olyan angol nyelvu oldala is ami euroban szamol
Viszont nezegettem az osszegeket es feltunt, hogy januar vegen frissitettek oket. Tehat a tavaszi valtoztatasok meg nincsenek benne. Neymar pedig januarig jol jatszott, foleg Messi serulesekor. Tavasszal valoban visszaesett a teljesitmenye, mig Suarez es Hazard akkor jobbak voltak, viszont ez csak a VB utani frissitesben fog megjelenni.
- Falcao (össz-vissz 16 meccset játszott idén...) 6. helyen, Suarez 9., ami azt jelenti, hogy a kolumbiai cirka 8 millióval, még egy kuka szezonnal a háta mögött is értékesebb, mint az aranycipős, PL gólkirály...
- Modric egy árban van a Hamsik-Mata duóval (jézusom..), Özil, bár gólpasszokban szépen jeleskedett, de sérülésekkel tördelt, haloványabb szezon után is többet ér nála - még ha nem is egy poszt...
- Di María és Pepe nem fért be a TOP50-be, ők igen: Jackson Martinez, Julian Draxler, Axel Witsel, James Rodríguez, Piqué, Higuaín, Hamsik, Mata, Hulk.
Nyilván másba is belelehetne kötni, de fölösleges. "Market value".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálam Pogba, Vidal, Verratti, Ramires a sorrend. Egyik zebrát le kell vadászni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Géci írta:A MARCA ma azt írja, hogy Ancelotti Ramiresel és Verrattival szeretné megerősíteni a kp-t. Vélemény?
Veratti elég jó kis playa, fiatal is(21), sokat fejlődhet még, de valamiért még sem a kedvencem, de nem sírnám el magam ha végül ő érkezne.
Ramireses hírt már olvastam ma, róla nem tudok véleményt alkotni, keveset láttam játszani.
Egyre jobban azt érzem, hogy ezen nyáron nem lesz se Paul se Arturo.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A MARCA ma azt írja, hogy Ancelotti Ramiresel és Verrattival szeretné megerősíteni a kp-t. Vélemény?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kellene... Bár gondolom, hogy ilyenkor a 4 aranylaszti is számit...R.M.C.F írta:És attól miért érne többet? a tudás a lényeges. cr csucson van. messi meg sétáló üzemmódban. lehet messi soha többet nem lesz olyan jó mint volt.
jelenleg cr többet kellene hogy érjen
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És attól miért érne többet? a tudás a lényeges. cr csucson van. messi meg sétáló üzemmódban. lehet messi soha többet nem lesz olyan jó mint volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Vazze, január helyett kétszer is júniust értettem. Ha lesz frissítés jelezzétek, csak érdekességképp is lementettem a mostani állást.
- h3x0r
Bocs, de nem ertelek. Vagy legalabbis azt nem ertem, hogy mit nem ertessz meg ezen.tucsoki írta:Haha-ha, fiatalabb, jó, CR meg BL gólrekordot döntött és BL-t nyert, na, most érted...
Van ket random jatekos, akik kozel ugyan azt a teljesitmenyt hozzak le. Az egyik 29 eves, a masik 27. Ki er tobbet? Az elso, aki elott meg van 3 ev a legmagasabb szinten, vagy a masodik, aki elott meg 5 ev van ezen a szinten.
Lehet nem fogalmaztam erthetoen, de ez az oldal utoljara januarban frissitette a jatekosok erteket. Tehat ami utana tortent (BL gyozelem, CR golrekordja, Modric, DM, Pepe jo teljesitmenye, Suarez goljai, Falcao serulese, Mata gyenge teljesitmenye, stb) nincsenek beleszamolva a jatekosok áraiba. Mondjuk ezt az NSO-nal se vettek eszre, de ez egyaltalan nem meglepo. Mondjuk a transfermarktosok is frissithettek volna a VB elott.
Viszont annyira nem erdekel a tema, hogy tovabb beszeljek rola, szoval ha nem valaszolok, akkor az ezert van.
Haha-ha, fiatalabb, jó, CR meg BL gólrekordot döntött és BL-t nyert, na, most érted... Továbbra sem értem a definíciót.
Olvastam hogy mikor frissítették, de ha Hulk pár gólja a hulladék orosz ligában többet ér mint (és most szándékosan egy példát sem írok), akkor meg végképp nincs miről beszélni.
Olvastam hogy mikor frissítették, de ha Hulk pár gólja a hulladék orosz ligában többet ér mint (és most szándékosan egy példát sem írok), akkor meg végképp nincs miről beszélni.
- h3x0r
Messi 2 evvel fiatalabb, onnan a 20 millios kulonbseg.tucsoki írta:Rögtön az elején nevetségessé válik azzal, hogy szerintük Messi 120 millió, CR "csak" 100, de hunyjunk szemet
Ezt irtam korabban: "Viszont nezegettem az osszegeket es feltunt, hogy januar vegen frissitettek oket. Tehat a tavaszi valtoztatasok meg nincsenek benne."tucsoki írta: - Falcao (össz-vissz 16 meccset játszott idén...) 6. helyen, Suarez 9., ami azt jelenti, hogy a kolumbiai cirka 8 millióval, még egy kuka szezonnal a háta mögött is értékesebb, mint az aranycipős, PL gólkirály...
- Modric egy árban van a Hamsik-Mata duóval (jézusom..), Özil, bár gólpasszokban szépen jeleskedett, de sérülésekkel tördelt, haloványabb szezon után is többet ér nála - még ha nem is egy poszt...
- Di María és Pepe nem fért be a TOP50-be, ők igen: Jackson Martinez, Julian Draxler, Axel Witsel, James Rodríguez, Piqué, Higuaín, Hamsik, Mata, Hulk.
A transfermarkt "árazását" nem lehet komolyan venni. Érdekelne ők hogyan definiálják a "market value" kifejezést. Rögtön az elején nevetségessé válik azzal, hogy szerintük Messi 120 millió, CR "csak" 100, de hunyjunk szemet, nézzünk egy két igazán feltűnő balgaságot:h3x0r írta:Kozbe latom hogy van a transfermakt-nak van olyan angol nyelvu oldala is ami euroban szamol
Viszont nezegettem az osszegeket es feltunt, hogy januar vegen frissitettek oket. Tehat a tavaszi valtoztatasok meg nincsenek benne. Neymar pedig januarig jol jatszott, foleg Messi serulesekor. Tavasszal valoban visszaesett a teljesitmenye, mig Suarez es Hazard akkor jobbak voltak, viszont ez csak a VB utani frissitesben fog megjelenni.
- Falcao (össz-vissz 16 meccset játszott idén...) 6. helyen, Suarez 9., ami azt jelenti, hogy a kolumbiai cirka 8 millióval, még egy kuka szezonnal a háta mögött is értékesebb, mint az aranycipős, PL gólkirály...
Nyilván másba is belelehetne kötni, de fölösleges. "Market value".
- h3x0r
Kozbe latom hogy van a transfermakt-nak van olyan angol nyelvu oldala is ami euroban szamol
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Világi nagy elnézést kérek, felháborodásom közepette elfelejtettem, hogy a VB-re asszociálunk.h3x0r írta:Bale nem megy a VB-re.rikiramos írta:Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?
amugy itt a transfermarkt-os teljes lista
- h3x0r
Bale nem megy a VB-re.rikiramos írta:Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?
amugy itt a transfermarkt-os teljes lista
-
Az a baj csak, hogy szeretnénk, hogy ott legyen.., de csak peremember lenne ami a fejlődését nagyban meggátolná. Ha lehetne én már most kölcsönadnám valami első osztályban szereplő csapatnak, ahol kezdő emberke lehetne, ha nem is kezdő, de első számú csere a középpályán.MorataMartin írta:José Rodriguezt én is szívesen látnám a felnőtt keretben. Ügyes tehetséges srác. Kiegészítőembernek tökéletes lenne jövőre, ha Casemiro elmegy. Annak idején Őt is láttam élőben játszani a Puskás Suzuki Kupán!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
José Rodriguezt én is szívesen látnám a felnőtt keretben. Ügyes tehetséges srác. Kiegészítőembernek tökéletes lenne jövőre, ha Casemiro elmegy. Annak idején Őt is láttam élőben játszani a Puskás Suzuki Kupán!rikiramos írta:Nem tudom itt páran, hogy vannak vele, de én következő szezonra, simán felhoznám a nagy csapathoz José Rodriguezt, nem mint teljes kerettag, hanem mint Morata volt JM.-nél. Látok fantaziat a srácban. Fiatal, tehetséges, spanyol, real nevelés, és még a labda sem idegen számára. Furcsálom, hogy eddig még nem jött fel a neve. Bár az is lehet, hogy en vagyok elfogult, mert utanpotlas,fiatal és spanyol.
-
Tudom marketing meg minden..., de Neymar többet ér mint Suarez? Bale? Hazard?Nivo10 írta:Félreértés ne essék, ennek a 11-nek köze nincs a teljesítményhez, pusztán az alapján van összerakva, hogy ki mennyi dellát ér, úgyhogy nagyon vitatkozni nem lehet rajta
Tudom a barcaban játszik, brazil meg minden, de akkor is, egy évet lenyomott a barcaban ahol annyira azért ki sem tűnt és egyből ő a ,megagiga császár futbalista? Szomorú...
Félreértés ne essék, én kamazom Neymit (örültem is volna ha hozzánk kerül), -bár a szinészi adottságait rühhelem- de ő már túl van copva nem kicsit nagyon.
-
Nem tudom itt páran, hogy vannak vele, de én következő szezonra, simán felhoznám a nagy csapathoz José Rodriguezt, nem mint teljes kerettag, hanem mint Morata volt JM.-nél. Látok fantaziat a srácban. Fiatal, tehetséges, spanyol, real nevelés, és még a labda sem idegen számára. Furcsálom, hogy eddig még nem jött fel a neve. Bár az is lehet, hogy en vagyok elfogult, mert utanpotlas,fiatal és spanyol.
Félreértés ne essék, ennek a 11-nek köze nincs a teljesítményhez, pusztán az alapján van összerakva, hogy ki mennyi dellát ér, úgyhogy nagyon vitatkozni nem lehet rajta