Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jó is az agymosottaknak. Az akadémiájukon az 5 órai edzés után 1 órás Messi-imádat, majd pedig a hogyan passzoljunk Messinek bármikor című tanfolyam következik.
Tito meg kevés ide, katalán edzővel és Messivel nem tudom meddig juthat Neymar...ahová akar(nák) nem hiszem.
Tito meg kevés ide, katalán edzővel és Messivel nem tudom meddig juthat Neymar...ahová akar(nák) nem hiszem.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Montoya megmondta a tutit: Neymar, kuss a neved, és az istent Leónak hívják.
"The signing of Neymar is the bombshell," 22-year-old explained to Marca. "It's going to be amazing.
"However, Messi is the main master of Barca and Neymar will have to adapt to the team and especially Leo.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
egyébként szerintem is befog.Van egy érzésem hogy ő nem fog úgy járni mint Alexis vagy Villa...játék stílusába jobban megy az argentinhoz mint az előző kettő....Amúgy én most valamiért úgy érzem, hogy Neymar be fog illeszkedni, és Messivel is meglesznek. Ha Thiago marad és jön egy épkézláb kapus, én már elégedett leszek az átigazolási szezonnal. A védelmet össze kell rántani ez biztos, de teljesen egyértelmű volt az idei szezonban is, egy fecske nem csinálna ott nyarat. Ha mégis hozunk oda is valakit, attól függetlenül át kell gondolni az egész védekezést.
De ne legyen igazam...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egy fecske nem csinál nyarat, ebben igazad van, ennek ellenére én igazolnék egy középhátvédet is, mert a Piqué-Bartra-Mascherano-Puyol négyesből egy mindig sérült, de inkább kettő, azt meg szeretném, hogy rotáció címén megint Adriano vagy Song játsszon középen. Szóval inkább jöjjön Hummels vagy Thiago Silva, még mindig jobb, ha túl sok a védő, mintha túl kevés.mahitoo(Henke) írta:A védelmet össze kell rántani ez biztos, de teljesen egyértelmű volt az idei szezonban is, egy fecske nem csinálna ott nyarat. Ha mégis hozunk oda is valakit, attól függetlenül át kell gondolni az egész védekezést.
Illetve én inkább Mascheranót játszatnám a fontosabb mérkőzéseken, mint Piquét. Ha mondjuk jönne Hummels, akkor a Hummels-Masch párossal meg lennék elégedve.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nyehhe! Ez jó volt Realista!Realista24 írta:....a bemutátásánzúg a "Meeessi, Meeesi..."
A mostani vitába nem igazán akarok beszállni, mint az ilyen Messi-CR veszekedésekbe se.
Én kötelezném a klubokat, hogy hozzák nyilvánosságra az átigazolási összegeket. Ez lenne a legtisztább.
Amúgy én most valamiért úgy érzem, hogy Neymar be fog illeszkedni, és Messivel is meglesznek. Ha Thiago marad és jön egy épkézláb kapus, én már elégedett leszek az átigazolási szezonnal. A védelmet össze kell rántani ez biztos, de teljesen egyértelmű volt az idei szezonban is, egy fecske nem csinálna ott nyarat. Ha mégis hozunk oda is valakit, attól függetlenül át kell gondolni az egész védekezést.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem akarok vitát generálni és senkibe belekötni mert ez egy madridista oldal és ezt tiszteletben tartom. Ennek ellenére szeretnék néhány dolgot más szemszögből is megvilágítani.Realista24 írta:Egyébként van egy érdekes cikk arról, hogy a katalán sajtó véleménye egyik napról a másikra megváltozott Neymarral kapcsolatban. Ameddig a Real volt a befutó, addig Neymar egy arrogáns, önző, strici volt, aki nem képviseli azokat az értékeket, amik méltók a Barcelonához. A Real Madridba való, a katalánokra káros hatással lenne. Most pedig...
Ez amit írtál, mindenhol megtalálható. Ezen a fórumon is hasonló a helyzet. Nyilván sokan tagadják, de elég visszaolvasni mit írtak egyesek Neymar szerződése előtt, illetve mikor mindkét ajánlatot elfogadták. A MARCA is csinálta ezt, azt hiszem Cr leigazolásánál. Ha nem az esetben volt, akkor mea culpa, de én így emlékszem.
Az, hogy mennyibe fájt egyelőre nem tudjuk. Lehet, hogy írtak 25-öt, 28-at, én is láttam, de nagyon sok helyen ott van, hogy ez a Santosnak fizetendő összeg. Ha valaki pedig nem tudja a részleteket (több kézben lévő játékjog) akkor nyilván ezt gondolja. Ez ilyen egyszerű.Várjuk meg az átigazolási szezont ott majd kiderül. Azonkívül mennek más irányba is a ferdítések, például az aktuális 72 millió. Ezt nem gondoljátok ferdítésnek? Mert itt ezt nem igazán olvastam. Nem akarok senkit megbántani vagy kötözködni, mert természetes hogy egy szurkolói oldalon elfogultak a tagok egyik irányba, csak sokszor egy Daily Start vesztek szentírásnak, ha az fekszik nektek. Hidd el, ellenünk is írkáltak elég sok negatívumot, a média ilyen. Én is ilyen berkekben dolgozom és láttam mire képes főleg a bulvár.
A másik, hogy Alexist azért nem hiszem, hogy akkora flopnak kéne beállítani. Az első szezonja kifejezetten jó volt, az utóbbi 8-9 meccsen is a legjobbak között volt, el is kezdte rugdosni a gólokat, már nagy százalékban berúgja a helyzeteit Messivel együtt is a pályán. Tulajdonképpen egy fél szezonja volt eddig amikor flopnak lehetett nevezni. Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg, mert ti is hajlamosak vagytok beskatulyázni embereket, ahogy odaát és bármely szurkolótábornál is.
Nem nagyon szoktam ide irkálni, nem akarok felesleges vitákat gerjeszteni, mindketten a riválisnak szurkolunk, természetes, hogy bizonyos dolgokat másképp látunk, csak gondoltam most megosztok egy másik nézőpontot is. Remélem nem személyeskedtem és amit írtam elfogadható egy Barcastól.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alexis meg maradni fog. Elmondta, hogy volt több ajánlata is, de a klub azt szeretné, ha maradna, így nem fog idén váltani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Számára nincs olyan! Túl nagy feladat lenne utána nézni dolgoknak és értelmesen társalogni... Van 1 haverom aki azon a bizonyos közösségi oldalon állandóan nyomja a hasonló hülyeségeit és mikor belinkelek neki normális kimutatásokat meg leírásokat csak néz, hogy mi van. Gondolom eb-n nincsenek normálisan közölve hírek meg megy a parasztvakítás...Realista24 írta:Mert egy szurkoló és egy szakember véleménye ugyanolyan súlyú, igaz? :-)Ismerős?
Kedves Kitfistó! Vannak akik szerették volna Neymart ez tény, de ha megnézed a honlapon a szavazást többen örülnének Bale-nek 75-25 az arány, ha jól emlékszem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy eddig sem voltunk elhűlve tőle, csak pár valaki. Itt a puffogás azon van, hogy az árának a negyedét képesek bevallani és senkinek sem szúr szemet az egész főleg nem a FIFA-nak, és jönnek az ilyen agyamfelbaszom képek azon a szaron, mert van pár hozzád hasonló 10 éves hülye gyerek ismerősöm aki a kezdő 11-et nem tudná felsorolni szeretett csapatának és jön az olyan képekkel, hogy Neymar a focit választotta és nem a pénzt meg hasonló hülyeségek...
GT37 írta:Mondjuk akkor lehet, hogy Messi megsértődik és eligazol hozzátok.
Nana! Kösz nem kell
Szegény gyerek lehet azért sírt az utolsó Santos meccsén... Vagy azért, mert hozzánk akart aláírni, de Laporta fegyvert tartott a fejéhez mikor szignózott és még nem tudta feldolgozni, hogy élete legrosszabb döntése volt, hogy a királyi szerkó helyett csúnya vöröskékben kell játszania...GT37 írta:Realista24 írta:...a bemutátásán
Remélem, eléri majd, hogy szóljon a "Neymaaar, Neymaaar" is. Mondjuk akkor lehet, hogy Messi megsértődik és eligazol hozzátok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Realista24 írta:...a bemutátásán
Remélem, eléri majd, hogy szóljon a "Neymaaar, Neymaaar" is. Mondjuk akkor lehet, hogy Messi megsértődik és eligazol hozzátok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
....a bemutátásánzúg a "Meeessi, Meeesi..."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha azt vesszük, hogy egy év múlva lejárt volna a szerződése, akkor mindenképpen legyen sok volt. 54 m egy elfogadható ár, de majd kiderül, hogy megérte-e a Barcának. Kíváncsi vagyok, hogy fog majd tetszeni neki amikor zúg a "Meeessi, Meeesi...".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert egy szurkoló és egy szakember véleménye ugyanolyan súlyú, igaz? :-)Ismerős?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ismerős?Egyébként van egy érdekes cikk arról, hogy a katalán sajtó véleménye egyik napról a másikra megváltozott Neymarral kapcsolatban. Ameddig a Real volt a befutó, addig Neymar egy arrogáns, önző, strici volt, aki nem képviseli azokat az értékeket, amik méltók a Barcelonához. A Real Madridba való, a katalánokra káros hatással lenne. Most pedig..
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3688_n.jpg
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az AS azt írja,hogy a Barcelona összesen 72 millió eurót fog fizetni Neymarért.
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/27/ ... 84872.html
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/27/ ... 84872.html
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
25 millió volt az 55%-a. Nem az egész! De felesleges itt találgatnotok, mert még nem fizettek ki semmit, majd, ha elindul az átigazolási szezon hivatalosan is, akkor lesznek valódi számok.
Folrentino meg 60-at kínált összesen. Így nagyjából egyezik a két végösszeg... Ezért is volt választási lehetőség.
Mert, ha az a 60 nem az egész ára lenne, akkor Perez ne is induljon elnöknek, ha 110 milliót akart adni Neymar-ért....
Folrentino meg 60-at kínált összesen. Így nagyjából egyezik a két végösszeg... Ezért is volt választási lehetőség.
Mert, ha az a 60 nem az egész ára lenne, akkor Perez ne is induljon elnöknek, ha 110 milliót akart adni Neymar-ért....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
NSO 54 millát irt, de szerintem lassan váltsunk témát
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyilván, smileyt nem raktam ez igaz :Đericco írta:Most remélem csak ironizáltál, mivel jóval többe fájt egyelőre a Barcanak Neymar, mint 22 millió.
A magyar sportsajtó ismét megbukott.:
Az NSO ennyit tudott kihozni az ügyből.A Barcelona nem megerősített hírek szerint 28 millió eurót fizet a játékosért, (de több bemutató mérkőzésen is megmérkőzik a brazil csapattal, így kerekedik ki az 50 millió eurós vételár), aki évi hétmillió eurót fog keresni.
Az Index ennyit.A Barcelona állítólag 35 millió eurót fizet, Neymar évi hétmillió eurót fog keresni. Más hírek szerint a Barcelona utolsó ajánlata 28 millió euróról szólt.
Az origo is ugyanabból a forrásból dolgozott...A Barcelona nem megerősített hírek szerint 35 millió eurót fizet érte, évi hétmillió eurót fog keresni. Más értesülések szerint a Barcelona utolsó ajánlata 28 millió euróról szólt.
És a szakmailag megkérdőjelezhetetlen fourfourtwo.Elsőnek a Mundo Deportivo röpítette világgá a hajnal óta érlelődő hírt: Neymar, a Santos 21 éves szupersztárja öt évre a Barcelonához szerződött. Vételára - ami nem nyilvános - a találgatások szerint 23-25 millió euró, a játékos évi hétmillió eurót fog keresni bónuszok nélkül.
Szánalmas egy bagázs nem igaz?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Most remélem csak ironizáltál, mivel jóval többe fájt egyelőre a Barcanak Neymar, mint 22 millió.Anthony írta:Habár nem lesz gond, van pénzük bőven, hiszen 22 milláért vették csak Neymart.
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyáltalán nem elég. Carvalhonak tuti annyi, és könnyen lehet, hogy Albiolnak és Pepének is.Casso írta: Minek? Nem a védelemmel kell most foglalkozni. Oda elég, ha Carvajalt visszahozzuk.
Ezen felül ahogy írtam az előbb is: ha van egy spanyol tehetség, akit olcsón meg lehet venni akkor minek engedjük át a Barcának? Meg kell venni, ha nem lesz rá szükség, nem válik be tovább adjuk, de mért adjuk meg az esélyt, hogy befusson a katalánoknál?