HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 9., hétfő 15:39
R.M.C.F írta:Alapvetően egész élete egy dopping,az amivel emberi formára hozták,az ma már tiltott mert teljesitmény növelőnek minősül.
Csont és izomsűrüség növelőt kapott annyit mint 4 versenyló. Ma már nem kapja,ma már tiltott,ő kapta tizenX éven át.
Attól ilyen veszett robbanékony.
Laborba meg ne menjen....mert zölden fog világitani mindenki szeme.
Pont két nappal ezelőtt írtam ezt egy másik fórumra:
"Messi eléggé megtokásodott
Nagyon nem kívánom neki, akármennyire is nem szeretem, de félek tőle hogy csóri egyszercsak össze fog esni a pályán és ott marad. Agyonnyomták mindenféle csúcscuccal, aminek köszönhetően néhány évig tökéletes gépként működött a teste, hiába volt vagy 50 kiló, és rúgták rendesen, soha nem sérült meg, olyan robbanékony volt, amit szerek nélkül a büdös életben nem lehetett volna elérni. Most meg hetente végigokádja a pályát, meccsenként 6 kilométert fut, és a teljesítménye is keményen visszaesett. Most meg már tokásodni is keményen elkezdett, őt számomra leginkább a média tette unszimpatikussá, meg a sunyi, kétszínű viselkedése, de nagyon remélem hogy nincs igazam és egyszerűen csak jóllakott a sikerekkel és meccsek előtt bebaszik és azért hány annyit, de erre nem látok sok esélyt. Simán el tudom képzelni az FC Barcelona-ról hogy tisztában vannak vele hogy ezzel kivégzik Messi-t, de nem állhatnak le vele, túl nagy focista és marketingérték lett belőle. Ezért is kap irreálisan nagy fizetést, ezért nyalják még jobban a seggét mint a United Rooney-ét, mert bűntudatuk van, a kis autista meg lehet észre sem veszi/fel sem fogja.
Lehet ezért is sokkal rosszabb a válogatottban, ott nem kapja meg meccs előtt a gumibogyószörpöt..."
Egyre jobban kezdem elhinni hogy nem velem van a gond...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano