RealMadridFanatic írta:
Amúgy szerintem sem lenne rossz Bale, idén miatta kezdtem el 'Spurs meccseket nézni,iszonyat, hogy milyet fejlődött a srác. Valóban a fizikumára épít, de nem bután játszik, mint DM. Amikor labdát vezet, és van védő a közelében, akkor nem az van, hogy tol rajta egy 15 métereset és sprint, hanem közel van hozzá a zsuga, gyorsan tud irányt, ritmust váltani. Ezt meg tudja csinálni kis területen is, olyan védő meg nem sok van, aki le tudja követni ezt az indulót.
Szóval akár felállt védelmek ellen is lehet keresnivalója, amúgy meg azt senki nem mondja meg nekem, hogy nem képes egy kényszerítőre. Általában ugye pont Ő az, aki lyukra fut, aki visszakapja, de ettől függetlenül jól passzol.
Az átlövései meg tényleg élményszámba mennek, és nem kell neki nagy terület, hogy olyan erőt tegyen bele, hogy futva menekülnék előle a kapus helyében.
Valaki végre elismeri Bale-t? El se hiszem. :-)
Amúgy én most arra tippelnék, hogy marad, AVB nagyon próbálja meggyőzni, hogy ne távozzon, elvileg olyan fizetést is kínálnak neki, ami a harmadik vagy a negyedik legmagasabb a PL-ben, meg el is hintette egy nyilatkozatában nemrég, hogy marad. Aztán persze lehet, hogy csak fel akarják srófolni az árát.
Mindenesetre nagyon örülnék, ha maradna.