Már persze ha igazak a hírek akkor lehetséges hogy Yaya Touré a PSG-ben folytatja és így akár könnyebben is sikerülhetne megszereznünk Marco-t... illetve azért azt vegyük figyelembe hogy a Bayernből nem épp sétagalopp igazolgatni... talán az utóbbi időben egyszer próbáltuk meg Ribery eseténél ami ha jól emlékszem 30-35 ről indult és - már persze ha igazak voltak a hírek- akkor még 65-70-nél sem állt meg... Az egyetlen esélyünk talán az hogy jövőre lejár a szerződése....peti_madrid írta:Kihez képest? Pogbánál és Vidalnál mindenképp, de Kroosnál nem biztos. És a német is hiába még csak 24 éves, a rutin mellette szól. Lehet, hogy két év múlva Verrattinak is lesz olyan rutinja, mint a németnek (bajnokok ligája győztes, oszlopos tag a német válogatottban, mindent megnyert a BM-el), de ha a kettő közül kéne választani, akkor én az érettebbet hoznám.sander írta: - olcsóbban jönne (ha jól tudom 30-35 misiért lehetne hozni)
Nekem egy kicsit olyan érzésem van Marcoval kapcsolatban itt a forumon hogy egyrészt kevesen látták játszani másrészt a többi játékosnak vannak itt "táborai" illetve nem utolsó sorban a média szerepe is kulcsfontosságú. A másik három játékossal többet is hoztak minket szóba így jobban utána is néztek az itt lévők. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban hogy itt van előttünk... elég jó ahhoz hogy itt játsszon... nem is túl drága... csak nincs mögötte egy olyan média .... ettől függetlenül eszméletlenül hasznos lehetne. /tudom hogy egy videoból kár kiindulni meg nem is nagyon szabad de azért ezt nézze meg akinek van egy kis ideje --- > http://www.youtube.com/watch?v=TEug-RVj4DU@Sonny írta:Verratti kivételével bárkit elfogadnék ebből a névsorból nekem ő valamiért nem szimpatikus,igaz attól még nem lesz rosszabb játékos,meg ha Khedirát sikerült elviselni éveken át,akkor valahogy vele is megbírkóznék.