FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
Vagy egy hete nem játszottam, most kedvem lett, erre már maga a menü is meglepett, mert az eddigi piros szín helyett citromsárga fogadott, és teljesen eltűntek a vezérlő beállításaim, és nem is tudom visszaállítani, és így jelenleg abszolút nem is tudok játszani.
Valakinek esetleg hasonló probléma? Vagy ötlet, hogyan tudom visszaállítani normális megszokott irányításra billentyűzettel, nyilak+wasd.....kombó.
Valakinek esetleg hasonló probléma? Vagy ötlet, hogyan tudom visszaállítani normális megszokott irányításra billentyűzettel, nyilak+wasd.....kombó.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ramos,Pepe állat. Kompany is nagyon jó. Hummels is.Papadopoulos meg egy beteg állat védekezésben és szögleteknél is. De ha olcsó védők kellenek,akik büntetnek,akkor: Luiz-Dedé-Felipe Santana :-) még jók a játékban: N'Koulou,Zouma,Kalas,Ogbonna,Diakité
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Ramos ok, Kompanyt meg egy átlagosan gyors csatár kétszer megkerüli mire felfogja hol van. Ellenben Pepe nagy király. Meg David Luiz. De Pepe-Ramos az bünti.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
az nektek is szokott lenni hogy a kapu önálló életet él? nem nyomom a gombot hogy kifusson erre kifut magától és csak átemeli a csatár felette és gól
más: ut-ben kompany ramos duo nagyon oktat
más: ut-ben kompany ramos duo nagyon oktat
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
engem érdekelne, bár még sosem csináltam ilyet, nem tudom, mennyire bonyolultaccel írta:van egy szép kis pakkom fifa 13-hoz az összes real játékos képével és újradolgozott arcával, amit ugye creation master használatával lehet berakni a játékba. aki használja a progit és érdekelné ez a pakk, annak szívesen elküldöm pm-ben. :-)
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Haligali!
FUT játékosoktól kérdezném..... mi a sar van az emberekkel avagy a játékkal(?!!) kábé 1-2 hete?
Tolnám az online idényt, de 10-ből 8-9 ellenfelem mialatt tölt be a meccsbe... kilép. Vagy nem tudom. Ez mi? Miért csinálják? Avagy ez valami csalás-féle lehet? Pontot kapnak érte vagy mi a tököm?
Mert én annyit veszek észre, h kilépnek.. pontom ugyanannyi marad, hátralévő játékaim sem csökkennek hála Istennek, egyedül ami felbas, h a szerződésekből levesz egyet-egyet ilyenek után is.
Szóval valaki felvilágosíthatna, hogy mi is ez a jelenség... kicsit elbassa a játék hangulatát és élményét..
FUT játékosoktól kérdezném..... mi a sar van az emberekkel avagy a játékkal(?!!) kábé 1-2 hete?
Tolnám az online idényt, de 10-ből 8-9 ellenfelem mialatt tölt be a meccsbe... kilép. Vagy nem tudom. Ez mi? Miért csinálják? Avagy ez valami csalás-féle lehet? Pontot kapnak érte vagy mi a tököm?
Mert én annyit veszek észre, h kilépnek.. pontom ugyanannyi marad, hátralévő játékaim sem csökkennek hála Istennek, egyedül ami felbas, h a szerződésekből levesz egyet-egyet ilyenek után is.
Szóval valaki felvilágosíthatna, hogy mi is ez a jelenség... kicsit elbassa a játék hangulatát és élményét..
CRISTIANORONALDO
Felfigyeltetek már arra, hogy ha a középpálya körül rosszul csúsztok oda az általában egyből piros?
Kicsit furán van megcsinálva, tekintve hogy van amikor a kapus lapot se kap ha utlsó emberként felb.sz valakit
Kicsit furán van megcsinálva, tekintve hogy van amikor a kapus lapot se kap ha utlsó emberként felb.sz valakit
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én meg azt remélem, hogy sikerül úgy megcsinálni a karriert, hogy ne legyen meccs vasárnap kedd csütörtök sorrendben, mert hihetetlenül felidegesít. Meg jó lenne, ha nem lennének sablon igazolások, 13-ban nálam Benzema mindig elmegy a Chelseabe stb stb. Meg valahogy azt kiküszöbölhetnék, hogy ne fáradjanak így el a játékosok. Alonso végigjátssza a szezont, a játékban meg két meccset nem bír lejátszani egymás után, ha mondjuk csak 2 nap pihi van köztük.
pedig jobb lenne, hogyha az ifiakadémiában nem azok lennének, akiket a megfigyelő talál, hanem az igazi b csapat.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az elsődleges gondolom az volt, hogy benne legyen a teljes másodosztály a játékban, utána már nem gondolkoztak.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
legalább lenne a realnak rendes utánpótlása a játékban.
amúgy kajak, honnan jött a készítőknek ez, hogy az utánpótlás csapatok is följuthatnak az elsőosztályba?
amúgy kajak, honnan jött a készítőknek ez, hogy az utánpótlás csapatok is följuthatnak az elsőosztályba?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én pedig nem nyerhetnék meg velük minden egyes sorozatot... :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
sztem az is egy jó dolog lenne, hogyha pl. a castilla meg a barca b a rendes felnőttcsapatokhoz tartozna, mint ificsapat és föllehetne hívni akárkit az alsóbb csapatból. és így az sem történhetne meg, hogy a castilla az első osztályban játszik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én annak örülnék, ha betennének egy olyan funkciót a 14-be, hogy beajánlhatod magad egy csapatnak. Mert hiába vagy jó edző, ha elakarsz menni egy Realhoz, egyszerűen nem tudsz lelépni, ha nincs benne abba a listába, amit kidob a játék.
Persze nem feltétlenül kell elfogadniuk az ajánlatot, de legalább olyan csapathoz is lenne esélyed elmenni, akihez elakarsz.
Persze nem feltétlenül kell elfogadniuk az ajánlatot, de legalább olyan csapathoz is lenne esélyed elmenni, akihez elakarsz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Remélem idén beleteszik azt, hogy A csapat meg B csapat. Hiába van a teljes csapat cseréje egy gombbal, szinte semmit se ér, mert vagy olyanra cseréli le, akit nem akarok betenni vagy le se cseréli. Ritkán találják el azt, akit én betennék.
Ami még nagyon zavar a '13-ban, hogy x játékos nem játszik 3 meccsen keresztül, mert csak kupameccsek vannak egymás után (naptári év vége, év eleje) erre elkezdenek sírni, hogy miért nem ő játszik...
Ami még nagyon zavar a '13-ban, hogy x játékos nem játszik 3 meccsen keresztül, mert csak kupameccsek vannak egymás után (naptári év vége, év eleje) erre elkezdenek sírni, hogy miért nem ő játszik...
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
FIFA 13-at kijátszotta már valaki? tehát mind a 15 évet lezúzni. Utoljára a fifa 10-et vittem végig karrierben, de ezeket megunom 5-6 év után, és újat kezdek
amúgy jól néz ki a 14.
amúgy jól néz ki a 14.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
FIFA 14 NEW CAREER MODE INFORMATION WITH SCREENSHOTS
FIFA 14: Start!
friss infók a következő fifáról!
FIFA 14: Start!
friss infók a következő fifáról!
halálomig madridista leszek
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nekem van egy ilyen játékosom. Azt hittem valami hiba, de aztán minden meccsen úgy tolta.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.