ArjenMagicRobben írta:Az nem elég indok, hogy a teljes előszezont kihagyta? Voltak hülyeségei a portugálnak de azért nem kell mindent a nyakába varrni.RealRaúl77 írta:És láttuk akkor is, csak sajnos kevésszer, és látjuk most is, hogy mit jelent ennek a csapatnak az, akit a portugál több mint fél évig teljesen indokolatlanul mellőzött...
Kösz, ezt a két érvet teljesen megveszem, elfogadom.torjack írta:Az, hogy az edző másképp állítja össze a csapatát, mint a fórum, még nem jelenti azt, hogy az edző a hülye...Modricnak kimaradt az előszezon. Maga a játékos is elismerte, hogy ősszel nem volt valami jó kondiban épp emiatt.Lehet gúnyolódni, de átéltük mindezt, amikor a fórum majdhogynem egy emberként követelte a horvátot a kezdőbe, és ő csak akkor rakta be, ha muszáj volt. Emlékszem miféle felháborodások mentek itt.
De az állításom továbbra is tartom egy kis kiegészítéssel: indokolatlanul sokat volt mellőzve szerintem. Egészen a MU elleni párharcig javarészt csak kényszerből játszott. Ott oroszlánrészt vállalt a továbbjutásban, és hopp stabil kezdő lett.
Nyilván Mou agyába nem látok bele (és ti sem), nem tudom mi a valódi ok, de nekem úgy jött le, hogy itt "hirtelen észbe kapott", hogy ezt a gyereket játszani kell. És én csak azt mondom, amit láttam.
Az előszezon hiánya tényező, de szerintem nem ennyire, nem ilyen sokáig.. Láthattuk pl Bale-nél teljesen máshogy kezelték a dolgot.
Ez az én véleményem, lehet vele nem egyetérteni.
És ha emlékeim nem csalnak a fórum zöme hasonlóan gondolta, csak most ma már, ha ilyeneket felelevenítünk, akkor rögtön az van, hogy Mou fikázzuk csak azért, hogy fikázhassuk.
Egyrészt, nem szoktam agyba főbe fikázni a portugált, néha leírok egy negatív véleményt róla, azt még nem tartom divatfikázásnak. A saját véleményemhez jogom van. És most épp egy negatív témáról volt szó, amivel egyetértettem.R.M.C.F írta:
De ez a divat....a mou fikázás,ez már életérzés lett. Voltak hibái? Mint sok másnak is ahol meg kussolás volt,még is a legkomolyabb munkát ő végezte itt el az elmúlt 10 évben. Fikázzátok,meg túlozzatok,meg verjetek rá mindent,de csak magatokat teszitek ezzel nevetségessé. Nyilván nem a sok divatfikázónál....hanem azoknál akik átlátják mit melózott,mit épitett fel,hová tornászta fel azt az öreguras mindenhol esélytelen csapatot,mit küzdött a szemét médiával akinek a gúnytárgyai voltunk,elsöpörte az öltözői egyeduralmakat(részben mert ikerbe belebukott).
Mindegy....fikázzátok. a magyar már csak ilyen...orbánozzatok......mourinnyózzatok....
Másrészt pontosan belátom az érdemeit, és épp ezért, nem csak negatív hangban írok róla. Persze elveszik a sok hozzászólás között, vagy ha volt is hozzá szerencséd, minek is jegyezted volna meg? De attól ez még tény. Szóval ezt most egész nyugodtan kikérem magamnak.
Harmadrészt, ha a fentiekhez hasonlóan megfogalmaztál volna egy érvet, és nem gúnyos, lekezelő módon reagáltál volna meg sem szólalok.....
Én sem küldtem volna el, és erről írtam is. És lehet, hogy anno sok mindenért tele volt a tököm a portugállal, az ő elküldése mellett sem kardoskodtam...Az a mindenki szerintem erős túlzás, az értelmesebbik része a fórumnak biztos nem küldte volna el Carlot, és egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy a klub sem. De hálisten sosem tudjuk meg, mi lett volna ha.
Szerintem nagyrészt köze sincs ennek a hozzá való viszonyhoz. Legfképp nem azért volt ő itt szidva , mert nem nyerte meg a bl-t.Ha már ekkora a Mourinho utálat(nekem se volt a szívem csücske, sőt...), hogy elbuktak a küszöbön