Egy meccs alapján akkor Ramost sem hoznád a csapathoz, nem?peti_madrid írta:Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pontosan. Amilyan benzemás szerepkörben simán el tudnám képzelni, ráadásul, a gólszerzés sem idegen neki.R.M.C.F írta:RealRaúl77 írta:Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Csak láthattuk, hogy Carlo Iscot kp-n erőlteti, és inkább DM-et tolja vissza legtöbbször.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Igen,igy csinálja,de nem értem.....dm kp-án kitűnő teljesitményt nyújt,rendre a csapat egyik legjobbja,akkor miért tolja fel? Talán az alaptaktika miatt,hogy elől maradjanak gyors támadók,isco nem az...rohadt rövidek a lábai,igy nem tudhat hosszu kifutású területen párharcot nyerni.
De nem is kellene.....lehetne vele ott mit kezdeni,nem 4-3-3ban.....hanem 4-3-1-2 be......
Csak hát Benz helyett Morata volt nyomva, a két vadló helyett meg DM.. Így Isconak maradt a kp. Sajnos nem hiszek abban, hogy ez változna, és így, ilyen hírek után, ha jön 1-2 nagyobb név, tartok tőle, hogy eltékozoljuk őt, mert a kp-n tartjuk..
Lehet Carlonak ez lesz egy nagy berögződése, amin nem változtat, és amit nem fog megérteni a fórum közössége, amiért csesztetve lesz...
Ne így legyen!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RealRaúl77 írta:Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Csak láthattuk, hogy Carlo Iscot kp-n erőlteti, és inkább DM-et tolja vissza legtöbbször.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Igen,igy csinálja,de nem értem.....dm kp-án kitűnő teljesitményt nyújt,rendre a csapat egyik legjobbja,akkor miért tolja fel? Talán az alaptaktika miatt,hogy elől maradjanak gyors támadók,isco nem az...rohadt rövidek a lábai,igy nem tudhat hosszu kifutású területen párharcot nyerni.
De nem is kellene.....lehetne vele ott mit kezdeni,nem 4-3-3ban.....hanem 4-3-1-2 be......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ideje én is ezen rágódok. Talán már irtam is, hogy 2 kps-t hoznék Khedira és Casemiro helyére őt meg foltolnám a támadók közéR.M.C.F írta:Én feltolnám előre kicsit visszavontan.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,nekünk eléggé impulziv a kpánk,és erre isco nem alkalmas. Én feltolnám előre kicsit visszavontan.Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?
Bale
CR
Benz
Isco
Jesé
valaki.....ez elég kell hogy legyen.
- RealRaúl77
Én a Fifát szoktam tekinteni ilyenkor......tucsoki írta:A legegyszerűbb az lenne, ha eladnánk az összes középpályásunkat, majd szigorúan Football Manager értékekre, vagy YouTube videókra hagyatkozva megvennénk az aktuális legdrágább 3 játékost.
NEM.
A legegyszerűbb az lenne, ha eladnánk az összes középpályásunkat, majd szigorúan Football Manager értékekre, vagy YouTube videókra hagyatkozva megvennénk az aktuális legdrágább 3 játékost.
- RealRaúl77
őszintén kérdezem a véleményed. Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?R.M.C.F írta:
Alapvetően én khedira és casemiro helyét venném célba,őket adnám el,egyiknek sincs nagy jövője nálunk,és aki jön,ez lehet bárki,majd megküzd a kezdő helyért....még csak át sem kell alakitani a kp.át mehet a modric alonso dm aztán szépen meccsről meccsre el kell kezdeni az új embert beépiteni,mindhárom posztra....és idővel kiadja majd a csapat magát.
Én ezt tenném. hátul maradna mindenki,ha coentrao annyira menni akar akkor a helyére valaki,előre pedig jesé függvénye hogy fejlődik....ha morata megy akkor helyére egy rutinos rókát a padra,aki olcsó,de jó....mint pl anno a barcánál larsson.
És ennyi.....nem több...ne menjünk tovább. Ez 2 igazolás,egy kp....aki ütős és egy támadó csere.
A többit teljesen adom.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak Iscot ne húzzuk le...
-
torjack írta:Hát nem tudom...Verattiról még életemben nem hallottam, ha meg Verrattiról van szó, igazából Carlóra bíznám. Gyengülni nem fogunk vele. Alapvetően örvendetes, hogy Pogba, Vidal, Kroos, Ramires, Verratti formák merülnek fel, nem Gago, Lass és társai.
Verratti ügyes gyerek,de rutintalan,nem tudna még egy realt elkormányozni,ahogy illarra sem tudja,függetlenül hogy előző klubjában mennyire jól mozgott.
Alapvetően én khedira és casemiro helyét venném célba,őket adnám el,egyiknek sincs nagy jövője nálunk,és aki jön,ez lehet bárki,majd megküzd a kezdő helyért....még csak át sem kell alakitani a kp.át mehet a modric alonso dm aztán szépen meccsről meccsre el kell kezdeni az új embert beépiteni,mindhárom posztra....és idővel kiadja majd a csapat magát.
Én ezt tenném. hátul maradna mindenki,ha coentrao annyira menni akar akkor a helyére valaki,előre pedig jesé függvénye hogy fejlődik....ha morata megy akkor helyére egy rutinos rókát a padra,aki olcsó,de jó....mint pl anno a barcánál larsson.
És ennyi.....nem több...ne menjünk tovább. Ez 2 igazolás,egy kp....aki ütős és egy támadó csere.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Azért annyira DM-től sem kell elájulni. Viszont ebben az esetben szerintem inkább Carlot kellene kiemelni mert nála aztán télleg megtalálta az ideális posztot. El sem merem képzelni mi lenne ha egy kicsit több esze lenne ..... az a baj vele hogy nagyon szeleburdi és sokszor felesleges dolgokat csinál megfontolatlanul. Úgy adja be a labdát hogy még a környéken sincs senki ... persze hogy ilyen rosszak a passzpontossági adatai... arról nem is beszélve hogy hányszor veszt labdát.... mondjuk azt is illik megjegyezni hogy egész jól védekezik és ezáltal szerez is labdát.... meg legalább látszik rajta hogy akar.
Viszont hogy egy kicsit kitérjek a többiekre is :
Kroos - szerintem egy az egyben DM poszt. Legalábbis szerintem ott érzi magát a legjobban. Igaz kevesebbet hajt mint DM de ő ésszel játszik. Kíváncsi leszek hogyha leigazoljuk hogyan fog kinézni a középpályánk.. Carlo említette egyszer hogy Xabira még egy évet számít. Modric véleményem szerint érinthetetlen... DM hát nem tudom... majd meglátjuk hogy ki lesz a jobb...
Vidal - ő meg inkább a Xabi-Modric közti vonalban érzi jól magát. De ha leigazoljuk akkor lehet hogy Xabit kiveszik a kezdőből. Amitől én azért egy kicsit tartok. Amikor nincs a pályán egy kicsit szétesik a középpályánk és nincs meg a kapocs.
Pogba - talán ő az akit bárhova lehetne rakni (DM-Modric-Xabi poszton) bárhol jól tudna teljesíteni. Bár nagyon úgy nézz ki hogy nem fogunk nagy igazolásba belemenni... talán a legnagyobb hátránya hogy fiatal és taktikailag fegyelmezetlen. Ami nálunk lehet hogy jobban kijönne mint mondjuk a Juvéban. Azért a Juvéban 5 ember van a középpályán és Vidal nagyon sokat kivesz mindenből... de néha Pogbánál azt érzem hogy felesleges dolgokat csinál...és lassítja ezáltal a támadást.
Verratti - Xabi Alonso posztja.. bár szerintem sokkal modernebb kiszerelésben. Remekül lát... jól szerel és elég sokat képes futni is. Ezenkívül remek hosszú labdái vannak amik jól jönnének CR-nek és Bale-nek.
Viszont ezek közül akárkit igazolunk le biztos hogy a középpálya átszervezéséhez vezetne- Mondjuk azért Verratti eme kijelentés alól kivétel mert az ő esetében talán nem kellene a csapatszerkezethez hozzányúlni. De mindenesetre nagyon kíváncsi leszek hogy hogyan lesz képes Carlo megújítani a középpályát.
Viszont hogy egy kicsit kitérjek a többiekre is :
Kroos - szerintem egy az egyben DM poszt. Legalábbis szerintem ott érzi magát a legjobban. Igaz kevesebbet hajt mint DM de ő ésszel játszik. Kíváncsi leszek hogyha leigazoljuk hogyan fog kinézni a középpályánk.. Carlo említette egyszer hogy Xabira még egy évet számít. Modric véleményem szerint érinthetetlen... DM hát nem tudom... majd meglátjuk hogy ki lesz a jobb...
Vidal - ő meg inkább a Xabi-Modric közti vonalban érzi jól magát. De ha leigazoljuk akkor lehet hogy Xabit kiveszik a kezdőből. Amitől én azért egy kicsit tartok. Amikor nincs a pályán egy kicsit szétesik a középpályánk és nincs meg a kapocs.
Pogba - talán ő az akit bárhova lehetne rakni (DM-Modric-Xabi poszton) bárhol jól tudna teljesíteni. Bár nagyon úgy nézz ki hogy nem fogunk nagy igazolásba belemenni... talán a legnagyobb hátránya hogy fiatal és taktikailag fegyelmezetlen. Ami nálunk lehet hogy jobban kijönne mint mondjuk a Juvéban. Azért a Juvéban 5 ember van a középpályán és Vidal nagyon sokat kivesz mindenből... de néha Pogbánál azt érzem hogy felesleges dolgokat csinál...és lassítja ezáltal a támadást.
Verratti - Xabi Alonso posztja.. bár szerintem sokkal modernebb kiszerelésben. Remekül lát... jól szerel és elég sokat képes futni is. Ezenkívül remek hosszú labdái vannak amik jól jönnének CR-nek és Bale-nek.
Viszont ezek közül akárkit igazolunk le biztos hogy a középpálya átszervezéséhez vezetne- Mondjuk azért Verratti eme kijelentés alól kivétel mert az ő esetében talán nem kellene a csapatszerkezethez hozzányúlni. De mindenesetre nagyon kíváncsi leszek hogy hogyan lesz képes Carlo megújítani a középpályát.
Nálam jövőre egy: Vidal/Pogba-Modric-Kroos lenne ne tovább. A chilei jelenleg sokkal jobban védekezik, mint a francia csapattársa. Ráadásul Vidalban egy olyan egyszerűséget látok, mint Gattusoban - persze jóval ügyesebb nála -. Megmondod neki, hogy mi kell, felmegy a pályára és darál a két 16-os között. Pogba meg kicsit fegyelmezetlenebb és szeret játszani is a közönségnek, de van benne egy kevés rizikó faktor. Kroos meg szerintem napjaink egyik legjobbja és őt is oda rakod a középpályán ahova akarod, tud irányítani hátul, tud irányítani elöl. Én Lukát raknám Alonso helyére, mert ő is zseniális és akkor vagyok a legnyugodtabb, ha nála van a labda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kroos egyáltalán nem Modric poszt idén. És az első évieben is inkább Özil volt, mint Modric. Vidal meg annyira nem játszik elől.wZoLee7 írta:Nagy butaság lenne DM-et lecserélni, valakire, aki kitudja beválna-e. Az egyik legküzdősebb játékosunk, aki mindig veszélyes a kapura, védekezik is, nem purcan ki 60 perc után és akkor sem keres másik csapatot ha néha a padra szorul. A KP-s közül ő játszik a legközelebb a kapuhoz...A 4 felsorolt név közül max Vidal játszik azon a poszton. Nem teljesen értem a jövő Real kp-ját...számítunk Xabira, akinek az alternatívája továbbra is Illarra...nos a PSG olasza is ez a poszt lenne, szóval ő már is felesleges. Leginkább Pogba is ott szeret játszani, ami plussz benne hogy amolyan Yaya stílusban felér a kapuhoz és lábbal is és fejjel is veszélyes...ha Xabi kiszáll ő lenne a megoldás Illarraval...Kroos inkább Modric jelenlegi posztján szokott játszani. Szépek ezek a nevek csak a többségük helyét nem látom a kezdőben
Nem kell aggódni, a vezetőslg elintézi.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagy butaság lenne DM-et lecserélni, valakire, aki kitudja beválna-e. Az egyik legküzdősebb játékosunk, aki mindig veszélyes a kapura, védekezik is, nem purcan ki 60 perc után és akkor sem keres másik csapatot ha néha a padra szorul. A KP-s közül ő játszik a legközelebb a kapuhoz...A 4 felsorolt név közül max Vidal játszik azon a poszton. Nem teljesen értem a jövő Real kp-ját...számítunk Xabira, akinek az alternatívája továbbra is Illarra...nos a PSG olasza is ez a poszt lenne, szóval ő már is felesleges. Leginkább Pogba is ott szeret játszani, ami plussz benne hogy amolyan Yaya stílusban felér a kapuhoz és lábbal is és fejjel is veszélyes...ha Xabi kiszáll ő lenne a megoldás Illarraval...Kroos inkább Modric jelenlegi posztján szokott játszani. Szépek ezek a nevek csak a többségük helyét nem látom a kezdőben
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
én annak is nagyon örólnék, ha CR7-et is vki ki tudná JOGOSAN szorítani a kezdőből.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hát nem tudom...Verattiról még életemben nem hallottam, ha meg Verrattiról van szó, igazából Carlóra bíznám. Gyengülni nem fogunk vele. Alapvetően örvendetes, hogy Pogba, Vidal, Kroos, Ramires, Verratti formák merülnek fel, nem Gago, Lass és társai.
- RealRaúl77
RealRaúl77 írta:Ez volt a mondandom lenyege, jobb jatekost szeretnek a kp -n. Pogba,Vidal, Kroos, Veratti barmelyik ketto.numberone1 írta: Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez volt a mondandom lenyege, jobb jatekost szeretnek a kp -n. Pogba,Vidal, Kroos, Veratti barmelyik ketto.RealRaúl77 írta:numberone1 írta: Egyrészt én nem vagyok DM fan attól ,hogy most védem őt, csak így tartom igazságosnak. Én is két embert szeretnék a kp-ra (felmerült nevek közül Vidal és Kroos, de Pogba, vagy akár Verratti érkezésének is örülni fogok), és ha kiszorítják, akkor csak annál jobb, mert azt jelenti, hogy olyan jött, aki jobb DM-nél, ergo akivel jobbak leszünk..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK