Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Engedd mar meg hogy egy moderatornak is legyen véleménye. Köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hihetetelen prosztó módon tudtok beszélni Higuainról ahhoz képest, hogy milyen éveket töltött itt. És a legszebb ebben, hogy egyes moderátorok ilyenkor nem moderálnak, inkább még adják a lovat a tiszteletlen fórumozók alá. De ha valaki felhozza a kettős mércét megy a magyarázkodás, és a megsértődés.
Mondom ezt úgy, hogy tavaly is azt mondtam, hogy a csapatnak, és a játékosnak is jobb lesz az elválással, és Benzemát is jobban szeretem, mint Higut. A tiszteletet talán megérdemli.
Amúgy ez csak egy pletyka, de ha esetleg tényleg tény lesz, akkor majd meglátja a világ, mi a különbség a culék és a madridisták között, merthogy őt disznófej helyett tapssal köszöntik majd, abban biztos vagyok.
Mondom ezt úgy, hogy tavaly is azt mondtam, hogy a csapatnak, és a játékosnak is jobb lesz az elválással, és Benzemát is jobban szeretem, mint Higut. A tiszteletet talán megérdemli.
Amúgy ez csak egy pletyka, de ha esetleg tényleg tény lesz, akkor majd meglátja a világ, mi a különbség a culék és a madridisták között, merthogy őt disznófej helyett tapssal köszöntik majd, abban biztos vagyok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Higu és Messi egymásra talált
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szerintem Higuaín SOHA nem fog barca mezben játszani!
Eltöltött itt azért 6,5 évet, ami tuti jelent számára valamit. Nem megy oda és kész!
ó, dehogynem. ő lesz a mi téglánk. a belső ember. aki beépülve pusztítja a barcát. aki majd sunyiban kiadja a belső infókat a sajtónak. aki belülről bomlasztja az egységet. aki elvadítja messit a barcától. ez perez ördögi terve. csak kellett egy év kitérő nápolyban, hogy ne legyen annyira feltűnő.
bocs a dupláért, de közben azt írja a Napoli twitteren, hogy teljes mértékben megalapozatlanok a Higus pletykák.
Higu 2007ben eltett egy fontos gólt a végefelé, ami kellett a bajnoki címhez eléggé, majd 2008ban az Osasuna ellen megint a végén lőtt gólt, amellyel bajnokok lettünk és jött a sorfal főleg ez a kettő, ami nagyon megmaradt bennem... de engem se zavarna túlzottan, sőt talán még örülnék is nekiRealista24 írta:Sokakban azért kelt nagy felháborodást, mert azt hiszik, hogy akkora madridista, mint amekkora legendát állítottak neki. Pedig nem.
Amúgy meg adom, amit Ati írt, ha valakit hív a Barca és Nápolyban focizik, 99%, hogy megy.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
vagy neymart fehérbenDemes írta:Hát ha egyszer látjuk Higut barca mezben akkor bizony ott van remény hogy egy szép napon Khedira is odakerül valahogy
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem Higuaín SOHA nem fog barca mezben játszani!
Eltöltött itt azért 6,5 évet, ami tuti jelent számára valamit. Nem megy oda és kész!
tudom Figoról is sokan ezt gondolhatták korábban, vagy R9.
Nápolyban imádják, megszerették a drukkerek! nem rúgná ezt fel.
Eddig még úgy volt hogy Messi Aguerot akarja maga mellett tudni!
tudom Figoról is sokan ezt gondolhatták korábban, vagy R9.
Nápolyban imádják, megszerették a drukkerek! nem rúgná ezt fel.
Eddig még úgy volt hogy Messi Aguerot akarja maga mellett tudni!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Hát ha egyszer látjuk Higut barca mezben akkor bizony ott van remény hogy egy szép napon Khedira is odakerül valahogy
Na az ősmadridista.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
sose voltam Higu fan elsők között zavartam volna el.nyilvan előrelépés lenne neki és biztos van benne rossz érzés a csapat iránt csupa arra gondoltam , amikor irtam a csalódást hogy , rossz lenne egy Real Madrid mez után Barca mezben latni .reeed_ati írta: Nem értem ezen mi lenne a csalódás, vagyis hát értem a higu fanokat, de akkor is...
Ki az a marha, akit ha vinne a barca egy nápolyból, visszautasítaná azt, csak azért, hogy a real drukkerek lelki nyugalmát ne zaklassa fel. Nem realos nevelés, nem realos legenda, egy olyan játékos, akiről lemondott a klub.
Előrelépés lenne neki egyértelműen, valószínűleg el is hiszi magáról, hogy neki inkább az a szint való, holott mi tudjuk az igazságot. Másrészről szerintem a realt is szeretné megfricskázni, biztos hogy van ott sértődöttség...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sírok Laikus számára még hihető is :ĐDupla D írta:milyen kapufáról beszélsz? ez gól volt.hehe írta:kapufa te balfasz, kapufa
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
milyen kapufáról beszélsz? ez gól volt.hehe írta:kapufa te balfasz, kapufa
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Engem nem háborít fel...sőt.. menjen ha akar. Régebben szerettem, de már rég rájöttem, hogy leszarja a klubot. Furcsa lesz, de remélem összejön neki és jól megpicsázzuk őket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
peti_madrid írta:RMCF, azért azt is vedd figyelembe, hogy katalánéknál nagy építkezés meg reform lesz, egyáltalán nem biztos, hogy a tikitakát fogják játszani. Lehet, hogy Enrique visszatér a "klasszikus" focihoz és nyomatják Higut centerben. Egyébként meg nekem sem okozna álmatlan éjszakákat, ha odaigazolna...
Amíg Messi ott van jöhet bármilyen edző, Ő fog játszani ott középen elől
Az meg a másik amit RMCF írt... megelőztél!!
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
40 éve ezt játszák....mást nem tudnak.peti_madrid írta:RMCF, azért azt is vedd figyelembe, hogy katalánéknál nagy építkezés meg reform lesz, egyáltalán nem biztos, hogy a tikitakát fogják játszani. Lehet, hogy Enrique visszatér a "klasszikus" focihoz és nyomatják Higut centerben. Egyébként meg nekem sem okozna álmatlan éjszakákat, ha odaigazolna...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sokakban azért kelt nagy felháborodást, mert azt hiszik, hogy akkora madridista, mint amekkora legendát állítottak neki. Pedig nem.
Amúgy meg adom, amit Ati írt, ha valakit hív a Barca és Nápolyban focizik, 99%, hogy megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
RMCF, azért azt is vedd figyelembe, hogy katalánéknál nagy építkezés meg reform lesz, egyáltalán nem biztos, hogy a tikitakát fogják játszani. Lehet, hogy Enrique visszatér a "klasszikus" focihoz és nyomatják Higut centerben. Egyébként meg nekem sem okozna álmatlan éjszakákat, ha odaigazolna...