Ilyen játékosokat kéne valahogy elcsábítani az MB1-be. Fradi vagy Vidi. Mekkora plusz lehetne. Itt elbohóckodnának, és még azzal is óriásit tudnának dobni 1-1 csapaton. Azért nem volt ő rossz játékos anno.Anis írta:A BBC szerint az egykori Arsenal nevelés, Spurs játékos már 29 éves korában felhagy a focival!
Az új Beckham, szóltak róla a hírek! David Bentley. Már 2013 nyara óta klub nélküli.
Azt írják, hogy állítólag már nem érdekli a foci.
"Már egy éve annak, hogy utoljára pályára léptem és azt éreztem, hogy itt az ideje véget vetni ennek."
Pedig tényleg volt egy-két jó meccse, anno amikor még a Sport TV adott angol meccseket akkor láttam többet is Bentley-ből. De aztán ő is kipukkadt, sokszor elment kölcsönbe, majd a ruszkikhoz (Rostov), és ennyi volt.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A BBC szerint az egykori Arsenal nevelés, Spurs játékos már 29 éves korában felhagy a focival!
Az új Beckham, szóltak róla a hírek! David Bentley. Már 2013 nyara óta klub nélküli.
"Már egy éve annak, hogy utoljára pályára léptem és azt éreztem, hogy itt az ideje véget vetni ennek."
Pedig tényleg volt egy-két jó meccse, anno amikor még a Sport TV adott angol meccseket akkor láttam többet is Bentley-ből. De aztán ő is kipukkadt, sokszor elment kölcsönbe, majd a ruszkikhoz (Rostov), és ennyi volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Fabregas jobb csatár mint Mandzukic vagy mi?Mert az Arsenalnak csatár (is) kell, Fabregas posztján ott van Ramsey és Wilshere...(vagy Özil)Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.
Persze ezek sem nagy nevek, de én nem várom most a megváltást!Az majd csak akkor lesz ha lecsúsznak a BL helyről....persze, nem mindegy. de ezek közül is tényleges erősítést, szerintem csak Coleman, Mandzukic és ha visszaszerezné a portói formáját akkor Hulk jelentene. Rémy, Bender gyenge.
Viszont egy Sziszi-Coleman-Merte-Kosi-Gibbs-Ramsey-Wilshere-Cazolra-Oxi-Özil-Mandzukic azért nem rossz csapat, persze nem is világverő, de azért nézzük már meg Wenger most is kb 70 milliót fog kapni nyáron...abból komolyabb játékosokat igazolni elég nehéz!Úgyhogy minimum kell egy jobbhátvéd,egy vkp, egy csatár és egy cserekapus....
- Anis
A francia Le 10 értesülései szerint a Monaco új edzője, Leonardo Jardim arra kérte a klub tulajdonosát, hogy adja el Radamel Falcaót. A játékos ügynöke, Jorge Mendes a Chelsea-vel és a Real Madriddal fogja felvenni a kapcsolatot.
A Sky Sports Italia szerint a Chelsea visszautasította a Real Madrid Ramires és Khedira elcserélésére vonatkozó ajánlatát.
Hazard, Eto'o és Cesc korábbi nyilatkozatai
A Sky Sports Italia szerint a Chelsea visszautasította a Real Madrid Ramires és Khedira elcserélésére vonatkozó ajánlatát.
Hazard, Eto'o és Cesc korábbi nyilatkozatai
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
persze, nem mindegy. de ezek közül is tényleges erősítést, szerintem csak Coleman, Mandzukic és ha visszaszerezné a portói formáját akkor Hulk jelentene. Rémy, Bender gyenge. Khedira tőlem mehetne az első járattal, szerintem Angliába meg is állná a helyét, oda tökéletesen illik, és minden tulajdonsága meg lenne hozzá ott hasznos játékos legyen, mondom ezt mindenféle irónia nélkül, de kérdés akkor mi lenne Wilshere-ékkel, bár ezt te nyílván jobban tudod, hogy és milyen formációban van esély őket látni. összességében persze, jobbak a nevek mint az előtte felsoroltak, de még mindig kevés, hogy ténylegesen bajnokesélyes legyen a csapat, pedig szimpatikusak, megérdemelnék már.
Di Mariat direkt hagytam ki, őt nem adjuk senkinek, marad itt, jövőre még jobb lesz
Di Mariat direkt hagytam ki, őt nem adjuk senkinek, marad itt, jövőre még jobb lesz
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.BBarni írta:Én pld olvastam Rémy,Bender,Khedira,Di Maria,Coleman,Mandzukic,Hulk nevét is így meg már minden más....
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
nem hiszem el Wenger nem veszi észre magátmintha egy Cardiff vagy Sunderland lehetséges igazolásait böngészném..
Azért tegyük már hozzá, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik újság írja...A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- sebydani
szerintem Giroud se jobb semmivel , jó kis dinamit duó lesznekVictor írta:Morata nem elég jó?![]()
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
nem hiszem el Wenger nem veszi észre magátMorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
nagyon egyetértek veled, sok függ attól Mou képes-e kicsit változtatni, vagy mennyire szabja a saját ízlésére a keretet, ha mindenhova begyűjti azokat akiket akar esélyes, hogy kiélezett lesz a bajnokság. a City kiszemeltjeire kíváncsi leszek, kiket mennyiért tudnak igazolniziro4vr írta:Chelsea és City dominanciát várok jövőre
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
micsoda nevekMorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
Nem illik.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Morata nem elég jó?lesz sok pénz és sok jó játékos érkezik majd az Arsenalba
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas.
- sebydani
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
A poén ott lesz amikor ő lesz majd a New York Fc 2. játékosa mert csak az Arsenalt akarták gyengíteni
egyébként idén is azt hallottam, amit már pár éve hall az ember, lesz sok pénz és sok jó játékos érkezik majd az Arsenalba, ez továbbra is olyan dolog mint a csodaszarvas , vagy idén van realitása megerősödnek jobban?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sagna a Manchester Cityben folytatja! Meglep ez valakit, hogy az Arsenal egy újabb kulcsjátékosát nem tudta megtartani?:D
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak aztán majd nehogy Fabregas is úgy járjon mint Mata, ha nem áll be a sorba és nem fog 100%-osan védekezni.
Mert azért nem az az erőssége, nem tudom mennyire tud majd felpörögni, de a Barca-ban semmivel sem védekezett többet, mint Mata a Chelsea-ben. Nem egy szint a 2 játékos, igazából nem is egy poszt, de könnyen megszívhatja ezt a választást.
2 év múlva megy tovább, még fiatal.
Mert azért nem az az erőssége, nem tudom mennyire tud majd felpörögni, de a Barca-ban semmivel sem védekezett többet, mint Mata a Chelsea-ben. Nem egy szint a 2 játékos, igazából nem is egy poszt, de könnyen megszívhatja ezt a választást.
2 év múlva megy tovább, még fiatal.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Anis
Matic úgy copatta a brazilokat a VB előtti felkészülési meccsen, hogy öröm volt nézni.R.M.C.F írta:Matic egy gólem.....lassú és nehézkes....a pl ben elmegy,de a bl ben ne játsszon.
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
a legtöbb barcás utálja a chelseat, holott ennek fordítva nagyobb oka van (Övrebös meccs).messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ilyen ez a popszakma. Zsoldosok ezek mind, de legalabbis 95%uk. Ettol fuggetlenul fabregas ugye mind a klub, mind a jatekos reszerol mosolyt csal az arcomra.messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Matic egy gólem.....lassú és nehézkes....a pl ben elmegy,de a bl ben ne játsszon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
Ez szerintem is tuti így lesz. Matic a védelem előtt és Ramires-Cesc páros meg a Realból példát felhozva a Modric-DM szerepkör. Előre pedig Willian tuti kezdő lesz, Mou nagy kedvence lett az alázatos játékával - nem lesz ő hosszú távon kispados. Hazard is alapkezdő ez vitathatatlan. a maradék egy hely pedig a csatáré lesz. Így gondolom egyelőre a meglévő keretből. Schürrle meg a 12. ember.numberone1 írta:A belso harmas kp szerintem is eros lesz. Matic-Ramires-Fabregas egyik legerosebb(hanem a legerosebb)lesz a PL-ben
Hova máshova? Ha a Realbe megy az a baj. Német, olasz páros kilőve. marad a PSG/Monaco, de gondolom ez nem vonzotta. Pool, Citybe szóba sem került. maradt a MU és a Chelsea. előbbi EL/BL mentes lesz, szóval innentől kezdve meg egyértelmű. de ahogy hallottam a MU is akarta, ha lett volna BL, lehet inkább odamegy.messideco írta:Mit ne mondjak, elég köcsög. De én is ezt tettem volna, mint ahogyan Thiago is tette. De pont a Dinamoba?
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
hova kellett volna igazolnia a PLben, ha az Arsenalnak nem kellett?messideco írta: De pont a Dinamoba?
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Chelsea volt az egyetlen értelmes alternatíva és Lampard távozása miatt még helye is lesz.
és hát London miatt is jó választás neki, ez is benne volt sztem.