Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 14., péntek 12:24

Talán itt lesz a legjobb helyen.

A következő a problémám: Xbox 360 Slimmel nem tudok sem ADSL-modemmel, sem WiFi-vel csatlakozni az internethez, mert vagy IP-címmel kapcsolatos hibát vagy valami más hibát ír ki.
Mi lehet a megoldás?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 12., szerda 15:32

Itt is segítséget kérek, mivel a fifa topikban nem válaszolt senki.

Kb 1 hónapja elkezdett laggolni a fifa 13 és nem tudom mi az oka. A rendszerkövetelményeim simán megvannak, nem tudom mi a lóf :cens: sz van.
Valami tippek?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 11., kedd 12:38

Marci77 írta:Fontos. Miért lehet az,hogy nem érzékeli Az S Advence-emet a gép? Lehetséges hogy az a baj,hogy XP-s? mert az oszt.társaimnak Win7-tel működik. Nem a gép usb-csatlakozójával van a gond..
Elvileg kell hozzá a KIES. Ugyanez van nálam is, igaz nekem Galaxy Ace-m van, de Win7 simán felismeri, egyből lehet rá pakolni a cuccokat, viszont itthon xp-m van, és baszik működni. Viszont KIES-sel megoldódik a probléma. Elég felrakni, aztán utána automatikusan felismeri a gép, mint a Win7 alatt. Legalábbis nálam jó.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 9., vasárnap 22:51

pheco írta:Ha külföldről hozatnék be ismerőssel telefont, akkor a garancia itthon is él? Egyébként Nexus 4-ről lenne szó, tehát akkor itthon egy LG szervíz elfogadja?
EU-n belül elvileg el kell fogadniuk, ha számlával tudod igazolni, hogy hivatalos helyen vetted.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 9., vasárnap 22:47

lehet h a netről le kell hozzá tölteni egy drivert.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 9., vasárnap 22:27

Fontos. Miért lehet az,hogy nem érzékeli Az S Advence-emet a gép? Lehetséges hogy az a baj,hogy XP-s? mert az oszt.társaimnak Win7-tel működik. Nem a gép usb-csatlakozójával van a gond..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 20:25

Ha külföldről hozatnék be ismerőssel telefont, akkor a garancia itthon is él? Egyébként Nexus 4-ről lenne szó, tehát akkor itthon egy LG szervíz elfogadja?

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 8., szombat 15:06

igen, azt olvastam, hogy az akksi ideje elég gyenge, de ennyire? meg igazából nem tudom, hogy akkor milyen tabletet vehetnék, szeretnék 80 ezerből kijönni. akinek van tabletje az esetleg irkálhatna pár sort. :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 7., péntek 21:49

accel írta:wayteq tablet 100s-et szeretnék venni. valakinek van tapasztalata róla? neten elég jókat olvastam róla. :-)

vagy ha valami másik tabletet ajánlotok hasonló árkategóriában, akkor azt is szívesen fogadom :mrgreen:
Én is épp most szemezek egy wayteq xtab-70dci-vel, bár ez egy olcsóbb tablet, viszont annyi a hátránya ami hatalmas mínusz és valószínű emiatt nem is veszek, hogy mindössze 3-4 óra az üzemideje. Az általad említettről is ezt írják, hogy 4 óra filmezést bír, ami azért elég karcsú.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 7., péntek 18:58

wayteq tablet 100s-et szeretnék venni. valakinek van tapasztalata róla? neten elég jókat olvastam róla. :-)

vagy ha valami másik tabletet ajánlotok hasonló árkategóriában, akkor azt is szívesen fogadom :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 12:42

Nagyon jó szolgálattal van lassan egy éve már az ASUS K55V laptopom. B-)
Tulajdonságok + 750GB HDD, Nvidia Geforce 610m (2GB).
FIFA13, GTA 4 szépen fut rajta, ennyit teszteltem, ami a játékokat illeti, minden eredeti rajta, ami a Windows dolgokat illeti, vírusirtó, gondom még nem volt vele. :agree:
Photoshop, filmek, minden szépen, tökéletesen fut rajta, és jó sokat bírja az aksija is, ha nem játszok rajta komolyabbat. :-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2013. június 5., szerda 12:04

Asus laptopokról valami véleményeket tudtok adni? Ezt a modellt néztem ki (ha valakinek van hasonló erről is jöhet nyugodtan vélemény) de még pár napig fontolgatom :-)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. június 3., hétfő 8:41

Mitől lehet az, hogy a telefonom hófordulóval kezdődően nem nyitja meg a video tartalmú oldalakat? Dolgozik-dolgozik aztán kiírja, hogy az oldal elérhetetlen, a google play szintén. Egyéb oldalakat simán nyit.

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. június 3., hétfő 1:39

'90-ből egy kis pc-ismertető :-)
tick. tick. tick.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 2., vasárnap 17:04

Olyan programot/alkalmazást/akármit sikerült már feltalálni, hogy beletolok egy pdf fájlt (vagy szöveget, mindegy), és azt hangoskönyvvé konvertálja nekem és felolvassa magától? Meg lehet ezt valahogy oldani?
Sokat segítene a tanulásban, aki tud valami ilyesmiről, ne kíméljen. Előre is köszi. :-)

szerk.: androidos telón használnám, remélem ez nem hátrány.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 30., csütörtök 17:25

http://www.hdsentinel.hu/ ezzel érdemes megnézni, hátha mutat valami hibát.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 30., csütörtök 17:22

Sierra írta:Egy kérdésem lenne: régóta fennáll egy problémám, én a winyóra gondolok, hogy az miatt lehet.

Szóval, főleg a firefoxnál irritáló, hogy rengetegszer befagy, homokóra, felül Nem válaszol szöveggel, és van, hogy percekig úgy van akármit csinálok. Legelőször azt hittem firefox a hibás, de chrome-mal is ugyanez volt. És néha kiír valami a Parancsfájl dolgozik az oldalon vagy mit. Aztán a hibaüzeneten kívül megjelenik még a Media Playerben meg World-ben is ez a lefagyás Nem válaszol dolog, sőt néha a mappáknál is. Formázás sem segít rajta csak az elején, de pár bekapcsolás után már fennáll a probléma.

És abból gondolom, hogy winyó hiba, mert korábban volt ugyanebben a gépben egy másik winchester, és ott jóval kevesebbszer találkoztam ezzel a problémával. Szerintetek is ez lehet?
Nemár, hogy senki nem tudja. :(

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 28., kedd 16:48

Ti kibírtátok volna? :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 27., hétfő 0:13

Egy kérdésem lenne: régóta fennáll egy problémám, én a winyóra gondolok, hogy az miatt lehet.

Szóval, főleg a firefoxnál irritáló, hogy rengetegszer befagy, homokóra, felül Nem válaszol szöveggel, és van, hogy percekig úgy van akármit csinálok. Legelőször azt hittem firefox a hibás, de chrome-mal is ugyanez volt. És néha kiír valami a Parancsfájl dolgozik az oldalon vagy mit. Aztán a hibaüzeneten kívül megjelenik még a Media Playerben meg World-ben is ez a lefagyás Nem válaszol dolog, sőt néha a mappáknál is. Formázás sem segít rajta csak az elején, de pár bekapcsolás után már fennáll a probléma.

És abból gondolom, hogy winyó hiba, mert korábban volt ugyanebben a gépben egy másik winchester, és ott jóval kevesebbszer találkoztam ezzel a problémával. Szerintetek is ez lehet?

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. május 26., vasárnap 23:46

Másfél éves a laptopom, i5 2430M, 4GB ram van benne, amiből 'alapjáraton' 50%-ot megzabál a win7, chrome+skype duóval már 65-70%-ot is akár.
Az lenne a kérdésem, hogy megéri befektetni azt a kb. 30eurót +4GB ramba? Láthatóan jobb/gyorsabb lenne a gépem tőle?

Ha igen, akkor mire kell pontosan figyelni (nagyon régen csináltam ilyet)...elég a Mhz-t nézni, vagy már a gyártó se mindegy? Köszi előre is.

Vissza: