Diego López - 25
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Diego Lopez - 25
én is. mind mint kapust, mind mint személyiséget (legalábbis az alapján ami átjön..)
- ateeemadrid
imádom a faszit, remélem nem adjuk el, minden tekintetben jobb volt idén, mint casillas.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Le a kalappal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy látom szájba kell kicsit rágni, de már te is leírtad, Mou balfaszkodása. Tavaly is idén is.realistahuni írta:Hasonló körülmények? Mesélj még...
Hagyjuk már, szerintem ennek semmi köze ehhez, ez lényegében egész évben megvolt, MU ellen fel tudtunk pörögni a végére, a Dortmund elleni 2. meccsre ugyanúgy. Pedig az ellentétek, a szivárogtatás megvolt.csapaton belüli cirkuszok miatt szétestünk Dortmundban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hasonló körülmények? Mesélj még...Tavaly ugyanúgy kiestünk, hasonló körülmények közepette, és akkor még mindenki egy célért hajtott....
Tavaly a fáradtság és Mourinho visszaállós szara miatt estünk ki. Idén már januártól a BL-re tartalékoltunk, de a csapaton belüli cirkuszok miatt szétestünk Dortmundban. Lopez nálam lépéselőnyben van jelenleg. Persze ez nem azt jelenti, hogy Casillast már leírtam, 32 évesen ha összeszedi magát, és meggyőz mindenkit a teljesítményével(!!!) akkor áldásom rá.
Nem ártana végre egy kis profizmus végre ebbe a csapatba, mert nem véletlen vagyunk sikertelenek 11 éve BL-ben, hiszen hányszor volt, hogy a név ment ki a pályára, nem a teljesítmény...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Meg lassan a 2008-s gazdasági világválságért is... Tavaly ugyanúgy kiestünk, hasonló körülmények közepette, és akkor még mindenki egy célért hajtott....realistahuni írta:Ráadásul Casillas aljas módon szivárogtatott ki információkat, egyik fő kezdeményezője a csapaton belüli cirkusznak, és ezáltal bőven bennevan a BL kiesésünkben is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én sajnálom nagyon a fickót, mert olyan embernek kell átadnia a helyét, aki az utóbbi években egy-két fellángolást leszámít va átlagos vagy azalatti volt(utolsó nagy meccse Casillasnak a 2011-es kupadöntő volt, Lopez ehhez képest 5 hónap alatt több ilyent lehozott). Ráadásul Casillas aljas módon szivárogtatott ki információkat, egyik fő kezdeményezője a csapaton belüli cirkusznak, és ezáltal bőven bennevan a BL kiesésünkben is. Én Mourinhot ezért a döntéséért soha nem ítélem el, sőt ezt nagyon is jól csinálta szerintem, kár, hogy a többi dolgát nagyon szarul.
Remélem aztán boldog lesz a sok fb-os iq harcos, amikor a szent Ikerjük minden harmadik beadásra/szögletre rosszul jön ki...
Remélem aztán boldog lesz a sok fb-os iq harcos, amikor a szent Ikerjük minden harmadik beadásra/szögletre rosszul jön ki...
- ___Samy___
ikert kötheti a gatyát, remélem csak akkor veheti vissza a helyét, ha jobb lesz tőle, az meg nagy feladat lesz
ez az ember vmi pazarul védett, olyanokat kiszedett, hogy csak vinnyogtam
ő kihozta a maxot az egészből, nem rajta ment el a döntő
ez az ember vmi pazarul védett, olyanokat kiszedett, hogy csak vinnyogtam
ő kihozta a maxot az egészből, nem rajta ment el a döntő
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Nagyon nagy formában van az emberünk.Rajta nem múlott.
Hihetetlen ez a figura. Ahogy fogta Güngdogan ziccerét, és ahogy belekapott Lewandowski felsőlécébe... Zseniális.
- L.Miki
Galacticos írta:nem rajta múlott. hatalmas respect neki.
Kulcsfigura volt a remény megőrzésében, egy- két bravúrt azért bemutatott... nagy formában van.
- Galacticos
nem rajta múlott. hatalmas respect neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Yazid Zidane, Raúl González Blanco, Sergio Ramos García, Raphaël Varane, Iker Casillas
Számomra ő a szezon legjobb igazolása. Tegnap is volt legalább 3 nagy védése. Minden tiszteletem az övé. Végtelenül szerény egy játékos.
- ___Samy___
az első reus lövésnél mit szedett ki, atyaég
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha ő nincs, akkor most még mélyebb torokkal szívnánk...
és jó formán egyik gólról sem tehetett.
és jó formán egyik gólról sem tehetett.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
pontosan, már az eső interjúja után megkedveltem.flori írta:látszik rajta,hogy egy szerény srác semmi stiklije nincs.
jó meccseket hoz le, anno Capello is látta, hogy nem csak egy árnyék a padon. én személy szerint év végéig őt kezdetném, aztán majd az előszezonban kiderül ki van jobb formában.
persze ha új edző érkezik az is beleszólhat Iker szerepeltetésébe, mert mégis csak közönség kedvenc és ikon is egyben.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én is megszerettem, de imádom Ikert is.
Az a baj, hogy valakinek padozni kell, és a következő szezontól López fog. Csak ő többre hivatott a kispadnál szerintem.
Az a baj, hogy valakinek padozni kell, és a következő szezontól López fog. Csak ő többre hivatott a kispadnál szerintem.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- flori
azt a szerepkört már rég kinőtte nálam. :-)
esküszöm,hogy az egyik kedvenc játékosom lett,mióta visszatért.látszik rajta,hogy egy szerény srác semmi stiklije nincs.
kb megkapta a világ legnagyobb terhét,erre ilyen meccseket hoz..
nagyon szeretem casillast,de nálam lehet még a szezonnyitón is ő kezdene.
esküszöm,hogy az egyik kedvenc játékosom lett,mióta visszatért.látszik rajta,hogy egy szerény srác semmi stiklije nincs.
kb megkapta a világ legnagyobb terhét,erre ilyen meccseket hoz..
nagyon szeretem casillast,de nálam lehet még a szezonnyitón is ő kezdene.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Diego López - 25
"A beugró"
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)