Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 16., hétfő 4:00

Mekkora meccs, atyavilág, kivégzik a Heatet. :mrgreen: (nojinxprettyplease)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. június 13., péntek 23:16

a spanyolok után most megnézem a sport tv-n még egyszer, hogyan égett a heat hajnalban :mrgreen: csupa öröm az élet :-*

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 13., péntek 12:28

Fene tudja, már arról is beszélt Chad Ford, hogy Smartot vinné az Orlando. Igazából a helyükben mindenképpen irányítót draftolnék egy Smart/Exum-Oladipo backcourt igen finom lenne. Nekem a fix 3-ason kívül Exum és Vonleh a favoritom, Gordont én reachnek érezném a 6-os picknél, akkor már inkább Saricot vinném.
Ha lesz időm ősszel, biztosan belenézek 1-2 Philly meccsbe, akkora potenciál van ott, hogy nem lepődnék meg ha 3 év múlva ott kopogtatnának a döntő ajtaján. MCW adott és ugye gyakorlatilag idén lesz újonc Noel is, továbbá jön a Wiggins/Embiid/Parker trióból egy játékos, és a 10. pickkel is rendelkeznek. Azért nem lenne semmi, ha Randle lecsúszna hozzájuk, és összeállna egy MCW-Parker-Randle-Noel tengely, amiben hihetetlen upside van plusz egy rakat cap space.
Az meg örvendetes, ahogy a Spurs felmossa a padlót eddig a Miamival. Magát a Spurs franchise-ot nem szeretem, de a játékuk nagyon tetszik, mondjuk ez talán annak is köszönhető, hogy a Real által közel áll a szívemhez az európai kosárlabda, az a labdajáratás, amit a San Antonio is képvisel.

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 13., péntek 12:18

Gordon, akibe állítólag a bostoni GM szerelmes
Ha Vonleh és Exum kimegy, amire jó esély van, akkor én is Gordon-t húznám. Igazából rosszul senkivel nem járnánk az idei classból. Egy félelmem van, hogy cserélünk Love-ra. Amiben tuti benne lenne az idei 6. pick és Sully.

A döntőről: A Heat-en látszik, hogy teljesen felőrli őket mentálisan a Spursnek ez a gyors labdajáratása, kapkodják a fejüket ide oda majd kihullik a labda a gyűrűből. Ez a fásultság meccsről, meccsre jobban kijön.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 13., péntek 11:15

hehe írta:jordan ételmérgezés/influenza tünetek közepette dobott 40-et. és győztek a jazz ellen. ha már van bárki is, aki összehasonlítja őket.

Haverom nagy James-fan, válltig állította,hogy James a legjobb,Jordannél is jobb,mert ilyen idősen olyan statisztikákban,így meg úgy jobb. Mondom ok.
Belinkeltem neki néhány összefoglalót,Jazz nagydöntő, 80as évek végéről néhány meccs összefoglaló, Jordan-move/shoot videók...megnézte őket, és mondta,hogy többé nem rakja őket egy mondatba,mert messze van a két faszi egymástól.

Tényleg,ahogy hehe is írta lentebb, aki akar látni kosárlabdát,nnézzen meg egy két 90es évekbeli meccset, Indiana-New York párharcok pl csemegék. Akkor átértékelio a mostani játékosokat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 9:45

ő vele mi is volt a baj?
kb annyi, hogy ha ő Isten második eljövetele és jordan a cipőjét se vihetné, meg amúgyis az ultimate franchise player és a valaha volt legjobb, akkor kitalálja, megoldja, véghez viszi, akárkikkel van körülvéve, dominál, támad, védekezik, helyzetbe hoz, megcsinálja.

valami gyomorrontással dobott 28-at
jordan ételmérgezés/influenza tünetek közepette dobott 40-et. és győztek a jazz ellen. ha már van bárki is, aki összehasonlítja őket.

úgyhogy erről ennyit.

tavaly se rajta múlott, egész életében fizetheti a bigmac menüt ray allennek, hogy azt a 6. meccset behúzták valahogy valami oltári mákkal.

5 nagydöntő, 3 vereség.
the king.
Kép
Kép
Kép

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 13., péntek 9:06

hehe írta:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand it's over. :lol:

james the legend :lol:
ő vele mi is volt a baj? valami gyomorrontással dobott 28-at. Annyi,h jobban támadhatta volna a gyűrűt de az egész párharcban. leonardot átdobni nem tudja, akkor nem értem,h miért nem tolat be vele.. A védekezés totálisan szétesett erre az évre, csak nem értem,h mi a faszért, Wade az elmúlt években összetudta magát szedni a döntőkre, idén meg..
Bosh meg nincs kihasználva.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 13., péntek 8:57

Na ezeknek annyi, és ha Jamesnek van egy kis esze, akkor a big3-nek is..mit akarnának ezek Carmeloval, nem erősítené semmivel ezt a csapatot, inkább gyengítené...a big3 sem annyira big...Wade már sosem lesz a régi, Bosh meg soha nem is volt igazán clutch player.
Grat a Spursnek, ők a legjobb csapat idén, ez nem kérdés.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 8:56

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand it's over. :lol:

james the legend :lol:
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 12., csütörtök 16:37

Kuka a következő is. Sztárigazolást én nem erőltetnék, nagy hiba lenne Melo leigazolása, reális esélyt bajnoki címre Kobe új szerződésének kifutása után látok, de ahhoz is idő kell, 4-5 év talán.(persze ha jön Westy, akkor hamarabb is :mrgreen: )
Drafton ugye 7. pick van meg, az első hármas szinte fix(Embiid,Wiggins,Parker), utána van Exum, Smart, Vonleh, Randle, akiket emlegetnek, de Randle megsérült, műteni kell, 2 hónapot ki kell hagynia állítólag, így ő akár zuhanhat is. A fenti négyesből Exumnak örülnék legjobban, nagy az upside állítólag, de én már mindenkivel megbarátkoztam szinte. Vonleh a draft class legfiatalabb játékosa, brutális paraméterekkel, hatalmas wingspan, és eszméletlenül atletikus, elit rim protector lehet belőle. Smartnak is eszméletlen jó adottságai vannak, ő már első szezonjában képes lehet arra, hogy ligaelit védő legyen a posztján, de sajnos gyenge dobó.
Aztán ott vannak még a sötét lovak, mint McDermott(aki egy college hero volt, már idős is a többiekhez képes, szerintem max egy csere ember lehet belőle maximum), vagy Gordon, akibe állítólag a bostoni GM szerelmes. LaVine egy hihetetlenül atletikus játékos, a Lakersnél levő workoutja elég meggyőző volt számomra, tolt egy brutális 115 centis súlypontemelkedést, képes lehet arra, hogy jó védő legyen, emellett a dobása is jobb, mint pl Smarté.
Emlegetik még Saricot, ő 20 éves korára az Adria Liga MVP-je lett, nagyon tehetséges, neki is örülnék.
Az előzetes listák alapján pl LaVine csak első kör közepe fele fog elkelni, így 7.pickkel berántani reach lenne. McDermotton kívül nagyjából bárkinek örülnék(őt is csípem, pl ha lenne még egy első körös pickje a Lakersnek mondjuk 15. hely körül, akkor hoznám), de igazából mindegy is, csak ne legyen elcserélve ez a draftjog.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 12., csütörtök 16:26

Remy írta:A Lakersnél van fény az alagút végén
Van, csak jön szembe a vonat! :lol: kelleni fog oda minimum 2-3 év, ami teljesen normális ilyen esetekben. Ugyanez lesz a Spursnél is 1-2 év múlva.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 12., csütörtök 16:21

Zsombor!

A Lakersnél van fény az alagút végén, vagy a következő szezon is kuka? Lesz sztárigazolás? Draftnál milyen esélyek vannak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 12., csütörtök 16:11

A Bosh, Wade, Lebron, Melo négyesnek játékosopciója van a nyárra, mely szerint ők döntik el, hogy kilépnek-e az élő szerződésükből, vagy még folytatják tovább. Amennyiben nem lépnek ki, abban az esetben 2015 nyarán jár le a szerződésük, amennyiben kilépnek, úgy ezen a nyáron lesznek szabadügynökök.
Pénzügyileg úgy jöhet össze ez a Big 4, ha mindannyian kilépnek idén, és bevállalnak egy hatalmas paycutot, de pl simán elesnek ekkor évi 10 millió dollártól, szóval ezért kétséges ez. De pl cink, hogy Haslemnek jövőre is garantált szerződése van, 4,6 millió dollárra, továbbá Andersen és Cole is fix tag.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy maradnak mind, és jövőre lesznek szabadügynökök, ekkor már a New Yorknak is lesz elég pénze megfizetni a Lebron-Melo duót.
De pl Bosh helyében én simán lelépnék nyáron. TFH meglesz a 3. bajnoki címe most. Elgondolkodhat azon, hogy bevállal-e megint paycutot, és harmad- neadjisten negyedhegedűs lesz egy csapatban, vagy lelép, felveszi a nagy pénzt valamelyik másik gárdánál, ahol ő az első- vagy másodszámú sztárjátékos, és esetleg így is van esélye bajnoki címet szerezni.
Kétkedve fogadom azért ezt az elméletet, mert tényleg nehezen képzelem el, hogy Melo asztalon hagy mondjuk egy 4 éves szerződés megkötése esetén 50 millió dollárt(vagy még többet). Bár azért szép lenne, menne Gasol évi 500 ezerért a Heatbe, aztán még jobban utálná mindenki a Miamit. :lol:

A draftig pedig még 2 hét! :lilasalas: :rock: :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 12., csütörtök 15:40

Carmelo a Miamiba?
Azt hogy lehet megoldani fizetési sapka tekintetében?(ritkán követem az nba-t de gondolom még van ilyen)
Gondolom akkor Bosh vagy Wade lépne, vagy d kategóriás cserék lennének. :lol:
Mindenesetre elnézegetném Melot, James után egyértelműen ő második számú kedvencem.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 12., csütörtök 10:41

Erre csak azt tudom mondani, hogy Jordan nem állt össze a draft class 2 db top5-ös pickjével, ahogy eddig korábban senki se, így bár javult Lebron megítélése nálam az elmúlt évek során, de gyomorforgatónak, és undorítónak találom még most is azt a műdrámát, amit leművelt a csapatválasztásánál.
Ha igazak a hírek, őfelsége most Meloval akar együtt játszani, az is szép lesz. Erre csak azt tudom mondani, hogy MJ nem akart összeállni Magic-kel, vagy Hakeemmal. Lebron jobb játékos mint Bryant volt, de Kobe sem mondta azt, hogy jól van, lejár a szerződésem, akkor gyere Nowitzki, vagy Kidd(prime időszakukban) vagy mondjuk Garnett.

szép, hehe is leírta előttem

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 12., csütörtök 10:31

Ha ezt elveszti a Heat akkor James végleg lekerül arról a bizonyos lapról ami őt és MJ-t hasonlitja össze,
hát eleve nem is kerülhet fel arra a lapra, mivel jamesnek már 2 vesztett nagydöntője van.
ráadásul ha tavaly nincs a ray allen tripla, akkor 4 nagydöntőből 3 bukó, az meg lófütty.

Ugyan nem követtem MJ korában az NBA-t, de kötve hiszem,h ekkora utálat vette volna őt körül mint a mai Heat-et, James-t.
egyrészt a legnagyobb hiba, amit kosárlabdával foglalkozó ember elkövethet, hogy nem néz meg a 90-es évekből nagy meccseket. az háború volt, nem óvodás napközi, mint manapság.
ma nem lehet hozzáérni az emberhez, minden szart befújnak, egyből flagrant meg kiállítás, vicc az egész, elpuhult.
nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ha akkoriban MJ átlagolt 35 pontot egy nagydöntőben, akkor most 45-50-eket hajigálna megerőltetés nélkül. egész más szint.

és a másik dolog:
persze hogy nem utálta annyi ember a bullst, mert ők lentről jöttek, a szarból és draftról építették fel a dolgot, nem pedig szánalmas és vesztes módon összeálltak az adott kor legjobbjai egy csapatba.
elképzelni nem lehetett, hogy egy barkley vagy karl malone összeáll egy másik franchise playerrel, jordan meg pláne nem fog mással játszani, amikor a legnagyobb örömöt az jelenti, hogy megveri őket.
nem hibáztatom jamest, mert az élet minden területén ez a tendencia manapság, elkurvulás, puhányság, aberráció, de teljesen érthető, hogy sikítva röhögni fog rajta mindenki, ha elbukja a döntőt.
ha megnyeri, az sem lesz a legnagyobb dolog, pont azért, mert 3-an összeálltak ennek érdekében.
ráadásul most már big 4-t akarnak a hírek szerint, carmelo anthony-t is csábítják miamiba. nevetséges.
Kép
Kép
Kép

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 12., csütörtök 10:20

Na. Hát hajnalban akár el is dőlhet. Nem lenne meglepetés a 3-1. Ha ez megtörténik kiváncsian várom,hogy mi lesz jövőre.Megtör a bagázs vagy extra motivációt gyűjtenek ebből James-ék. Ha ezt elveszti a Heat akkor James végleg lekerül arról a bizonyos lapról ami őt és MJ-t hasonlitja össze, legalábbis az okosok szerint. Én nem igy látom.

Ugyan nem követtem MJ korában az NBA-t, de kötve hiszem,h ekkora utálat vette volna őt körül mint a mai Heat-et, James-t.
Persze most itt lehet mondani,h le kell szarni,h mit mondanak az emberek, de nem olyan könnyű az.

Én annyit tudok,h James a legjobb akit valaha láttam játszani.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 11., szerda 14:30

csalás volt ez is, mint az első meccs

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 11., szerda 10:16

nmate írta:
Amúgy mi volt a baj este a Heatnek? Meleg? Hideg?
a spurs.

:lol:
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 11., szerda 9:55

Arbeloának jól megy :Đ

Amúgy mi volt a baj este a Heatnek? Meleg? Hideg?

Vissza: