Modric mindig is mélyen szeretett játszani,az hogy ő feljebb lenne az nem tudni honnan ered(média ha jól emlékszem),de nem hiszem hogy működne
GT37 írta:
A Spursben játszott néha-néha feljebb is, a csatár mögött, és ott sem volt rossz egyáltalán, sőt... De nálunk is jobban érezte magát, ha kicsit hátrábbról irányíthatott.
Ha jol emlekszem egy fel szezont lehuzott azon a poszton, Sandro(Livermore) es Parker volt mogotte.
Tavaly nalunk is jatszott a tamadok mogott amikor Ozil serult volt vagy csak rossz formaban volt. Akkor kozelebb volt a kapuhoz, tobb lovese volt es par gollal tobbet is szerzett mint iden...ha vegig o lett volna ott tavaly
szerk.: a Modricos reszhez: Xabi kivalasaval pedig egy ilyen tipusu iranyito jatekos kotelezo a kozeppalyara. (A vedelem iranyitasat Ramos megoldja)
miert eddig ki oldotta meg a vedelem iranyitasat? v Ramostol varsz melysegi labdakat?
Egyebkent sincs tehermentesitve nalunk Modric. Nem csodalom, h annyira hatul jatszik, nincs ereje oda erni a kapuhoz. az ellenfelek mindig kontraznak egymagaban Xabi keves es lassu mar Modricnak kellett bajatszani a palyat, de iden mar nem igazan ertr oda a kapuhoz. DM volt elotte akinek gozer nincs a kp-s jatekhoz, csak hajtott(ami pozitivum Ozilhez kepest) csak egy normalis "igazi" kp-val tobbre mennenk.
Arbeloát hiba lenne eladni,most sem szeretném,madridista....akar,két oldalon is bevethető és ha kell szemben megy a csapatért bárkivel lásd Iker Casillas,és valljuk be az nagyon ott volt a szeren
majd szerepet kap a klubnal, remelem mar nem igazan kell latni jatszani. jovore meg el lehet, de utanna mar mas kell Carvajal melle(moge).
A bal szelt is frissiteni kell majd, meg 1 evet lehet rotalni oket, de nem ugy nez ki, h ott nagy verseny helyzet lenne.
Griezmann szelso tamado...neki pont a Dortmund lenne a legjobb foleg ha Reust eladjak(aztan hozzank, Bayern v mashova), olyan utat jarna be amit a hasonlo koruaknak talan legkezenfekvo lenne megtenniuk..gondolok itt Neymarra,Lucasra stb. Nem vagyok magunk ellen, de hulye lenne ha hozzank jonne. CR es Bale kirobbanthatatlanok lesznek, Jese tavaszra hadrafoghato lesz(remelhetoleg), ha jon 2 kp akkor Iscoval is a tamado szekcioban fog szamolni Carlo...aztan ott van DM! akar nala is lehet ugyanaz a szitu mint Isconal, h a kp-ra nem fog beferni.
Az biztos, h ha Griezmann jatszani akar, akkor nem hozzank jon.
az egesz mondandomnak az volt a lenyege, h egyetertek azokkal akik szerint kell a verfrissites. Iden a kp-t kell frissiteni remelhetoleg 2 uj minosegi ember erkezik(Khedira out), az szerintem rendesen megdobna a csapatot, talan meg egy tamado Benzi moge. Jovore a vedelmet ket szelso- es 1 kozepsovedovel. Arbeolat es Coentraot mar korabban is kifelytettem, Pepet imadom de attol meg hozhatunk a nyakara vkit, de nem csak az overe Ramosera v Varanera. Utobbi serulesei elobbi akar jolakottsaga miatt is. ...de nem vagyok jovobe lato. akar a mostani kerettel is toppon lehetunk.
remelem nem jarunk ugy mint a Barca, h ok is csak potlekokat vettek (Ibra kivetelevel), aztan az alap kezdot meg most sem bontanak meg(legalabbis a kp-re nem igen akarnak igazolni)...meg is van az eredmenye.