Máskor már mérkőzés közben mennek a pontok, most meg meccs után sincs semmi. Tegnap meg lecseréltem Pogbál az Amerikai csoda középpályásra Alejandro Bedoyára :Đ és még pogbát is alulmúlta a maga 2 pontjával. Mahrezt meg Jacson Martinez helyére tettem be, mivel Martinez csere és kukázott nekem 1 pontot.RealRaúl77 írta:Courtois is 0-ás pedig végigjátszotta. Majd frissítik biztos.
Football Fantasy
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Football Fantasy
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Courtois is 0-ás pedig végigjátszotta. Majd frissítik biztos.volt írta:Ez a mahrez bekerült a csapatomba, játszott is de pontot nem kapott. Ez mitől lehet? faszság az egész
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
Ez a mahrez bekerült a csapatomba, játszott is de pontot nem kapott. Ez mitől lehet? faszság az egész
- RealRaúl77
Hasonlóan vagyok, csak Pepével. Ugyanúgy nálam is van egy 9 pontos iráni, gondolom ugyanaz.El Mercenario írta:hát ez ro t jó persze hogy benne van coentrao a csapatomban de persze igazolást nem kapok helyette most tehetem be az iráni csillagomat bár előző meccsen 9 pontot hozott védő létére többet mint marcelo/coentrao/dimaria/özil/griezmann
Ráadásul ma húztam egy hatalmasat, mondom Pepét lecserélem, mert algériaiaknál a vb guide pdf alapkezdőbe rakta az utolsó hátvéd cserémet, gondoltam hátha több pontot hoz mint 3.. Erre semmit sem játszott
De figyeld meg az iráni csillagunk következő körben 2-3 pontokat fog csak hozni..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ebben a forduloban mar nem rakhatom be a csereimet ugye,es cskt se valthatok? (mert 2x probaltam,de mindig epp meccs kozben,gondoltam lehet h csak azert nem)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: El Principe
hát ez ro t jó persze hogy benne van coentrao a csapatomban de persze igazolást nem kapok helyette most tehetem be az iráni csillagomat bár előző meccsen 9 pontot hozott védő létére többet mint marcelo/coentrao/dimaria/özil/griezmann
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Ma még Vertonghen és Bentaleb pályára lép nálam és vége az első körnek. Egész jó ez a játék, egész szezonos fantasyknál egy idő után mindig elfelejtek ránézni, foglalkozni vele, aztán elcseszem már az egészet.... remélem ezt a VB-t kihúzom full odafigyeléssel.
- sccsík
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Igaz, köszönömimpossible írta:Felül vissza tudod váltani group phase (1)-re bármikor, nekem az lenne a kérdésem miért nem látom a ligát a "my leaguenél" kirúgtatok? Mert már magamat se látom a csoportban, eddig benne voltam pedig és már jelentkezni se tudok, csak haverokat hívni... ritka bugos egy cucc ez, valaki checkolja már le akinél látszik a bajnokság, hogy benne-e vagyok. Nick: ImpossibleIX
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Felül vissza tudod váltani group phase (1)-re bármikor, nekem az lenne a kérdésem miért nem látom a ligát a "my leaguenél" kirúgtatok? Mert már magamat se látom a csoportban, eddig benne voltam pedig és már jelentkezni se tudok, csak haverokat hívni... ritka bugos egy cucc ez, valaki checkolja már le akinél látszik a bajnokság, hogy benne-e vagyok. Nick: ImpossibleIX
- sccsík
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Sziasztok. Na az a helyzet, hogy nekem van egy Hazard meg egy Lukaku a csapatba, de ahogy látom már lezárták az első kört és azt írja ki alattuk, hogy 5 nap múlva játszanak, holott ma este Algéria az ellenfelük. Akkor most ez milyen amatőr megoldás? Remélem kijavítják. Plusz még nem is jól írták be az összpontszámot, kevesebbet írtak be
- RealRaúl77
Ügyes voltam. Meg hát a játékosok is.
Pepe, CR 3-3 pont.. remek.. Miközben a hátvédeknél egy iráni csillag 9 ponttal ül a padon..
Kp-m: DM, Modric, Toure, Besic.. és kinek van a legtöbb pontja, na kinek?
Pepe, CR 3-3 pont.. remek.. Miközben a hátvédeknél egy iráni csillag 9 ponttal ül a padon..
Kp-m: DM, Modric, Toure, Besic.. és kinek van a legtöbb pontja, na kinek?
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
én szintén Montazeri tettem be Abate helyett, ill. az iráni kapust Karnezis helyett. a 0+5 pont helyett most kaptam 9+11-etGT37 írta:Jó, hogy beraktam Abate helyett a klasszis iráni védőt, Montazerit... Clean sheet, 9 pont.
Holnap jó lenne, ha Hazard és Bentaleb is alkotna valamit, mert egyelőre nem állok túl fényesen.
mi húzás, pedig csak kínomban raktam be őket.
.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó, hogy beraktam Abate helyett a klasszis iráni védőt, Montazerit... Clean sheet, 9 pont.
Holnap jó lenne, ha Hazard és Bentaleb is alkotna valamit, mert egyelőre nem állok túl fényesen.
- András93
Azt hiszem a cséká Müller több pontot szerez, mint a többi játékosom összesen.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Belenyúltam a tutiba ezzel a Casillas - Ramos - Pepe tengellyel.
-
Ebben a fordulóban már nem. De a következő fordulóra márt kicserélheted.Marci77 írta:Ebben a fordulóban ki tudom cserélni Pogbát Besicre?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ebben a fordulóban ki tudom cserélni Pogbát Besicre? Vki nm tudja,hogy Zsirunak mennyi pontja van?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Benzema csékában azért adja , még DM-et lecserélem Bentalebre szerintem, plusz Vertonghen és Neuer még nem is játszott és már így is 100 pont felett vagyok.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
nálam james rodriguez 12-t kapott kp-n. (persze csak a gólja miatt )realmadridfan írta:Valakinek van kp-ja 10 pont felett? én nagyon mellé lőttem eddig. Gerrard-Besic 7-7 pont, Pogba 3 pont Öziltől várok valamit majd assistból/pontrtúgásból. De Bruyne-Bentaleb a cseréim. védők jók eddig: Blind 12, Varane 11, még van a Kompany-Kombarov kettős, 3-4-3-ban vagyok, úgyhogy elég, ha egyikük alkot. csatárok közepesek eddig, Neymar(C) 14*2, Dzeko 3 de ott van még CR, Lukaku meg cserének(erre a körre nyilván dzeko helyett jön).
.
- realmadridfan
Valakinek van kp-ja 10 pont felett? én nagyon mellé lőttem eddig. Gerrard-Besic 7-7 pont, Pogba 3 pont Öziltől várok valamit majd assistból/pontrtúgásból. De Bruyne-Bentaleb a cseréim. védők jók eddig: Blind 12, Varane 11, még van a Kompany-Kombarov kettős, 3-4-3-ban vagyok, úgyhogy elég, ha egyikük alkot. csatárok közepesek eddig, Neymar(C) 14*2, Dzeko 3 de ott van még CR, Lukaku meg cserének(erre a körre nyilván dzeko helyett jön).