Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 17., kedd 11:15

Anthony írta:
tucsoki írta:Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
A transermarkt becsüli kb. 20-ra, de tök mindegy, én most úgysem tudom megtippelni az árát, az már megegyezés kérdése.

Viszont gondolom a Pool is inkább adná el őt, mint Suarezt. Ezért gondolom, hogy hozható lenne, az urut semmi pénzért nem adják, de a többiek már nem esnek bele ebbe a kategóriába.
Legutoljára januárban frissített a transfermarkt értékeket, ezért csak annyi. Persze, nem mintha a transfermarkt becslései bármit is számítanának egy transzferben.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 17., kedd 11:07

kár hogy nincsen napirenden náluk a srác
erről beszélek, lépjünk ki a fifából egy percre és gondolkozzunk reálisan.
Kép
Kép
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 17., kedd 11:02

hehe írta:a pool hülye lenne eladni egy végre technikás, erős, gyors angol játékost, 10 évente egy ilyen jön.
pláne hogy technikásabb suareznél is, és építeni kéne tovább a csapatot, akkor nem tudom, hogy miért adnák el.
szokott ez minket érdekelni? :mrgreen:
ha Perez akarja nincsen lehetetlen, kár hogy nincsen napirenden náluk a srác

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 17., kedd 10:59

a pool hülye lenne eladni egy végre technikás, erős, gyors angol játékost, 10 évente egy ilyen jön.
pláne hogy technikásabb suareznél is, és építeni kéne tovább a csapatot, akkor nem tudom, hogy miért adnák el.
Kép
Kép
Kép

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 17., kedd 10:54

tucsoki írta:Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.
A transermarkt becsüli kb. 20-ra, de tök mindegy, én most úgysem tudom megtippelni az árát, az már megegyezés kérdése.

Viszont gondolom a Pool is inkább adná el őt, mint Suarezt. Ezért gondolom, hogy hozható lenne, az urut semmi pénzért nem adják, de a többiek már nem esnek bele ebbe a kategóriába.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 10:34

Meg Moratat se adjuk el annyiert :D

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 17., kedd 10:33

Annyiért manapság 2 lyukas labdát nem adnak. 24 éves, 26 PL meccsen 21 gól és 7 gólpassz, anglia egyik legjobb csatára lehet, a Pool meg Suarez-t is olcsón adta el, érthető a 20 misi.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 10:30

Anthony írta:Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.

Benzema mellé tökéletes fit lenne szerintem. Gyors, lényegre törő, technikás, fiatal, ambiciózus, ár/érték aránya is remek.
Na ja, mert ez ugy mukodik hogy bekopogtatsz 2 kopasz csavoval az oldaladon, meglatnak titeket, megijjednek es odaadjak apro penzert. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 17., kedd 10:29

Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.

Benzema mellé tökéletes fit lenne szerintem. Gyors, lényegre törő, technikás, fiatal, ambiciózus, ár/érték aránya is remek.
Ez szép, csak őt mirt adnák el 20-ért? Liverpoolnak nem kell pénz, Sturridge Suarez mellett hozott ennyi gólt, kiegyensúlyozottan termelt, alsó hangon 40-50 milliót kéne ajánlani, hogy gondolkozzanak a dolgon.

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. június 17., kedd 10:25

Hű de beleültetted a bogarat a fülembe Anthony , támogatom az ötleted! Sturridge :agree: :)

Egyébként, oké, nem igazolunk senkit egy meccs alapján, de nekem Joel Campbell játéka is nagyon tetszett...

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 17., kedd 10:08

Egyébként a Poolból ezt a Sturridge srácot hoznám el. Odamennék, bekopognék Suarez miatt, és aztán elhoznán a csoki fiút egy 20-ért.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 16., hétfő 20:24

Géci írta:2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...
Legyen igy. Szivesen nézném Madrid mezben.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 16., hétfő 20:22

chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.
2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 16., hétfő 20:17

chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni.
Lemaradtam kicsit... Elküldték Pepet a Bayern padjáról?

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 16., hétfő 20:14

peti_madrid írta:
Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz :)

VÉGRE VALAKI :salute: :salute:
Én elejétől fogva őt támogattam.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 16., hétfő 20:13

Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 16., hétfő 20:10

Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz :)

VÉGRE VALAKI :salute: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 16., hétfő 20:07

Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz :)

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 16., hétfő 20:03

A mai német meccs után csak még egyértelműbb lett számomra, hogy hozni kell Kroost. Követtem egész szezonban, meggyőző volt. Az egész meccsen őt figyeltem, meggyőző volt. Teszem hozzá, hogy a francia meccsen figyeltem Pogbát, tetszett is a játéka, de annál a rugdosódásnál elvágta magát nálam végleg...

Kroos az elegancia, letisztultság, intelligencia a pályán. Mondjuk, hogy a miénk az úriemberek klubja, hát Kroos mindenképp egy úriember a pályán :salute:

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 15., vasárnap 13:53

Realista24 írta:
peti_madrid írta:Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide :(
Egy meccs alapján akkor Ramost sem hoznád a csapathoz, nem? :)

Nem, mert ő már itt van :p :mrgreen:

UI: Láttam a szezon során játszani Verrattit, akkor sem győzött meg, szóval nem csak a tegnapi meccsre alapozva írtam :)

Vissza: