Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Par hete irtam, h eladmam DM-t...sokan megtalaltak, h kepzelem ezt
De azert elnezegetve a hsz-ket nem vagyok egyedul...
Remelem Falcao nem jon, sem Suarez. Elhoznam Remyt a Newcastlebol Benzi moge, tud szelen is es szenyokent is jatszani.
Griezmann menjen olyan csapatba ahol rendszeresen jatszhat.
De azert elnezegetve a hsz-ket nem vagyok egyedul...
Remelem Falcao nem jon, sem Suarez. Elhoznam Remyt a Newcastlebol Benzi moge, tud szelen is es szenyokent is jatszani.
Griezmann menjen olyan csapatba ahol rendszeresen jatszhat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak tudnám minek ide Martinez. Ramos - Pepe - Varane hármas van oda, ami bőven elég, pláne, hogy Nacho is simán tud ott játszani. Pepét nem adnám el, és remélem Martinez nem azért kell, mert Varane pápá...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szerintem az Inigo Martinez-es pletykák nem annyira alaptalanok, már régóta követik figyelemmel plusz Illara után minden lehetséges mármint, a Sociedad-dal. Elég tehetséges: https://www.youtube.com/watch?v=fKQSCKYfZSY.
- h3x0r
Igen, par eve Khedira helyett nagyon jo lett volna, viszont a jelenlegi kezdobe nem nagyon ferne be, a stabil csere szerepkor pedig nem biztos hogy megfelelne neki.pheco írta:Az elmúlt években örültem volna, ha mondjuk Khedira helyett ő van itt. Viszont ilyen nevek után, mint Pogba, Vidal, Kroos elég nagy csalódás lenne, ha ő jönne. Szerintem a kezdőbe nem igazán férne már be Ramires, mivel Modric és DM is jobb nála, Alonso poszton meg nem tudna szerintem játszani.alexoxladjackoxi írta:Ti Real drukkerek örülnétek Ramires érkezésének? Milyen szerepkörben játszatnátok? Kezdő lenne vagy csak kiegészítő ember?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az elmúlt években örültem volna, ha mondjuk Khedira helyett ő van itt. Viszont ilyen nevek után, mint Pogba, Vidal, Kroos elég nagy csalódás lenne, ha ő jönne. Szerintem a kezdőbe nem igazán férne már be Ramires, mivel Modric és DM is jobb nála, Alonso poszton meg nem tudna szerintem játszani.alexoxladjackoxi írta:Ti Real drukkerek örülnétek Ramires érkezésének? Milyen szerepkörben játszatnátok? Kezdő lenne vagy csak kiegészítő ember?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Az Inigo Martinezes hírnek mennyi valóság alapja lehet?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én személy szerint nem örülnék neki, nem is igazán látom a helyét a csapatban... Meg ugye minek is jönne, hiszen jön Kroos
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ti Real drukkerek örülnétek Ramires érkezésének? Milyen szerepkörben játszatnátok? Kezdő lenne vagy csak kiegészítő ember?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Khedira, Casemiro párost eladni/kölcsönadni. de én még akár Illarrától is megszabadulnék valahogy. Akár mondjuk a Griez üzletbe belevonva, mehet vissza a feladónak. (ha összejönne az Illarrától való megszabadulás úgy Casemiro maradhatna 6.nak). ===> Xabi-Kroos...DM-Modric..és egyik Juve játékos.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Khedirát és Di Mariát is eladnám, ha jönne Kroos, Vidal/Pogba és Griezmann.reeed_ati írta:Egyébként ti nem tudom hogy vagytok vele, de ha jönne Kroos, akkor én beáldoznám Di Mariát valamelyik állatért cserébe a kp-ra, annak ellenére is, hogy idén igen magas szinten teljesített.
Bár még az is játszhatna, hogy Khedirát becseréljük Ramiresre, őt mondjuk nem ismerem annyira, jó lenne ide?
--------PogbavagyVidalvagyRamires/Alonso
-----------------Modric/Isco------Kroos/Isco
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként ti nem tudom hogy vagytok vele, de ha jönne Kroos, akkor én beáldoznám Di Mariát valamelyik állatért cserébe a kp-ra, annak ellenére is, hogy idén igen magas szinten teljesített.
Bár még az is játszhatna, hogy Khedirát becseréljük Ramiresre, őt mondjuk nem ismerem annyira, jó lenne ide?
Iker korábban is már volt pados, mielőtt lesérült volna, csak ha jól emlékszem Adán a 2. meccsén már összeszedett egy pirosat.... és utána már nem tette vissza José a kapubatibi18 írta:Olvastam a Mourinhos cikket és ezzel kapcsolatosan lenne egy észrevételem, bár lehet a memóriám csal..
Az szerintem nem igaz, hogy Adánt, majd Lopezt favorizálta Casillas helyett. Iker lesérült, amikor előbb Adán, majd a leigazolása után Lopez védett..“Én nem tenném Ikert a padra.” Mondta mindezt úgy, hogy a Real Madridnál előbb Adánt, majd Diego Lópezt favorizálta Mourinho a spanyol kapuslegenda helyett Forrás: Madridom.hu
(mondom, én így emlékszem, cáfoljátok, ha tévedek)
Szerintem a csoportkörök befejezése előtt bejelentik Kroos érkezését. Egyre jobban örülök, hogy érkezik hozzánk a német. Nézegettem róla videókat, most a portugálok ellen is. Jó lesz ez na.
Kíváncsi vagyok, hogy ha ez fog történni , akkor milyen szappanopera lesz a nyarunk? Megyünk Suárez után vagy egy Pogba/Vidal után és a végén távozik esetleg DM?(Amit nagyon sajnálnék)
Kíváncsi vagyok, hogy ha ez fog történni , akkor milyen szappanopera lesz a nyarunk? Megyünk Suárez után vagy egy Pogba/Vidal után és a végén távozik esetleg DM?(Amit nagyon sajnálnék)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olvastam a Mourinhos cikket és ezzel kapcsolatosan lenne egy észrevételem, bár lehet a memóriám csal..
Az szerintem nem igaz, hogy Adánt, majd Lopezt favorizálta Casillas helyett. Iker lesérült, amikor előbb Adán, majd a leigazolása után Lopez védett..“Én nem tenném Ikert a padra.” Mondta mindezt úgy, hogy a Real Madridnál előbb Adánt, majd Diego Lópezt favorizálta Mourinho a spanyol kapuslegenda helyett Forrás: Madridom.hu
- peti_madrid
Olvasgattam én is a facebookon a kommenteket, kár volt. De legalább annak örülök, hogy ezek az agyhalottak nem képviseltetik túl nagy számban magukat itt a fórumon Mindegyiknek ez volt a kérdése: DE HOVA RAKNÁNK BE? MODRIC MEG XABI HELYE UGYE BIZTOS, DI MARÍA IS TÖK JÓ, PADRA MEG FELESLEGES KROOS, AKKOR MÁR INKÁBB POGBA
Nagy az isten állatkertje
Nagy az isten állatkertje
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
kroos 30 milkáért óriási biznisz lesz
még egy vidal/pogba jóárasítva, aztán én boldog vagyok de igazából ha nem jön egyik sem, akkor sem fakadok sírva
(btw amint megláttam a hírt fb-on, tudtam, hogy a sok papucsállatka ellenezni meg értetlenkedni fog tiszta inverz az egész rajzszegnek is ott kéne írogatnia)
még egy vidal/pogba jóárasítva, aztán én boldog vagyok de igazából ha nem jön egyik sem, akkor sem fakadok sírva
(btw amint megláttam a hírt fb-on, tudtam, hogy a sok papucsállatka ellenezni meg értetlenkedni fog tiszta inverz az egész rajzszegnek is ott kéne írogatnia)
- peti_madrid
Csak lefordította azok számára, akik nem beszélnek amerikul Good guy Raisen :ĐRealista24 írta:Ez meg....big joke, hatalmas vicc
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
könyörgöm ne reagáljatok már ennek az együgyűnek az írásaira, így semmit nem ér a letiltása...
vagy inkább bannoljátok ki végleg.
vagy inkább bannoljátok ki végleg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van rá egy százasom, hogy ezt Karimra értette, csak ismét nem sikerült normálisan kifejeznie magátaz egy dolog, hogy érdekes ez a "labdamegtartó fajta" kifejezés, de Benzema 10 centivel magasabb, mint Falcao.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Realista24 írta:Ez meg....big joke, hatalmas vicc
az egy dolog, hogy érdekes ez a "labdamegtartó fajta" kifejezés, de Benzema 10 centivel magasabb, mint Falcao.Anis írta:Más stílusú játékos, mint Benz (magas, labdamegtartó fajta).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.