jó bamba voltam,köszi szépen. 17 pont kezdésnek. hát nem túl bitang majd ma Ramos duplaCaraway írta:A csapatodnál a játékosok alatt ott vannak a saját pontjaik, összeadni meg nem olyan bonyolult.
Football Fantasy
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Football Fantasy
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
én is jól bekezdtem a magam 13 pontjával
modric 7
thiago silva 6
modric 7
thiago silva 6
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A csapatodnál a játékosok alatt ott vannak a saját pontjaik, összeadni meg nem olyan bonyolult.sebydani írta:elég béna lehetek, de ti hogyhogy látjátok a pontokat nekem semmi sincs még ?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
elég béna lehetek, de ti hogyhogy látjátok a pontokat nekem semmi sincs még ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: El Principe
első meccs , 39 pont , ami 41 lett volna Marcelo öngólja nélkül
csapatom
Rui Patricio ; Marcelo-Ramos-Coentrao ; Di Maria-Özil-Rakitic-Hazard ; Griezmann-Messi-Neymar
csapatom
Rui Patricio ; Marcelo-Ramos-Coentrao ; Di Maria-Özil-Rakitic-Hazard ; Griezmann-Messi-Neymar
36 pont kezdésnek, kár azért az öngólért, akkor 38 lett volna.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric 7, Hulk 3 pont, jól indult az első nap?!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egyébként most két hétig rá sem kell nézni a kezdőcsapat megvan, cseréknél meg ismeretlen játékosok vannak.Az igazolást is meg lehetett volna jobban oldani. Pl. ha minden csapat lejátszotta az első mérkőzést akkor lehetne igazolni újra.
-
Nálam DM és Alves is bekerült ez miatt. VKP meg szart sem ér, sőt a szélső hátvédek sem. KH a blokkolásokkal érhet valamit, meg a csatárok érnek sokat. A kapus meg attól függ mennyi lövést kell hárítani, a jó csapatok kapusainak keveset fognak lőni, a szar csapatok kapusai meg fogják a gólokat kapni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hát eddig egy játékosom játszott, az is Neymar, 28 pont. Jól kezdünk.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
És ezek csak a szögletek.. Ezen kívül volt még más is bőven. DM-et kb csak ezért raktam be. Ezért nem is értem..volt írta:"Every 2 balls delivered into penalty area" ez meg hát nem is tudom. Szinte csak ez miatt beraktam Alvest, nem kaptam érte egyetlen pontot sem. Neymar lőtt kb 6 szögletet, aminek 3 pontnak kellene lennie, szintén semmi.
És tényleg nem nagyon potyognak a pontok.. Neymar két gólja és ck-ja megnyomta, így lett ő és Modric 35.. Nagyon sok mindent pontozhatnának még..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
40 pontot szereztem 3 játékosból.
Igazolni csak a csoportkörök után lehet? Ez a pontozás valami irtó szar. Szinte semmire nem kapnak a játékosok pontot. Passzokra is lehetne valami ,h a középpálya is megérje(modric).
"Every 2 balls delivered into penalty area" ez meg hát nem is tudom. Szinte csak ez miatt beraktam Alvest, nem kaptam érte egyetlen pontot sem. Neymar lőtt kb 6 szögletet, aminek 3 pontnak kellene lennie, szintén semmi.
Csak a gól,gólpassz és a lejátszott percekre osztogatnak pontokat kis túlzással, na meg a clean sheet-re. Beraktam Albát is, már látom ,h neki sem lesz valami sok pontja.
Igazolni csak a csoportkörök után lehet? Ez a pontozás valami irtó szar. Szinte semmire nem kapnak a játékosok pontot. Passzokra is lehetne valami ,h a középpálya is megérje(modric).
"Every 2 balls delivered into penalty area" ez meg hát nem is tudom. Szinte csak ez miatt beraktam Alvest, nem kaptam érte egyetlen pontot sem. Neymar lőtt kb 6 szögletet, aminek 3 pontnak kellene lennie, szintén semmi.
Csak a gól,gólpassz és a lejátszott percekre osztogatnak pontokat kis túlzással, na meg a clean sheet-re. Beraktam Albát is, már látom ,h neki sem lesz valami sok pontja.
- RealRaúl77
Valamiért levitték 7-re.kapor_89 írta:Neymar papa csk-ban hozta az elvártat, viszont az egyetlen védekező középpályásom (Modric) keményen leszerepelt.. Nem nagyon éri meg szűrő játékost berakni Még azért várok pár meccset, de az a 8 pont, az már cserejelölt
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Neymar papa csk-ban hozta az elvártat, viszont az egyetlen védekező középpályásom (Modric) keményen leszerepelt.. Nem nagyon éri meg szűrő játékost berakni Még azért várok pár meccset, de az a 8 pont, az már cserejelölt
- RealRaúl77
Neymar 28
Amúgy ez mi akar lenni, illetve mi számít ennek?
"Every 2 balls delivered into penalty area" mert szerintem kevesebb pontot osztottak ki erre, mint amennyit én láttam.. de hát ők tudják.
Amúgy ez mi akar lenni, illetve mi számít ennek?
"Every 2 balls delivered into penalty area" mert szerintem kevesebb pontot osztottak ki erre, mint amennyit én láttam.. de hát ők tudják.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nyalja meg mindenki aki betette neymart...
na de majd suarez meg karim vernek párat
na de majd suarez meg karim vernek párat
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még jó, hogy Ramiers játszik 0 pont
Lovren és Neymar hoz eddig egy keveset.
Lovren és Neymar hoz eddig egy keveset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealRaúl77
Én is őt tettem csk.nak :P már amúgy 16, nálam van még egy Modric is 4-gyel.GT37 írta:Öt perce ránéztem, akkor még nem voltak bevésve a pontok, de most már megtörtént a frissítés. Neymar csk-ként 14 pont.rm222 írta:élőbe írja a pontokat??nézd már GT pls
most már nekem is.istenem fred csinálj valamitGT37 írta:Öt perce ránéztem, akkor még nem voltak bevésve a pontok, de most már megtörtént a frissítés. Neymar csk-ként 14 pont.rm222 írta:élőbe írja a pontokat??nézd már GT pls