Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
FM bol ismerem vilhenat. Ott penge a gyerek. Remelem iden belep a koztudatba.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Eléggé gyengül a Feyenoord egyelőre. Pellé után (Southampton), egy másik kulcsember is távozott, Martins Indi (Porto). Bár nem csodálom ilyen VB után.
Egyedüli érkező eddig Boulahrouz, 32 évesen, nem tudom kezdőként fog-e szerepet kapni, valószínűleg igen, Janmaat helyére érkezik.
Kíváncsi vagyok a következő szezonra, remélem sikerül most már megfogni az Ajaxot, de ahhoz mindenképpen kellene még egy rutinos csatár, mert szerintem egyik fiatalban sincs meg az, hogy pótolni tudja Pellét.
Tudom, hogy senkit nem érdekel a holland bajnokság, de nekem az egyik kedvencem, tehát gondoltam írok egy kicsit.
Egyébként szerintem Vilhena az éven már dobbantani fog. Nem lepődnék meg, ha egy-két év múlva egy nagyobb csapatba kapna szerepet.
Egyedüli érkező eddig Boulahrouz, 32 évesen, nem tudom kezdőként fog-e szerepet kapni, valószínűleg igen, Janmaat helyére érkezik.
Kíváncsi vagyok a következő szezonra, remélem sikerül most már megfogni az Ajaxot, de ahhoz mindenképpen kellene még egy rutinos csatár, mert szerintem egyik fiatalban sincs meg az, hogy pótolni tudja Pellét.
Tudom, hogy senkit nem érdekel a holland bajnokság, de nekem az egyik kedvencem, tehát gondoltam írok egy kicsit.
Egyébként szerintem Vilhena az éven már dobbantani fog. Nem lepődnék meg, ha egy-két év múlva egy nagyobb csapatba kapna szerepet.
Köszi, ez azért elég árulkodó.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Talan ez segit valamitZsombor írta:VB-ről beszélünk, természetes, hogy ekkora a nézettség, gondolom a többi résztvevő országban is sokan nézik a válogatottjuk ténykedését. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépen felépítették az #ibelieve kampányt a vb-hez.
Engem egy MLS adat érdekelne, az lenne igazából mérvadó, nem egy 4 évente megrendezett sportesemény.
VB-ről beszélünk, természetes, hogy ekkora a nézettség, gondolom a többi résztvevő országban is sokan nézik a válogatottjuk ténykedését. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépen felépítették az #ibelieve kampányt a vb-hez.
Engem egy MLS adat érdekelne, az lenne igazából mérvadó, nem egy 4 évente megrendezett sportesemény.
Serie a témájában szó volt a foci népszerűségének növekedéseről az USAban.
A portugálok elleni meccsüket 18 millióan nézték. Ugyanennyi volt idén a legmagasabb nézettsége a baseball és NBA döntőknek is. Az NHL döntőknél csak 6 millió volt a legmagasabb szám
A portugálok elleni meccsüket 18 millióan nézték. Ugyanennyi volt idén a legmagasabb nézettsége a baseball és NBA döntőknek is. Az NHL döntőknél csak 6 millió volt a legmagasabb szám
Valdes nem ment at az orvosin a monaconal. Nem is baj. Ha van eszuk elhozzak ingyen es negyed annyi fizuert ochoat.
Meglepő lenne, ha még valaki alkalmazná. Sehol nem tudott komoly eredményeket elérni. Persze lehet itt mondani, hogy Olasz bajnok meg Angol bajnok, de olyan kerettel, amivel dolgozott bárki megnyerte volna...Realista24 írta:Macini újra kereshet egy csapatot, amit tönkretehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Macini újra kereshet egy csapatot, amit tönkretehet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Ámes!dannen írta:zizout khedira helyett, könyörgöm..
Végig néztem a meccset és Salgado, Makelele, Velasco még mindig, irammal le fel rohangáltak. Davids, Seedorf kettőst nem említem nem rég hagyták abba, de jó volt látni le a kalappal.
Modric - Kroos
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Picit őrült meccs lehetett: http://www.eredmenyek.com/merkozes/lCwH ... zefoglalas
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy igazi mester élete végéig mester marad... ő ilyen. Szép volt!dannen írta:zizout khedira helyett, könyörgöm..
zidane!!
tiki takázunk
tiki takázunk
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De, hogy még mindig mennek azok a finom labdák...
-
Mert a kedvencem, és mert hiányzott maga a látvány?Realista24 írta:Mondjuk nem ertem miért kell ezen röhögni. Ez egyfajta betegség.Géci írta:Zizu csak nem izzad?
Mindig olyan volt mint akit nyakon öntöttek egy vödőr vízzel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk nem ertem miért kell ezen röhögni. Ez egyfajta betegség.Géci írta:Zizu csak nem izzad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Zizu csak nem izzad?
Villa Hivatalos, az eddigi egyetlen játékosa az új New York-i csapatnak kell nekik egy jó kapus Valdes maybe?
Irigylem Villat, mennyi mezszám közül választhat
Irigylem Villat, mennyi mezszám közül választhat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
balhátvédnek ott van Digne, aki nagy tehetség, megy a vb-re is
a kp valóban statikusnak tűnhet, de Ibra lépked vissza osztogatni, szóval nem vészes, plusz ott van Pastore, bár ő lehet örök ígéret marad
a kp valóban statikusnak tűnhet, de Ibra lépked vissza osztogatni, szóval nem vészes, plusz ott van Pastore, bár ő lehet örök ígéret marad
Nem illik.
Sirigu - Van der Wiel, Thiago Silva. David Luiz, Maxvell - Veratti, Matuidi, Cabaye - Cavani, Ibrahimovic, Lucas
Azert nem olyan rossz ez, foldg, hogy cserenek ottvan: Jallet, Motta, Menez, Lavezzi, Pastore, Marquinhos(?),
Maxvell helyett kellene nekik egy Coentrao mondjuk 30-35 millaert mehetne es en rgy Reust meg megprobalnek a tamadoharmadba, vegul Cabaye helyett egy tamadoszellemu kp, akkor az europai porondon is lehetne tobb keresnivalojuk.
Azert nem olyan rossz ez, foldg, hogy cserenek ottvan: Jallet, Motta, Menez, Lavezzi, Pastore, Marquinhos(?),
Maxvell helyett kellene nekik egy Coentrao mondjuk 30-35 millaert mehetne es en rgy Reust meg megprobalnek a tamadoharmadba, vegul Cabaye helyett egy tamadoszellemu kp, akkor az europai porondon is lehetne tobb keresnivalojuk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."