![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Sok jót nem fog kapni
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
aztán majd josé matic és ramires mellett oscart nyomatja, két szélen hazard, willian/schürrle meg egy csatár...numberone1 írta:A belso harmas kp szerintem is eros lesz. Matic-Ramires-Fabregas egyik legerosebb(hanem a legerosebb)lesz a PL-ben
cesc meg...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A belso harmas kp szerintem is eros lesz. Matic-Ramires-Fabregas egyik legerosebb(hanem a legerosebb)lesz a PL-ben
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
34. Liga, 13. BL
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
Merci Zizou
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Hohó. Mourinhonál Oscar simán kitúrja Williant a kezdőből.GT37 írta:Willian-Fabregas-Hazard... Talán végre láthatunk valami futballhoz hasonlító képződményt London kék negyedében is.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Örülhetsz, Anis, kibaszott nagy erősítés lesz Fabregas, 33+3-ért ráadásul ajándék. Willian-Fabregas-Hazard... Talán végre láthatunk valami futballhoz hasonlító képződményt London kék negyedében is.
Pochettino első nyilatkozata egyébként szimpatikus volt, és a hírek szerint Lamelára is számít jövőre.
Pochettino első nyilatkozata egyébként szimpatikus volt, és a hírek szerint Lamelára is számít jövőre.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
Golyót fog, ő kérte.Anis írta: Kíváncsi vagyok mit kap az Arsenal - Chelsea meccsen
![Mások mosoly :smile:](./images/smilies/smile2.gif)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hát igen...fabregas sem az okos nyilatkozatokról híres
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk nem meglepő. Wenger helyében en sem vettem volna vissza.alexoxladjackoxi írta:Meg is érdemelné. 2010-ben még azt mondta, hogy ha valaha Chelsea mezt húzok, öljetek meg. Erre tessék. Hülye gyökér picsát csinált a szájából. Azt megértettem, hogy hazaakart menni, de ez számomra undorító döntés volt.Anis írta:Az egy dolog hogy az arsenalnak volt rá opciója, de sok elfogult, elvakult drukker létezik, gondolom ez így van Angliában is. Arra gondolok hogy pl minden labdaérintésnél lesz nagy fújolás vagy épp amikor meccs előtt bemutatják a kezdőt.
Sírt, mint a kislányok, hogy tavozhasson, most meg kb mindenkit szembekopott, kezdve azzal a nyilatkozatával, vagy hogy soha nem menne mas csapathoz Angliában, stb... Sebaj, itt a vb, húzhatnak ra megint Barcas mezt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Meg is érdemelné. 2010-ben még azt mondta, hogy ha valaha Chelsea mezt húzok, öljetek meg. Erre tessék. Hülye gyökér picsát csinált a szájából. Azt megértettem, hogy hazaakart menni, de ez számomra undorító döntés volt.Anis írta:Az egy dolog hogy az arsenalnak volt rá opciója, de sok elfogult, elvakult drukker létezik, gondolom ez így van Angliában is. Arra gondolok hogy pl minden labdaérintésnél lesz nagy fújolás vagy épp amikor meccs előtt bemutatják a kezdőt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Az egy dolog hogy az arsenalnak volt rá opciója, de sok elfogult, elvakult drukker létezik, gondolom ez így van Angliában is. Arra gondolok hogy pl minden labdaérintésnél lesz nagy fújolás vagy épp amikor meccs előtt bemutatják a kezdőt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Szerinted az atlag szurkolot ez fogja erdekelni?Nika91127 írta:Miért kapna bármit is? Az Arsenalnak volt rá opciója...De nem éltek veleAnis írta: Kíváncsi vagyok mit kap az Arsenal - Chelsea meccsen
Miért kapna bármit is? Az Arsenalnak volt rá opciója...De nem éltek veleAnis írta:Lampard helyett jött egy fiatalabb, teherbíróbb, PL-tapasztalattal bíró játékos.
Fabregas első szavai: "Először is szeretnék köszönetet mondani az FC Barcelonának, ahol három csodálatos évet töltöttem. Gyerekkorom kedvenc csapata volt, és mindig is büszke leszek, hogy egy ilyen nagyszerű klubban játszhattam. Azt érzem, hogy valami kimaradt a Premier Ligás karrieremből, ezért most itt az idő visszatérni."
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??![]()
![]()
4-es mezt kapta
Kíváncsi vagyok mit kap az Arsenal - Chelsea meccsen
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Lampard helyett jött egy fiatalabb, teherbíróbb, PL-tapasztalattal bíró játékos.
Fabregas első szavai: "Először is szeretnék köszönetet mondani az FC Barcelonának, ahol három csodálatos évet töltöttem. Gyerekkorom kedvenc csapata volt, és mindig is büszke leszek, hogy egy ilyen nagyszerű klubban játszhattam. Azt érzem, hogy valami kimaradt a Premier Ligás karrieremből, ezért most itt az idő visszatérni."
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??
4-es mezt kapta
=======> mondjuk a bajnoki cím és a trófeák??
4-es mezt kapta
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jöhet a Csók a címerre ![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
kulon orom, hogy a vb előtt bejelentettek
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
kulon orom, hogy a vb előtt bejelentettek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
BBarni írta:"If I ever wear a Chelsea shirt, you have permission to kill me." - Cesc Fàbregas (2010)El Maestro írta:OFFICIAL: Fabregas - Chelsea
![]()
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Január-február környékén meg épp hogy nem küldte el a picsába a jó öreg Josét, amiért a mostani Barcát az utóbbi évek leggyengébb Barcelonájának titulálta.They have an amazing squad of players and an incredible manager. - Cesc
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
"If I ever wear a Chelsea shirt, you have permission to kill me." - Cesc Fàbregas (2010)El Maestro írta:OFFICIAL: Fabregas - Chelsea
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
- El Maestro
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marcán olvastam, Mirrora hivatkoznak mondjuk.sucre írta:Én ilyen hírt nem olvastam még pletyka szinten se, szóval úgy lehet kacsa.Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Egyébként az a hír járja, hogy szombaton nagyon hajlott már a Sevilla a véglegesítésre, de végül meggondolták magukat (pedig Moreno keddre volt bejelentve az orvosira). Kicsivel több pénzt akarnak. De aztán lehet ezis kacsa.
Annyi a tuti, hogy ő az első számú célpont balbekknek, megy is a tárgyalás. Szerintem előbb-utóbb meglesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Én ilyen hírt nem olvastam még pletyka szinten se, szóval úgy lehet kacsa.Azt írják, hogy a Pool lassan letesz Moreno leigazolásáról, és alternatívák után néznek. Ryan Bertrand a fő jelölt. Kérdés, mi miatt siklott ki a dolog?
Egyébként az a hír járja, hogy szombaton nagyon hajlott már a Sevilla a véglegesítésre, de végül meggondolták magukat (pedig Moreno keddre volt bejelentve az orvosira). Kicsivel több pénzt akarnak. De aztán lehet ezis kacsa.
Annyi a tuti, hogy ő az első számú célpont balbekknek, megy is a tárgyalás. Szerintem előbb-utóbb meglesz.