Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 19:22

numberone1 írta:vagy! ha nem vezeti bele es nem ivelget ossze vissza akkor lehet, h mar a rendes jatek idoben atvesszuk a vezetest.
Tul sok a hiba szazalek.
De az is lehet, hogy AtMa rúg még egy gólt, mert negyede annyira se lettünk volna veszélyesek, így kevésbé szorultak volna be.. Akármi lehetett volna, HA....

A hibákat aláírom, de úgy vagyok vele, hogy még így is egyik legjobbunk volt, mert legalább csinált valamit. (és tett a hibák mellett bőven jókat is, többet mint bárki más) Többiek nagyon még annyit sem.
Abban biztos vagyok, nem akarom a DM fanok kedvet szegni. de ha jon 2 minosegi emberke a kp-ra, akkor felejtsetek el DM-t ott, mivel meg Alonsora is szamitani fog Carlo es nem cserekent. Meg hat Modric....
Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 19:05

realistahuni írta:
Végülis csak a meccs embere volt. :lol:
nem volt nehez kivalasztani, mivel a tamadoink nagy kupac sz. volt a donton(raadsul CR es Benzema serulten jatszottak).
Ramos jobban megerdemelte volna.
RealRaúl77 írta:Ez a kérdés igen csalóka.
DM sok labdát elszórt, ez oké, ez igaz. De ez maga rohadtul torzítja a képet, hajlamosak vagyunk emiatt úgy látni, hogy szar volt. Mert nem vesszük figyelembe a körülményeket, csak magát a tényt. Kvázi az egyedüli ember volt, aki próbálkozott, és csak az tudja elszórni a labdát, aki próbálkozott. Ment, küzdött, hajtott, csinálta, leszámítva a három Bale helyzetet a többiek ilyen téren közel sem voltak hozzá képest. És persze, aki csinálja, az nagyobb eséllyel hibázik, mint aki nem, még jó hogy ő szórt el labdákat, ha kb csak ő próbálkozott.
vagy! ha nem vezeti bele es nem ivelget ossze vissza akkor lehet, h mar a rendes jatek idoben atvesszuk a vezetest.
Tul sok a hiba szazalek.

Abban biztos vagyok, nem akarom a DM fanok kedvet szegni. de ha jon 2 minosegi emberke a kp-ra, akkor felejtsetek el DM-t ott, mivel meg Alonsora is szamitani fog Carlo es nem cserekent. Meg hat Modric....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 12., csütörtök 18:40

Ez a kérdés igen csalóka.
DM sok labdát elszórt, ez oké, ez igaz. De ez maga rohadtul torzítja a képet, hajlamosak vagyunk emiatt úgy látni, hogy szar volt. Mert nem vesszük figyelembe a körülményeket, csak magát a tényt. Kvázi az egyedüli ember volt, aki próbálkozott, és csak az tudja elszórni a labdát, aki próbálkozott. Ment, küzdött, hajtott, csinálta, leszámítva a három Bale helyzetet a többiek ilyen téren közel sem voltak hozzá képest. És persze, aki csinálja, az nagyobb eséllyel hibázik, mint aki nem, még jó hogy ő szórt el labdákat, ha kb csak ő próbálkozott.

Szerk.: Ha úgy adódik, én is szívesen látom itt az olaszt, bár van nála jobb alternatíva. De DM-et nem cserélném el rá semmi pénzért, nem is adnám el, nem is hoznék helyette mást..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 18:39

Tudtam volna örülni, ha jött volna egy olyan hír a realmadrid.com-ról, hogy leigazoltuk Kroost, mint a Chelsea Fabregast... Mondjuk még bármikor bejelenthetik :p

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 12., csütörtök 18:33

DM szornyu volt a BL donton
Végülis csak a meccs embere volt. :lol:
Annyi tamadast elcseszett, belevezette az ellenfelbe, ivelgetett a nagyvilagba. Szep es jo volt az a cselsorozata, de tobb kart okoz mint hasznot. Verattiert mehet cserebe...
Végülis csak ebből jött a második, mindent eldöntő gólunk. :lol:
Több kárt okozott? Ha minden évben annyi kárt okoz, hogy BL-t nyerünk akkor oké. Verrattit meg nem hozzuk el, a PSG nem fog megszabadulni az egyik legnagyobb tehetségétől. Meg ég és a föld DM és Verratti stílusa.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 17:27

Boky írta: nevetséges micsoda vakok vannak itt, és még hangoztatják is a véleményüket :lol:

persze, dm mehet egy az egybe egy verrattiért aki lófaszt sem csinált, lófaszt sem bizonyított...
és folytatja :lol:

hol írtam, hogy dm jó volt a döntőben, ha? :lol:

a felvetés volt nevetséges, hogy a szezonunk egyik legjobb játékosát, aki meghalt a mezért, a csapattársaiért, akiért fél életüket odaadnék klubelnökük, elcserélnénk valami kis 165 centis 60 kilós törpére, aki még a psg-ben sem tudott stabil kezdőember lenni... de oké, majd a kedvedért legközelebb megfordítom a kanapét, hogy jobban járjak :lol:
Ez a torpe alap ember volt Ancelottinal tavaly. Qva jol tolta a BL-ben foleg a barca elen. Blanc rotalta a kp-t iden. Papi ha jon valoszinuleg Carlo keresere.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 12., csütörtök 17:21

Csak finoman srácok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 12., csütörtök 17:05

numberone1 írta:
Boky írta: nevetséges micsoda vakok vannak itt, és még hangoztatják is a véleményüket :lol:

persze, dm mehet egy az egybe egy verrattiért aki lófaszt sem csinált, lófaszt sem bizonyított...
Legkozelebb nyitott szemmel nezd meccset, v ne hattal.
Jobban jarsz.
és folytatja :lol:

hol írtam, hogy dm jó volt a döntőben, ha? :lol:

a felvetés volt nevetséges, hogy a szezonunk egyik legjobb játékosát, aki meghalt a mezért, a csapattársaiért, akiért fél életüket odaadnék klubelnökük, elcserélnénk valami kis 165 centis 60 kilós törpére, aki még a psg-ben sem tudott stabil kezdőember lenni... de oké, majd a kedvedért legközelebb megfordítom a kanapét, hogy jobban járjak :lol:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 16:56

Boky írta:
numberone1 írta:DM szornyu volt a BL donton. Annyi tamadast elcseszett, belevezette az ellenfelbe, ivelgetett a nagyvilagba. Szep es jo volt az a cselsorozata, de tobb kart okoz mint hasznot. Verattiert mehet cserebe...
nevetséges micsoda vakok vannak itt, és még hangoztatják is a véleményüket :lol:

Legkozelebb nyitott szemmel nezd meccset, v ne hattal.
Jobban jarsz.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 12., csütörtök 16:49

Én DM-et csak Vidalra vagy Pogbára cserélném el 1 az 1-ben, másra nem. Ha ebbe nincs benne a Juve, akkor is el kell hozni valamelyiküket és esetleg DM-et eladni 50 körül másnak és hozni Kroost 20 körül, amikről írnak a lapok. Bár szerintem lehetetlen ennyiért elhozni a Bayerntől játékost, főleg egy német játékost.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 12., csütörtök 16:48

Kerlon írta:LOL, még a rengeteg hiba ellenére is az egyik legjobbunk volt. Közben meg egy olyan olaszt preferáltok, aki még a PSG-ben se tudta magát nélkülözhetetlenné tenni.
még az...azon kívül hogy ha jól emlékszem dm lett a mom...verratti helyén ott van már alonso meg illarramendi is...pogba jöhet, vagy vidal, vagy kroos...ramires sem lenne ellenemre, de az olaszt nem preferálom. amúgy is, a gyerek szvsz szívesebben menne pirlo helyére a juvéba, majd ha az öreg leteszi a lantot.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 12., csütörtök 16:45

numberone1 írta:DM szornyu volt a BL donton. Annyi tamadast elcseszett, belevezette az ellenfelbe, ivelgetett a nagyvilagba. Szep es jo volt az a cselsorozata, de tobb kart okoz mint hasznot. Verattiert mehet cserebe...
nevetséges micsoda vakok vannak itt, és még hangoztatják is a véleményüket :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 12., csütörtök 16:40

LOL, még a rengeteg hiba ellenére is az egyik legjobbunk volt. Közben meg egy olyan olaszt preferáltok, aki még a PSG-ben se tudta magát nélkülözhetetlenné tenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 12., csütörtök 16:08

DM szornyu volt a BL donton. Annyi tamadast elcseszett, belevezette az ellenfelbe, ivelgetett a nagyvilagba. Szep es jo volt az a cselsorozata, de tobb kart okoz mint hasznot. Verattiert mehet cserebe...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 10:37

DM a jobboson szélsőként volt kőbuta... Idén a kp-n kiosztott 20 assistot, és lőtt mellé nem kevés gólt kp-s létére. Szinte az összes fontos meccsen ő volt a meccs legjobbja. Én jelenleg őt onnan csak akkor szedném ki, ha jönne egy Pogba a helyére. DM és Isco arra a posztra töki.Hátul lenne Alonso és Kroos, bár szerintem Kroos, Modriccal is rotálva lenne, mert Illarra tuti, hogy kap egy évet, hogy megmutassa, megérte megvenni...

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 12., csütörtök 10:08

DM jó az új posztján, de ha lehetőségem lenne elcserélni Vidalra egy az egyben akkor megtenném. Én is csipem az Argentint az új posztján de most csak a szép dolgokra emlékszünk, elég rapszodikus az ő játéka még ott a középen is. Emellett talán Ronaldo visszakerülne a szélre ha kivennénk onnan DM-et, ha Marcelo formában van, megoldja a mélységből támadást ő is. Az a furcsa helyzet,h most bárhogy dönt a vezetőség, rosszul nem igen dönhetnek, mert ha nem érkezik csak Kroos akkor is simán jó a Modric-Kroos-DM kp, bőven jó.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 10:07

Realista24 írta:
hehe írta:kroos + vidal, az fasza, mindkettő mehet a kezdőbe modric mellé.
de akkor nincs több bekkelős kontrafoci, amiben év végére elfogy a csapat.
labdatartás van, futball van.
Di Maria? Pad vagy eladás?
dimariával és xabialonsoval meg a mackófejű balfasszal 6 ember 3 posztra, szépen pihentetve begyűjtünk minden kib. kupát.
tavaszra dzsesszi felépül, oszt támadásban is megvagyunk.
dm rohadtul nem életbiztosítás, ugyanolyan buta és egylábas, mint volt, csak keveset jutott el döntéskényszerees helyzetbe és a támadóharmadba a visszavont posztja miatt. amikor lehetne 10 ziccerünk, de 9-et elbasz, mert állandóan rossz megoldást választ, azt nem lehet elfelejteni, nem változott semmi.
szóval szép meg jó, hogy négytüdejű és sprintel, mint egy állat, de finoman kell kezelni.
realistahuni írta:
ha csak ezen múlna, akkor ganso-neymar-pato-lucas támadónégyessel mennék fel, aztán sikítanék a gyönyörtől.
Ott voltak ők a copa american is, menzesz mester kivitte, szerintem ott is sírtál, csak nem a gyönyörtől. :lol:
De ez a Ganso-Pato, komolyan? :kivagyhe:
Akkor hozzuk már vissza Gagot Argentinából, meg az új Denilson gyereket aki volt Arsenalba. Az még játszik egyáltalán, vagy már csak boxon? :lol:
namost ha szted gago ugyanaz a kategória minőségre, mint ezek ketten, akkor menj horgászni a vébé alatt, izgalmasabb lesz és több értelme van. :mrgreen:
Ha rajtam múlna akkor a kezdő
zlatan 40 évesen igen :lol:
meg sztem vegyük meg Istent is, valahova csak felférne a padra.
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 12., csütörtök 9:50

Idén DM is bőven megmutatta, hogy nem csak kontrázni tud. Nem egy fineszes labdát osztott ki. Mivel Pogba egy ideig nem mozdítható így DM-et nem is venném ki a helyéről, mert jelenleg ő ott nagyon pöpec. Jövőre lenne egy Modric-Kroos-DM kp boldogságos lennék. Abban az esetben meg, ha átállunk 4-4-2-re akkor bejön egy Isco még a kp-ra Benya helyére, elől meg rohamoz a két nagyágyú. Azért egy Modric-Kroos-Isco-DM kp-nál lenne játék, de tételezzük fel, hogy Isco, DM-el lenne rotálva és elől meg a BBC. :coffee: Álom kezdőt meg nem írok mert fölösleges... 2-3 éve ez a kp egy álom lett volna. Ez a keret, ha következő szezonra összeáll mint a cem1-es beton akkor 100-as zsepivel az ölembe fogok jövőre meccset nézni kb :Đ

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 12., csütörtök 9:33

Realista24 írta:
hehe írta:kroos + vidal, az fasza, mindkettő mehet a kezdőbe modric mellé.
de akkor nincs több bekkelős kontrafoci, amiben év végére elfogy a csapat.
labdatartás van, futball van.
Di Maria? Pad vagy eladás?
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert idén tényleg nagyon hasznos tagja volt a csapatnak, és a fél fórum ki lenne akadva, ha eladnák, de én mondjuk továbbra sem vagyok az egylábas focisták nagy pártolója...

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 12., csütörtök 9:32

Ha rajtam múlna akkor a kezdő :
----------Diego/Iker------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------------Verratti------------------
-----Modric---------Yaya Touré-----
Bale-------------------------Ronaldo
---------------Ibra--------------------