ziro4vr írta:Oké, visszajönnek, de kérdés, mennyire fogják megkapni az esélyt. Amíg kulcsmeccseken a 34 éves Xavi fog mindig játszani, meg a középszer Pedro, a két tehetség meg padozik, addig majd mindegy. Lehetne egy építő jellegű munkát végezni, az edző szerintem alkalmas is lehetne rá, de a barca azonnal akar visszajutni a csúcsra, ami egyfelől természetes, más felől viszont nem rendelkezik olyan szintű építőelemekkel szerintem, amikkel feljutott oda pár éve.
Enrique idén ugyebár együtt dolgozott Rafinhával a Celtában, ismeri, kedveli a játékát, szóval a kis Alcántara játékpercei felől szerintem nem kell aggódnunk (bár Roberto esetleges maradása nem jó hír ebből a szempontból). Deulofeu meg nyilván nem lesz rögtön kezdő Messi és Neymar mellett, de nagyot csatázhat majd Pedróval és Sánchezzel (ha utóbbit nem adjuk el).
Rakiticcsel meg kezdek megbékélni a tegnapi meccs után, az már most látszik, hogy gyorsabb Fabregasnál, és védekezésben is többet tud nyújtani, mint Cesc, bár ezt eddig is lehetett tudni. Mondjuk azt kétlem, hogy képes lesz olyan passzokra, mint amilyenek a lejjebb linkelt videóban láthatóak, de azért bízom benne, hogy meglepetést fog okozni ebből a szempontból is.