Legutoljára januárban frissített a transfermarkt értékeket, ezért csak annyi. Persze, nem mintha a transfermarkt becslései bármit is számítanának egy transzferben.Anthony írta:A transermarkt becsüli kb. 20-ra, de tök mindegy, én most úgysem tudom megtippelni az árát, az már megegyezés kérdése.tucsoki írta:Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
Viszont gondolom a Pool is inkább adná el őt, mint Suarezt. Ezért gondolom, hogy hozható lenne, az urut semmi pénzért nem adják, de a többiek már nem esnek bele ebbe a kategóriába.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
erről beszélek, lépjünk ki a fifából egy percre és gondolkozzunk reálisan.kár hogy nincsen napirenden náluk a srác
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szokott ez minket érdekelni?hehe írta:a pool hülye lenne eladni egy végre technikás, erős, gyors angol játékost, 10 évente egy ilyen jön.
pláne hogy technikásabb suareznél is, és építeni kéne tovább a csapatot, akkor nem tudom, hogy miért adnák el.
ha Perez akarja nincsen lehetetlen, kár hogy nincsen napirenden náluk a srác
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a pool hülye lenne eladni egy végre technikás, erős, gyors angol játékost, 10 évente egy ilyen jön.
pláne hogy technikásabb suareznél is, és építeni kéne tovább a csapatot, akkor nem tudom, hogy miért adnák el.
- Anthony
A transermarkt becsüli kb. 20-ra, de tök mindegy, én most úgysem tudom megtippelni az árát, az már megegyezés kérdése.tucsoki írta:Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
Viszont gondolom a Pool is inkább adná el őt, mint Suarezt. Ezért gondolom, hogy hozható lenne, az urut semmi pénzért nem adják, de a többiek már nem esnek bele ebbe a kategóriába.
- h3x0r
Meg Moratat se adjuk el annyierttucsoki írta:Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
- h3x0r
Na ja, mert ez ugy mukodik hogy bekopogtatsz 2 kopasz csavoval az oldaladon, meglatnak titeket, megijjednek es odaadjak apro penzert.Anthony írta:Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.
Benzema mellé tökéletes fit lenne szerintem. Gyors, lényegre törő, technikás, fiatal, ambiciózus, ár/érték aránya is remek.
Ez szép, csak őt mirt adnák el 20-ért? Liverpoolnak nem kell pénz, Sturridge Suarez mellett hozott ennyi gólt, kiegyensúlyozottan termelt, alsó hangon 40-50 milliót kéne ajánlani, hogy gondolkozzanak a dolgon.Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.
Benzema mellé tökéletes fit lenne szerintem. Gyors, lényegre törő, technikás, fiatal, ambiciózus, ár/érték aránya is remek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Hű de beleültetted a bogarat a fülembe Anthony , támogatom az ötleted! Sturridge
Egyébként, oké, nem igazolunk senkit egy meccs alapján, de nekem Joel Campbell játéka is nagyon tetszett...
Egyébként, oké, nem igazolunk senkit egy meccs alapján, de nekem Joel Campbell játéka is nagyon tetszett...
- Anthony
Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Legyen igy. Szivesen nézném Madrid mezben.Géci írta:2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Lemaradtam kicsit... Elküldték Pepet a Bayern padjáról?chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én elejétől fogva őt támogattam.peti_madrid írta:Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz
VÉGRE VALAKI
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.
- peti_madrid
Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz
VÉGRE VALAKI
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz
- peti_madrid
A mai német meccs után csak még egyértelműbb lett számomra, hogy hozni kell Kroost. Követtem egész szezonban, meggyőző volt. Az egész meccsen őt figyeltem, meggyőző volt. Teszem hozzá, hogy a francia meccsen figyeltem Pogbát, tetszett is a játéka, de annál a rugdosódásnál elvágta magát nálam végleg...
Kroos az elegancia, letisztultság, intelligencia a pályán. Mondjuk, hogy a miénk az úriemberek klubja, hát Kroos mindenképp egy úriember a pályán
Kroos az elegancia, letisztultság, intelligencia a pályán. Mondjuk, hogy a miénk az úriemberek klubja, hát Kroos mindenképp egy úriember a pályán
- peti_madrid
Realista24 írta:Egy meccs alapján akkor Ramost sem hoznád a csapathoz, nem?peti_madrid írta:Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide
Nem, mert ő már itt van
UI: Láttam a szezon során játszani Verrattit, akkor sem győzött meg, szóval nem csak a tegnapi meccsre alapozva írtam