VB - 2014
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: VB - 2014
Mekkora passz volt Olicnak Én meg fogtam a fejem, hogy miért nem lőtte rá
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Remélem fizetésmegvonás lesz a gyalázatos teljesítmény miatt most a kameruniaknál. Megérdemelnék ezek...
Én azt sem értem (szerintem nem csak én), hogy például miért erőltette ennyire Costát? Mert rúgott 27 gólt a bajnokságban? Alapból ő sem épült fel teljesen... Pedig ott volt Villa, aki lehet nem futott nagy szezont, de az elmúlt 2 tornán nem kevés gólt termelt, és a válogatottban még mindig nagyon termelékeny.
Fabregas mellőzése is érthetetlen, ahogy számomra Arbeloa is hiányzott. Navast is ki lehetett volna vinni szerintem is, Matát is többet játszattam volna... Nagyon begyöpösödött az öreg, ennyire makacs legyen valaki, hihetetlen, pedig a tavalyi KonfKupa egyértelmű figyelmeztető volt... Hát nem tanult belőle.
Tényleg kezd érdekes lenni a helyzet, de majd az egyenes-kiesésben kezdek ráizgulni a vb-re szerintem.
Azért a portugálok nagy verése is meglepett.
Hollandok erősnek tűnnek, lehet megint elmennek a döntőig, brazilok is ott lesznek a tűz közelében, a meglepetéscsapat Franciaország lehet, Uruguay remélem összeszedi magát, aztán még ott van argentína, Anglia, Olaszország és Németország is.. érdekes lesz!
Fabregas mellőzése is érthetetlen, ahogy számomra Arbeloa is hiányzott. Navast is ki lehetett volna vinni szerintem is, Matát is többet játszattam volna... Nagyon begyöpösödött az öreg, ennyire makacs legyen valaki, hihetetlen, pedig a tavalyi KonfKupa egyértelmű figyelmeztető volt... Hát nem tanult belőle.
Tényleg kezd érdekes lenni a helyzet, de majd az egyenes-kiesésben kezdek ráizgulni a vb-re szerintem.
Azért a portugálok nagy verése is meglepett.
Hollandok erősnek tűnnek, lehet megint elmennek a döntőig, brazilok is ott lesznek a tűz közelében, a meglepetéscsapat Franciaország lehet, Uruguay remélem összeszedi magát, aztán még ott van argentína, Anglia, Olaszország és Németország is.. érdekes lesz!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mezei: "Modric már korábban, 2002-ben érkezett a Real Madridhoz a Tottenhambõl".
Lehet nem pontos, mert hamar kiment a fejembõl.
Lehet nem pontos, mert hamar kiment a fejembõl.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bazzeg, ha szándékosan akarna ennyi hülyeséget mondani az is számot tenne...
- Galacticos
modric 12 éve nálunk játszik már..
- BlancoMark
"Pranjic becsúszása egyértelműen labdát ért"
Komolytalanok ezek a kommentátorok.
Komolytalanok ezek a kommentátorok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Niko Kovac tiszta Joseph Gordon-Levitt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Franciákat nem szeretem,de ha szép támadófutballt nyomnak,akkor nyugodtan megnyerhetik a VB-t,nem fogok sírni. Argentínának nem szurkolok,Messi miatt. Ha ő nem lenne ott,szerethető válogatott lenne. Tudom,nem szép dolog egy ember miatt megítélni egy huszoniksz főből álló csapatot,de az ő személye befolyásol mindent. Fúj.
Brazilok jó lehetnek a végére,de a németek nagyon egyben vannak. Hollandia is ott lehet a végelszámolásnál. Olaszország pedig meglepi lehet,de őket nem tartom sokra...
Jó ez a VB. Színvonalas,jó meccsek,sok a gól,meglepetésekkel teli.
Brazilok jó lehetnek a végére,de a németek nagyon egyben vannak. Hollandia is ott lehet a végelszámolásnál. Olaszország pedig meglepi lehet,de őket nem tartom sokra...
Jó ez a VB. Színvonalas,jó meccsek,sok a gól,meglepetésekkel teli.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Valamit elírtál, én ilyet nem mondtam soha.sccsík írta:El sem tudom képzelni mi lesz itt, ha nem a brazilok nyerik a VB-t. Na de mi lesz rossz hehével?Anyaka írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
Na, de most Etooékat is megetetik a prémiummal a horvátok, és teljes az öröm.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
abszolút adom. csak ne az argentinok nyerjenek. Portugáliának drukkoltam, elsősorban CR, Coentrao és Pepe miatt, de sajnos Coentraonak már annyi. Nálam még így is ők és Benzin miatt a franciák is kedvencek, de én sem lennék csalódott ha egy kisebb csapat húzná be.na mind1, a fő, hogy fasza kis vb ez eddig, reméljük tart a színvonal. ráadásul kb. lehetetlen megjósolni, hogy ki nyeri.
mivel a portugál győzelemre semmi esélyt nem látok, így abban bízok, hogy vagy a franciák, vagy valamelyik fasza kis focit nyomó kisebb csapat húzza be valahogy. chile, mexico, ghana, ha javulnak akkor esetleg az uruk. bennük bízok.
na jó ha benzema vezérletével behúzzák a franciák, akkor sem leszek csalódott.
A spanyolok kiesésének pedig örülök. Sosem kedveltem őket, mióta a bajszos vette át a vezetésüket. Bosque meg egye meg amit főzött.
But he is a good boy...
- ateeemadrid
na mind1, a fő, hogy fasza kis vb ez eddig, reméljük tart a színvonal. ráadásul kb. lehetetlen megjósolni, hogy ki nyeri.
mivel a portugál győzelemre semmi esélyt nem látok, így abban bízok, hogy vagy a franciák, vagy valamelyik fasza kis focit nyomó kisebb csapat húzza be valahogy. chile, mexico, ghana, ha javulnak akkor esetleg az uruk. bennük bízok.
- sccsík
- Kedvenc játékosaid: Zidane
El sem tudom képzelni mi lesz itt, ha nem a brazilok nyerik a VB-t. Na de mi lesz rossz hehével?Anyaka írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csille vidal és alexis miatt, brazília a szívem és a hagyomány miatt és amúgy ghánának a mutatott foci miattMost akkor te Chilének szurkolsz vagy Brazíliának? E mondatod láttán nem tudom eldönteni.
de már el van döntve, hogy a vébét brazil barátaim nyerik.
Remélem a spanyoloknál is nagytakarítás lesz, Del Bosque mehet isten hírével, köszönjük a VB és az EB címet de elég volt, az ő ideje lejárt. Egy fiatal edző kell, új koncepció, szerencsére rengeteg fiatal tehetség van a spanyolok között, rájuk kell építeni. Kár azért, elsősorban Ramos miatt, hogy ennyire besültek, ráadásul ennyire az elején.
Innentől kezdve hajrá madridisták!
Innentől kezdve hajrá madridisták!
- h3x0r
9 perccel elotted linkeltem, ez bizony komoly plágium :Đ Moderator urak, kerek 2 het maganzarkat R24 kolleganakRealista24 írta:amúgy meg:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1957_n.jpg
mas: Modric ott van a kezdoben, remelem jo meccset jatszanak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát ennek kár volt ennyi ideig kutatni a nevét A mexicói mikrofonos csaj mérföldekkel veriAnyaka írta:Andressa Urach + Videó
Ismét Mexico....hehe írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Higuaínt leigazolja a Barca,nekünk el kell hozni Alexist a Barcából.alexis sanchez meg egy zseni, hál' Isten, hogy így leépítik a katalánok.
Most akkor te Chilének szurkolsz vagy Brazíliának? E mondatod láttán nem tudom eldönteni.nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
- ateeemadrid
na, divat chile drukker lettem. ha a portugálok kiesnek, meg is van kiknek szurkolok.
alexis sanchez meg egy zseni, hál' Isten, hogy így leépítik a katalánok.
alexis sanchez meg egy zseni, hál' Isten, hogy így leépítik a katalánok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szemet szemért te mocsokna ez a személyeskedés barátocskám
Egyrészt középszer, másrészt sérült, harmadrészt ki van facsarva, amúgy meg:Ez a Costa ugyanaz a Costa volt mint aki az Atleticoban nyomta?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1957_n.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema