ArjenMagicRobben írta:RealRaúl77 írta:És láttuk akkor is, csak sajnos kevésszer, és látjuk most is, hogy mit jelent ennek a csapatnak az, akit a portugál több mint fél évig teljesen indokolatlanul mellőzött...
Az nem elég indok, hogy a teljes előszezont kihagyta? Voltak hülyeségei a portugálnak de azért nem kell mindent a nyakába varrni.
torjack írta:Lehet gúnyolódni, de átéltük mindezt, amikor a fórum majdhogynem egy emberként követelte a horvátot a kezdőbe, és ő csak akkor rakta be, ha muszáj volt. Emlékszem miféle felháborodások mentek itt.
Az, hogy az edző másképp állítja össze a csapatát, mint a fórum, még nem jelenti azt, hogy az edző a hülye...Modricnak kimaradt az előszezon. Maga a játékos is elismerte, hogy ősszel nem volt valami jó kondiban épp emiatt.
Kösz, ezt a két érvet teljesen megveszem, elfogadom.
De az állításom továbbra is tartom egy kis kiegészítéssel: indokolatlanul sokat volt mellőzve szerintem. Egészen a MU elleni párharcig javarészt csak kényszerből játszott. Ott oroszlánrészt vállalt a továbbjutásban, és hopp stabil kezdő lett.
Nyilván Mou agyába nem látok bele (és ti sem), nem tudom mi a valódi ok, de nekem úgy jött le, hogy itt "hirtelen észbe kapott", hogy ezt a gyereket játszani kell. És én csak azt mondom, amit láttam.
Az előszezon hiánya tényező, de szerintem nem ennyire, nem ilyen sokáig.. Láthattuk pl Bale-nél teljesen máshogy kezelték a dolgot.
Ez az én véleményem, lehet vele nem egyetérteni.
És ha emlékeim nem csalnak a fórum zöme hasonlóan gondolta, csak most ma már, ha ilyeneket felelevenítünk, akkor rögtön az van, hogy Mou fikázzuk csak azért, hogy fikázhassuk.
R.M.C.F írta:
De ez a divat....a mou fikázás,ez már életérzés lett. Voltak hibái? Mint sok másnak is ahol meg kussolás volt,még is a legkomolyabb munkát ő végezte itt el az elmúlt 10 évben. Fikázzátok,meg túlozzatok,meg verjetek rá mindent,de csak magatokat teszitek ezzel nevetségessé. Nyilván nem a sok divatfikázónál....hanem azoknál akik átlátják mit melózott,mit épitett fel,hová tornászta fel azt az öreguras mindenhol esélytelen csapatot,mit küzdött a szemét médiával akinek a gúnytárgyai voltunk,elsöpörte az öltözői egyeduralmakat(részben mert ikerbe belebukott).
Mindegy....fikázzátok. a magyar már csak ilyen...orbánozzatok......mourinnyózzatok....
Egyrészt, nem szoktam agyba főbe fikázni a portugált, néha leírok egy negatív véleményt róla, azt még nem tartom divatfikázásnak. A saját véleményemhez jogom van. És most épp egy negatív témáról volt szó, amivel egyetértettem.
Másrészt pontosan belátom az érdemeit, és épp ezért, nem csak negatív hangban írok róla. Persze elveszik a sok hozzászólás között, vagy ha volt is hozzá szerencséd, minek is jegyezted volna meg? De attól ez még tény. Szóval ezt most egész nyugodtan kikérem magamnak.
Harmadrészt, ha a fentiekhez hasonlóan megfogalmaztál volna egy érvet, és nem gúnyos, lekezelő módon reagáltál volna meg sem szólalok.....
Az a mindenki szerintem erős túlzás, az értelmesebbik része a fórumnak biztos nem küldte volna el Carlot, és egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy a klub sem. De hálisten sosem tudjuk meg, mi lett volna ha.
Én sem küldtem volna el, és erről írtam is. És lehet, hogy anno sok mindenért tele volt a tököm a portugállal, az ő elküldése mellett sem kardoskodtam...
Ha már ekkora a Mourinho utálat(nekem se volt a szívem csücske, sőt...), hogy elbuktak a küszöbön
Szerintem nagyrészt köze sincs ennek a hozzá való viszonyhoz. Legfképp nem azért volt ő itt szidva , mert nem nyerte meg a bl-t.