Baleval
azért ez gyönyörű
modricnál nem jobb, innentől meg felesleges.Özilel egy poszt és jobb nála? igen
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 20:12
Baleval
modricnál nem jobb, innentől meg felesleges.Özilel egy poszt és jobb nála? igen
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 20:07
Talán még Valenciaban az volt. Nézzél több Chelsea meccset.nmate írta:Nem egy poszt, Mata szélső :-)
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 20:06
Nem egy poszt, Mata szélső/max támadó :-)Erti írta:Özilel egy poszt és jobb nála? igen
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 20:02
Egy poszt CRel? nemhehe írta:lépnénk vele előrébb?
nem.
jobb céronaldonál?
nem.
bale-nél? nem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. május 26., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 26., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 19:51
lépnénk vele előrébb?Matat tucatjátékosnak nevezni elég nevetséges
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 19:50
Nem,mert én is,meg még zidane....már 4en vagyunk.Valaki végre elismeri Bale-t? El se hiszem.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 19:48
Rúgott max 3 gólt büntetőből idén. Azt viszont nem nagyon említik meg, hagy 4-5 gólja volt ami a gólarányukat javította. A többi mind pontotokat hozó volt. Az ő érkezésével legalább tényleg egy meccseket eldöntő játékos jönniérdekes hogy bale-nél megemlítitek hogy húszon néhány góljából hány 11 es és szabad
de ronaldonál senkinek eszébe sem jut hogy az évi kb 10, 11es és 4-5 szabad nélkül hány gólja lenne
Ez alapján könnyen lehet jobban járnánk vele, mint IscovalRealista24 írta:Ár/érték arányban (15 körül lett volna tavaly) az egyik legjobb, főleg, ha azt vesszük, hogy szélen és középen is tud játszani.
Én azt mondom, hogy a legjobb olyan kiegészítő ember lenne, aki megállja a helyét kezdőként is, és csereként is.
Matat tucatjátékosnak nevezni elég nevetségesszintén tucatjátékos, amiből raklapnyi van szerte a világon.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 19:43
...és piroslapokat is legalább olyan jól tudja gyűjteniRealista24 írta: Hagynám én, de Dm-et odavissza veri mindenben, és +15 millióval zárnánk a cserét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 19:42
Ár/érték arányban (15 körül lett volna tavaly) az egyik legjobb, főleg, ha azt vesszük, hogy szélen és középen is tud játszani.Tényleg ilyen jó játékos?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 26., vasárnap 19:39
Valaki végre elismeri Bale-t? El se hiszem. :-)RealMadridFanatic írta: Amúgy szerintem sem lenne rossz Bale, idén miatta kezdtem el 'Spurs meccseket nézni,iszonyat, hogy milyet fejlődött a srác. Valóban a fizikumára épít, de nem bután játszik, mint DM. Amikor labdát vezet, és van védő a közelében, akkor nem az van, hogy tol rajta egy 15 métereset és sprint, hanem közel van hozzá a zsuga, gyorsan tud irányt, ritmust váltani. Ezt meg tudja csinálni kis területen is, olyan védő meg nem sok van, aki le tudja követni ezt az indulót.
Szóval akár felállt védelmek ellen is lehet keresnivalója, amúgy meg azt senki nem mondja meg nekem, hogy nem képes egy kényszerítőre. Általában ugye pont Ő az, aki lyukra fut, aki visszakapja, de ettől függetlenül jól passzol.
Az átlövései meg tényleg élményszámba mennek, és nem kell neki nagy terület, hogy olyan erőt tegyen bele, hogy futva menekülnék előle a kapus helyében.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 19:38
Tényleg ilyen jó játékos?Realista24 írta:Hagynám én, de Dm-et odavissza veri mindenben, és +15 millióval zárnánk a cserét.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 26., vasárnap 19:38
hát a húszon akárhány nem ötven akárhány :-) CR-t ne hasonlítsuk már Messin kívül senkihez... más szinten focizik ő meg az argentin mint bárki más jelenleg a világon.Úszómester írta:érdekes hogy bale-nél megemlítitek hogy húszon néhány góljából hány 11 es és szabad
de ronaldonál senkinek eszébe sem jut hogy az évi kb 10, 11es és 4-5 szabad nélkül hány gólja lenne
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 19:36
Videót nyilván láttam már róla, de komolyabban nem figyeltem hétről hétre a játékát, hogy egyértelműen véleményt tudjak róla mondani. Azt gondolom, ha mindig olyan teljesítményt nyújtana, mint amiket a videókban lehet látni, akkor már minden bizonnyal felmerült volna a neve nagyobb csapatoknál is. Ezért gondoltam, hogy lehet valami "hiba" vele kapcsolatban.Realista24 írta:Ha nem tudod milyen játékos, akkor hogy lehetsz nem meggyőződve?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:34
nem csak hogy keves, hanem braziliaban is egyre kevesebb ott ahol a legnagobb aranybanya volt.madridronie írta:
Egyre kevesebb az ilyen futballista manapság, már-már nagyítóval kell keresgélni őket; akik meg ilyenek lennének azokról az elmúlt 3 évben sikeresen lemaradtunk vagy épp fel sem merültek Josénál!
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 19:33
a kapus elmezavart szenved.
jobb ha vesznek egy két kőművest aki felfalaz.
Ez nekem is a legnagyobb kételyem vele kapcsolatban.60m ficcsért hogy érdemes-e...én nemtom,de sztm nem.
szóval:
kell legalább egy a thiago, verratti, gündogan pakkból. nekem mindegy, talán az olasz a legnagyobb lutri, a másik 2 miatt nyugodtan mennék alukálni.
kell még egy kp-s a kondogbia, pogba, luisgustavo, vmifekazidaneajánlásával csomagból, mert kell izom, fizikum, erő és technika, labdabiztosság a kp-ra. legjobban pogbának örülnék, conte már nem annyira.
jön bale akkor.
meg carvajal.
én így 4 igazolással elégedett lennék, de mindennél fontosabb a teljesen más felfogás.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem