ez mennyire igaz! egy-két embert én is megnéznék a mostani keretből más edző kezei alatthehe írta:rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.
még ezzel a deformált kerettel is játszhattunk volna béelldöntőt, ha nem elkúrt módon megyünk ki a pályára sokszor.
Kommentáld a híreket
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Kommentáld a híreket
Valószínűleg jól gondolod. Gondolom a kenőpénz megvolt az ügynöknek is és apucinak is. Most már abba reménykedjetek, hogy Ibra effekt lesz.R.M.C.F írta:Tököm keresgél,de az volt a lényege hogy ha Neymar a fia lenne akkor a real madridot ajánlotta volna neki,de neymar az ügyfele.....és ez volt neki a legjobb.
Gondolom az anyagiakra célzott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jóvan akkó, húzza bele.
még ezzel a deformált kerettel is játszhattunk volna béelldöntőt, ha nem elkúrt módon megyünk ki a pályára sokszor.
rohadtul nem az igazolások számítanak, hanem a felfogás, a taktika és a hozzáállás.nekünk is nagyon erős, jó keretünk van, pár okos igazolással simán csúcsra lehetne járatni. :-)
ezért írtam csodát. a BMnek kijárt már a BL. nekünk sincs kutyaütő keretünk. van rá két nyara hogy BL győztest csináljon a keretből.Dupla D írta:Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.BBeno írta:Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Erre gondolsz gondolom.“Ha lenne fiam, azt szeretném, hogy a Real Madridban focizzon, de Neymar nem a fiam, azonban az ügyfelem. Most meg kell keresnünk, hogy mi a legjobb a számára” – nyilatkozta Neymar ügynöke, Riberio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
nekünk is nagyon erős, jó keretünk van, pár okos igazolással simán csúcsra lehetne járatni. :-)Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tököm keresgél,de az volt a lényege hogy ha Neymar a fia lenne akkor a real madridot ajánlotta volna neki,de neymar az ügyfele.....és ez volt neki a legjobb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ma direkt néztem miatta a Santos meccsét. Gondolom ennél átlagosan jobb teljesítményt szokott nyújtani ?! Mert a mai alapján nem nagyon szorult össze a gyomrom a gondolattól, hogy jövőre ő vezeti a labdát Varanékra. Persze láttam már nem 1 összevágott trükkvideót róla amin nagy spílernek tűnik, de ha egész meccses teljesítménye a mai és a korábbi európai válogatottak ellen nyújtottakéhoz hasonló akkor (egy fejben egészséges) Ramos elteszi uzsira.amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
neymar gyerekként volt a real madridnál, jól érezte magát, minden fasza volt.
és akkor most aláírt a barcához felnőttként.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy már ő is egy nagyon erős, jó keretet kapott, amit sikeresen megreformált.BBeno írta:Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
linkeld már be, ne idegesítsél már így késő este.R.M.C.F írta:hehe írta:amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
tényleg ennyire nyomorékok dolgoznak a klubvezetésben?
Jó lesz ha túl lépsz ezen.......
De válaszolva a kérdésedre, ott lehet az igazság az ügynöke szavaiban....csak ki kell olvasni.
:Đ
Jupp 2011 nyarán írt alá a BM-hez tehát két éve. annyi idő alatt velünk is csodát tehetne. inkább ő mint ancselotti.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
Jó lesz ha túl lépsz ezen.......
De válaszolva a kérdésedre, ott lehet az igazság az ügynöke szavaiban....csak ki kell olvasni.
:Đ
- hehe
amúgy én egyetlen dolgot nem értek:
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem az idei a harmadik szezon ?legendary írta:De, egészen pontosan két évig volt a bajorok edzője.Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra
Lehet te mondod jól, de nekem az rémlik, hogy nyáron lenne harmadik éve...
De, egészen pontosan két évig volt a bajorok edzője.Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra
-
Ha olvastátok Ancelotti nyilatkozatait akkor azért tiszta pár kérdés......ő ide akar jönni,és ezt ki is fejezte,határozottan. De a pénzember nyilván genyóságból a szerződésre hivatkozva nem akarja adni.
Egy olyan edző,aki nem tud tisztán a csapatodra koncentrálni azt nem szabad marasztalni.....és ez ott is így lesz,csak gondolom kicsit ciki neki hogy a bőre alatt is pénz van,erre carlo egy füttyentésre ugrana.......
Na erre nem elég a mastercard.
Idő kérdése és felbontják a szerződését......perez meg szerintem nem akar mást...max ha valami ok folytán nem jönne össze.....pl az arab,megmakacsolja magát és nem engedi,ami hiba lenne a PSg számára.
Egy olyan edző,aki nem tud tisztán a csapatodra koncentrálni azt nem szabad marasztalni.....és ez ott is így lesz,csak gondolom kicsit ciki neki hogy a bőre alatt is pénz van,erre carlo egy füttyentésre ugrana.......
Na erre nem elég a mastercard.
Idő kérdése és felbontják a szerződését......perez meg szerintem nem akar mást...max ha valami ok folytán nem jönne össze.....pl az arab,megmakacsolja magát és nem engedi,ami hiba lenne a PSg számára.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Mintha a Real Madridban egy edző olyan hosszú ideig a kispadon ülneAlapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ancelotti jöjjön és minimum annyi időre mint VDB vagy Mou... Yuppnak én is örülnék, de neki is sok idő kell. A bayernt se 1-2 év alatt vitte fel a csúcsra és Yupp már azért nem fiatal és kétlem, hogy bevállalna 2-3 évet
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha valaki megigerne hogy jovo nyaron Wenger alair a Realhoz, akkor egy evre enfelolem barki lehetne az edzo, nem erdekelne, igy Heynckes is... De jelen helyzetben nem tamogatnam a nemetet, hosszutavra meg nyilvan nem megoldas.Kerlon írta:Heynckes azt nyilatkozta tegnap, hogy Ő már a tavalyi BL kudarc után tudta, hogy mi lesz vele idén nyáron. Ergo eldöntötte, hogy visszavonul és gondolom úgy számolt, hogy megpróbálja még egyszer. Alapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...
Sehogy nem jo ez.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Heynckes azt nyilatkozta tegnap, hogy Ő már a tavalyi BL kudarc után tudta, hogy mi lesz vele idén nyáron. Ergo eldöntötte, hogy visszavonul és gondolom úgy számolt, hogy megpróbálja még egyszer. Alapból 68 éves, szóval ő tényleg csak beugorni tudna pár évre...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K