Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 16., hétfő 2:14

VICC!!

DM utolsó pillanatokig 3 pont a játszott percekért, aztán felugrott 5-re, amiből az egyik a cleen sheet, a meccs 2-1 :lol: ok. (szerk.: közben levonták azt, szóval 4) tőle azért jobbra számítottam, labdaszerzésekre, támadásvezetésekre, gól, gólpassz...

Yaya Toure 5..
Modric 7..

BESIC: 7 !! Mennyei :lol: :lol: DM-et, Toure-t alázza :mrgreen:

Dzeko csak a pályán volt, nem csinált semmi, 3.. (Costa van valakinek? mennyi pontos? mert őt cseréltem Dzekora, bár a bosnyákoktól nem is az argentinok ellen, hanem később várok jobb szereplést. majd kiderül)

Amilyen jól indult a dolog annyira siralmas lett a vége.

első 3 emberem 42 pont .. 8 ember 70 pont..

Holnap várok egy Pepe ragyogó védekezést, németek ellen úgyis lesz dolga, és remélem CR is alkot, és betalál majd.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 16., hétfő 2:08

Pogba 57 percet játszott és 61 kell a clean sheethez, ő biztos, hogy nem fog, az Argentinoktól is elfogják venni (már meg is történt).

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 16., hétfő 2:05

Vicc ez a játék :shutup:
Di maria kapott 1 pontot a clean sheetre, pogba viszont nem. DM-ék pedig még gólt is kaptak. :lol: Persze még fognak változni a pontok, de akkor is.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 22:56

tubatibi írta:Ramos több pontot kapott, mint Varane. :roll:
Most megnyugtattál, épp az előbb anyáztam, amiért képes voltam az utolsó pillanatban kicserélni Ramost Varane-ra. :mrgreen:

Pogba 3 pont, Griezmann 5... Pedig sokat agyaltam, hogy Benzemát rakjam-e be vagy Griezmannt, persze, hogy utóbbira esett a választás. :lol:

Most pedig egy Messi-mesterhármas rendel, két DM-gólpasszal. :luck:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 22:54

Ramos több pontot kapott, mint Varane. :roll:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

El Mercenario
Kedvenc játékosaid: El Principe

HozzászólásSzerző: El Mercenario » 2014. június 15., vasárnap 17:35

na egyre jobb rakiticnek most már csak 9 pontja van
bezzeg tegnap , tegnapelőtt meg 11 volt neki

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 15., vasárnap 13:31

Buzi játék.

Mondom átállítom a felállást, mert Eto'o helyére beteszem Lulicot. Szépen kivettem Eto'o-t, hogy amikor átállítom a felállást, őt tegye át középpályára. Erre kiveszi Alexist és most két üres helyem van :lol: :lol:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 11:02

sccsík írta:Sziasztok,

Egy gyors kérdés (nem tudom volt-e már):

Ha én például kiveszem Casillast kapuból, beteszek egy másikat, akkor úgy-e elvesznek a pontjai. De ez csak egy fordulóra érvényes, vagy végig a csoportkör alatt?
Tehát ha én beteszem az algír kapust helyette, akkor a második fordulóra ha visszacserélem Ikert, akkor az első fordulóban megszerzett algír kapus pontjai elvesznek-e, vagy minden forduló után úgymond "lekötik" a pontokat és mintha kezdődne minden előlről?

Köszönöm a segítséget :D
Minden forduló előtt (ugye a csoportkörben három forduló van) új kezdőcsapatot lehet állítani elvileg. Szóval meg lehet csinálni azt, hogy most lecseréled Ikert, aztán a második körben megint berakod a kezdőbe.
kapor_89 írta:1. gondolom GT szervezi
2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official" :mrgreen:
1. Igen.
2. Ahogy Galacticos is írta, a PL-nél az egyetlen hivatalos fantasyval játszunk, a La Liga esetében pedig azért esett a yahoosra a választás, mert ezzel már játszottam korábban, tudtam, hogyan működik, és nem ismertem olyan La Liga Fantasy-t, amely jobb lett volna ennél.
tubatibi írta:Egyébként nagyon béta verziónak érzem ezt a Football Fantasy-t vagy lehet, hogy csak nekem van úgy, hogy rámegyek a My Leagues opcióra és nem adja be a Madridom ligát? Hanem én ott még keresgéljem meg a Join League opciónál és lám ottvan, amiben benne is vagyok.

Nem az lenne az ésszerű, hogyha rámegyek a my leagues-re akkor egyből beadja a madridomos ligát, ahol ténylegesen vagyok? Meg én örülnék, ha folyamatos sorrend lenne felállítva, így követve, hogy ki hanyadik helyen el esetleg. :)
Meg ez a pontozási rendszer is kiakaszt igazából, inkább csináltuk volna mi magunknak meg ezt a ligát. :mrgreen:
Ha a főmenünél rákattintasz arra, hogy My Leagues, akkor kijön ugyebár az, hogy Join/Create league. Viszont mellette balra ott van még egy olyan lehetőség, hogy My Leagues, és ha arra rányomsz, akkor elvileg be kell jönnie a madridomos ligának.

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 15., vasárnap 10:43

Nah Maxi Pereira a piros lapjával hozott egészen 1 pontot :D , még szerencse, hogy van egy Garay a padon. Verratti hozott 10-et, az nem rossz sztem egy vkp-től... Plusz még azon gondolkodom, hogy a 7 pontos Modricot megérné-e lecserélni Bentalebre, Dzemailira vagy Besicre... :ike:

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 15., vasárnap 10:06

Galacticos írta:
kapor_89 írta:2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official"
az angolnál azért mert az a premier league hivatalos fantasyja. :)
a másiknál meg azért a yahoos lett mert az adta ki először asszem. :)

Thx Gala, akkor "jövőre" számítsatok rám is :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 15., vasárnap 10:00

kapor_89 írta:2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official"
az angolnál azért mert az a premier league hivatalos fantasyja. :)
a másiknál meg azért a yahoos lett mert az adta ki először asszem. :)

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 15., vasárnap 9:56

Annyira felbaszott ez a játék, hogy hihetetlen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A 8.5 milláért vett Iniestámat, tegnap azonnal lecseréltem a 3 pontja miatt, a helyére beraktam egy olyan játékost, aki végül nem is kezdett :x :x Erre ma megint sokkot kaptam! Buffon nem kezd? WTF? Utánajárok, és látom, hogy megsérült az utsoló edzésen!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Tegnap csináltam 6 pontot 3 játékosból.. :lol: :lol:

Viszont ezek ellenére is, a játék annyira megfogott, hogy jövök a következő La Ligás és Premier League-s Football fantasyra :D Két kérdésem ezzel kapcsolatban:
1. gondolom GT szervezi
2. a megannyi FF oldal közül, miért pont az adott oldalakat választottátok tavaly? (visszaolvastam) Kipróbáltátok mindegyiket, és azok voltak a legjobbak? Mert az eurosportos spanyol verziót toltátok, de az angolnál már egy másikat. Angolból meg van vagy 6 "official" :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 15., vasárnap 9:45

Egyébként nagyon béta verziónak érzem ezt a Football Fantasy-t vagy lehet, hogy csak nekem van úgy, hogy rámegyek a My Leagues opcióra és nem adja be a Madridom ligát? Hanem én ott még keresgéljem meg a Join League opciónál és lám ottvan, amiben benne is vagyok.

Nem az lenne az ésszerű, hogyha rámegyek a my leagues-re akkor egyből beadja a madridomos ligát, ahol ténylegesen vagyok? Meg én örülnék, ha folyamatos sorrend lenne felállítva, így követve, hogy ki hanyadik helyen el esetleg. :)
Meg ez a pontozási rendszer is kiakaszt igazából, inkább csináltuk volna mi magunknak meg ezt a ligát. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

sccsík
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: sccsík » 2014. június 15., vasárnap 9:42

Sziasztok,

Egy gyors kérdés (nem tudom volt-e már):

Ha én például kiveszem Casillast kapuból, beteszek egy másikat, akkor úgy-e elvesznek a pontjai. De ez csak egy fordulóra érvényes, vagy végig a csoportkör alatt?
Tehát ha én beteszem az algír kapust helyette, akkor a második fordulóra ha visszacserélem Ikert, akkor az első fordulóban megszerzett algír kapus pontjai elvesznek-e, vagy minden forduló után úgymond "lekötik" a pontokat és mintha kezdődne minden előlről?

Köszönöm a segítséget :D

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 15., vasárnap 1:42

GT37 írta:
volt írta:Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es( :mrgreen: ) fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
Nem, ott minden forduló előtt lehet egyet cserélni, illetve többet is, de akkor transzferenként 4 pont levonódik a következő heti pontszámodból.

Illetve egy szezonban két wildcardot is fel lehet használni, ekkor korlátlan mennyiségű free transfert lehet végrehajtani két forduló között (és nem lesz levonás a következő heti pontokból).

Közben Abate nem játszik... :lol: Sebaj, majd berakom helyette valamelyik hondurasi vagy algériai klasszist. :lol:
Akár hasonlóan is megoldhatták volna. Nem jó ,h valaki lesérül/nem játszik akkor szinte pótolni se lehet, a kassza nem engedte és ez miatt még 2 meccset emberhátrányban kell játszani.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 15., vasárnap 1:37

volt írta:Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es( :mrgreen: ) fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
Nem, ott minden forduló előtt lehet egyet cserélni, illetve többet is, de akkor transzferenként 4 pont levonódik a következő heti pontszámodból.

Illetve egy szezonban két wildcardot is fel lehet használni, ekkor korlátlan mennyiségű free transfert lehet végrehajtani két forduló között (és nem lesz levonás a következő heti pontokból).

Közben Abate nem játszik... :lol: Sebaj, majd berakom helyette valamelyik hondurasi vagy algériai klasszist. :lol:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 15., vasárnap 1:35

volt írta:
RealRaúl77 írta:A kiesők miatt lehet csak újraigazolni.. Nem azért mert új kör..
Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es( :mrgreen: ) fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?
Nem tudom, én is most játszok először.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 15., vasárnap 1:34

RealRaúl77 írta:A kiesők miatt lehet csak újraigazolni.. Nem azért mert új kör..
Most játszok előre hasonló játékkal, nem tudom ,h működik. De pl. a PL-es( :mrgreen: ) fantasy ,h működik akkor igazolások terén? Egész szezonban ugyan az a csapat játszik akit megvásárolsz az elején?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 15., vasárnap 1:16

A kiesők miatt lehet csak újraigazolni.. Nem azért mert új kör..

Chiellinit beraktam, mert olaszok úgy is szeretnek védekezni, és nem rossz az "öreg", biztos hogy egy kis pontot.. Erre balhátvédet játszik... eddig 4 pontot hozott... Nem sok mindent csinált.. illetve amit igen, azt nem pontozzák.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 15., vasárnap 1:02

Jacson Martinez-t beraktam, Falcao kiesésével gondoltam majd mutat valamit. Erre csere bacca meg. 1 kemény pontot hozott, csereként beállt. Nagyon elszabtam, most még 2 meccsen át 10 emberrel játszok :lol: helyére algériai játékosokat tudok betenni, ők is tuti cserék :lol:
Miért nem lehet úgy igazolni ,h a csoportkörökben lemenne az első kör és lehetne újból igazolni. Csoportkörök alatt 3x lehetne igazolni, így meg rá se kell néznem, mert a pad is szar, kezdő mindig ugyan az lesz.

Vissza: