Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Idén Vidal/Pogba, jövőre meg Kroos ingyen. Ezzel is meg tudnék békélni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na perez akkor készítsd a bankkártyádat. balszélsőt kell igazolnunk. Griezmann pakolj össze.Cristiano Ronaldo:
"I'm ready to lose my life if
that's what Portugal needs to
win. I'll play vs USA even if I
play with one leg."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szokásos köröket futják, de inkább a Barca van terítéken. Semmi érdemleges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nincs különösebb pletyka az érkezőkről?
Gondolom Kroos hamarosan a miénk lesz. Mondjuk én szerintem már 80%, hogy levan minden zsírozva, csak a bejelentéssel várnak még egy kicsit.
Pogbáért/Vidálért fogunk offenzívát indítani így, hogy esetleges érkezik a német? Én sajnálnám, ha DM emiatt távozni kényszerülne.
Gondolom Kroos hamarosan a miénk lesz. Mondjuk én szerintem már 80%, hogy levan minden zsírozva, csak a bejelentéssel várnak még egy kicsit.
Pogbáért/Vidálért fogunk offenzívát indítani így, hogy esetleges érkezik a német? Én sajnálnám, ha DM emiatt távozni kényszerülne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, a Juve most már hozza a formáját. Már 15öt sem akarnak adni, 12 milliós ajánlatot dobtunk vissza állítólag.
Ja igen, Morataról van szó.
Mondjuk felőlem mehet ingyen is, ha Vidalt 30ért odaadják.
Ja igen, Morataról van szó.
Mondjuk felőlem mehet ingyen is, ha Vidalt 30ért odaadják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egyetértek. És bocs portugálok(én is nekik szoritok meg Varanéknak) de jobb is ha jönnek haza pihenni CR-ék. Főleg amilyen év jön nekünk.. Igazából eddig a fontosabb játékosok kiestek vagy éppen nem állnak túl jól. A Franciák nem baj ha továbbmennek, Varanenak kell a játékperc, Benzemának meg szintén ha igy megy a gollövés akkor jobb neki egy jó VB mint egy önbizalomromboló kudarc. A németek tök mindegy,hogy mit csinálnak.. Braziloknál Marcelonak szintén nem árt a játékperc. Modricék a kérdés még, bár ha tovább is jutnak(Mexikó ellen nagy meccs lesz) akkor is kiesnek valszeg a 16 között.Géci írta:Hasonlóan búcsúznak szerintem mint a spanyolok...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meg Iker... Azért elég fárasztó volt szedegetni a kapuból a labdát...tubatibi írta:Hát akkor Ramos és Alonso is pihenhet.
Ez íííígy van!!!tubatibi írta:Varane-nak kell a játékperc, hogy teljesen visszarázódjon, ő nyugodtan az összes meccset végigtolhatja a döntőig.
Benzema meg belövi a góllövő cipőjét
Hasonlóan búcsúznak szerintem mint a spanyolok...tubatibi írta:A portugálok meg hát....
Hát akkor Ramos és Alonso is pihenhet.
Ennek személy szerint örülök, Modric is nemsokára befejezi a VB-t. Legalább nem lesznek annyira kifacsarva.
Varane-nak kell a játékperc, hogy teljesen visszarázódjon, ő nyugodtan az összes meccset végigtolhatja a döntőig.
Khedira annyira nem izgat, jobb esetben nem nálunk kezdi meg a szezont. Kroos ne sérüljön le.
A portugálok meg hát....nehéz kérdés, örülnék ,ha továbbjutnának...de ne CR kárára...jöjjön haza, pihenjen augusztusig, csináljon egy előszezont, aztán meg októberben várjuk vissza a pályára. Ez lenne számára és a klub számára is a legjobb. De ilyen nem lesz, mert egy fanatikus(an hülye) az az ember.
Marcelo-nak is van még két meccse, egy a csoportban és egy Chile ellen. Utána ő is jöhet pihenni.
Di Maria meg egy állat, úgyse fárad el soha. Remélem ő se szed össze semmilyen sérülést.
Ennek személy szerint örülök, Modric is nemsokára befejezi a VB-t. Legalább nem lesznek annyira kifacsarva.
Varane-nak kell a játékperc, hogy teljesen visszarázódjon, ő nyugodtan az összes meccset végigtolhatja a döntőig.
Khedira annyira nem izgat, jobb esetben nem nálunk kezdi meg a szezont. Kroos ne sérüljön le.
A portugálok meg hát....nehéz kérdés, örülnék ,ha továbbjutnának...de ne CR kárára...jöjjön haza, pihenjen augusztusig, csináljon egy előszezont, aztán meg októberben várjuk vissza a pályára. Ez lenne számára és a klub számára is a legjobb. De ilyen nem lesz, mert egy fanatikus(an hülye) az az ember.
Marcelo-nak is van még két meccse, egy a csoportban és egy Chile ellen. Utána ő is jöhet pihenni.
Di Maria meg egy állat, úgyse fárad el soha. Remélem ő se szed össze semmilyen sérülést.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagy forma az öreg az biztos, mondott jó néhány érdekességet.Köszi Pipita, hogy hoztad, végre nem egy sabloninterjú
Azért csak nem adja el a Pool 20millkáért anglia egyik legnagyobb tehetségét. Amúgy örülnék neki, de kb 0% hogy jöntubatibi írta:Csak en orulnek Sterling erkezesenek? Foleg 15-20 millioert.
- h3x0r
A Liverpool biztos hogy nem adja el.tubatibi írta:Csak en orulnek Sterling erkezesenek? Foleg 15-20 millioert.
Csak en orulnek Sterling erkezesenek? Foleg 15-20 millioert.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi Pipita, hogy hoztad, végre nem egy sabloninterjúSergio Nieto Díaz Albo: „A járóbotommal jobban tudnék tisztázni, mint Casillas lábbal”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Evertekelo cikk 1. resz
Azert volt par erdekesseg
- kit hoznal: Neymar, Lionel Messi, Mesut Özil, Gonzalo Higuaín, José Callejón, Torghelle Sándor és voltak akik majd’ az egész keretet lecserélték volna nagyjából 10-15 igazolással a nyáron
Nyilvan a Messit es Air Sanyit hozok csak trollkodtak, Callejon ertheto, Neymarnak egy kicsit footbal manager szaga van, de most komolyan van aki Ozilt es Higut hozna?
- kit adnal el: Khedira 93, Morata 84, Casemiro kolcsonbe, Illarrat kevesen adnak el, Arbeloa és Benzema is rövid úton távozna a keretből a nyáron
Elegge meglepo, hogy kb 1100-an kitoltottek a kerdoivet es mindossze 10%-uk szavazott Khedirara es Moratara. Azt hittem toronymagasan fognak vezetni 400-500 szavazattal.
Evertekelo cikk 2. resz
- a csapat gyenge pontja: nem volt(52%), középpálya (26%), védelem (12%), kapu(5%), támadó (5%)
azert DM uj posztja nagyban hozzajarult ahhoz hogy ne a kozeppalya kapja az 52%-ot
- szezon meglepetésembere: Jese 286, DM 259, Carvajal 248, Ramos 111, Modric 95 szavazat
Ramoson egy kicsit meglepodtem. Marmint azon hogy ott van a meglepetesemberek kozott.
- legnagyobb csalodas: Illarra 608, Benzema 138, Morata 85, Khedira 69, Arbeloa 46, Casemiro 30, Isco 29
Van meg olyan Real szurkolo, aki csalodik Khediraban?
- legjobb jatekos: CR, Ramos, DM 181, Modric 170
Azert remenykedtem, hogy az egesz eves teljesitmeny alapjan Modric odafer a dobogo also fokara.
- Castilla legjobbja: DM
Hat sirok
Azert volt par erdekesseg
- kit hoznal: Neymar, Lionel Messi, Mesut Özil, Gonzalo Higuaín, José Callejón, Torghelle Sándor és voltak akik majd’ az egész keretet lecserélték volna nagyjából 10-15 igazolással a nyáron
Nyilvan a Messit es Air Sanyit hozok csak trollkodtak, Callejon ertheto, Neymarnak egy kicsit footbal manager szaga van, de most komolyan van aki Ozilt es Higut hozna?
- kit adnal el: Khedira 93, Morata 84, Casemiro kolcsonbe, Illarrat kevesen adnak el, Arbeloa és Benzema is rövid úton távozna a keretből a nyáron
Elegge meglepo, hogy kb 1100-an kitoltottek a kerdoivet es mindossze 10%-uk szavazott Khedirara es Moratara. Azt hittem toronymagasan fognak vezetni 400-500 szavazattal.
Evertekelo cikk 2. resz
- a csapat gyenge pontja: nem volt(52%), középpálya (26%), védelem (12%), kapu(5%), támadó (5%)
azert DM uj posztja nagyban hozzajarult ahhoz hogy ne a kozeppalya kapja az 52%-ot
- szezon meglepetésembere: Jese 286, DM 259, Carvajal 248, Ramos 111, Modric 95 szavazat
Ramoson egy kicsit meglepodtem. Marmint azon hogy ott van a meglepetesemberek kozott.
- legnagyobb csalodas: Illarra 608, Benzema 138, Morata 85, Khedira 69, Arbeloa 46, Casemiro 30, Isco 29
Van meg olyan Real szurkolo, aki csalodik Khediraban?
- legjobb jatekos: CR, Ramos, DM 181, Modric 170
Azert remenykedtem, hogy az egesz eves teljesitmeny alapjan Modric odafer a dobogo also fokara.
- Castilla legjobbja: DM
Hat sirok
- ateeemadrid
egy poszt van ahol egyértelműen van még mit erősíteni.Par hete irtam, h eladmam DM-t...sokan megtalaltak, h kepzelem ezt
De azert elnezegetve a hsz-ket nem vagyok egyedul...
mit csináljunk? adjuk el az egyik legjobb játékosunkat, aki azon a poszton játszik.
madridista logic.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Par hete irtam, h eladmam DM-t...sokan megtalaltak, h kepzelem ezt
Remelem Falcao nem jon, sem Suarez. Elhoznam Remyt a Newcastlebol Benzi moge, tud szelen is es szenyokent is jatszani.
Griezmann menjen olyan csapatba ahol rendszeresen jatszhat.
Remelem Falcao nem jon, sem Suarez. Elhoznam Remyt a Newcastlebol Benzi moge, tud szelen is es szenyokent is jatszani.
Griezmann menjen olyan csapatba ahol rendszeresen jatszhat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak tudnám minek ide Martinez. Ramos - Pepe - Varane hármas van oda, ami bőven elég, pláne, hogy Nacho is simán tud ott játszani. Pepét nem adnám el, és remélem Martinez nem azért kell, mert Varane pápá...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szerintem az Inigo Martinez-es pletykák nem annyira alaptalanok, már régóta követik figyelemmel plusz Illara után minden lehetséges mármint, a Sociedad-dal. Elég tehetséges: https://www.youtube.com/watch?v=fKQSCKYfZSY.
- h3x0r
Igen, par eve Khedira helyett nagyon jo lett volna, viszont a jelenlegi kezdobe nem nagyon ferne be, a stabil csere szerepkor pedig nem biztos hogy megfelelne neki.pheco írta:Az elmúlt években örültem volna, ha mondjuk Khedira helyett ő van itt. Viszont ilyen nevek után, mint Pogba, Vidal, Kroos elég nagy csalódás lenne, ha ő jönne. Szerintem a kezdőbe nem igazán férne már be Ramires, mivel Modric és DM is jobb nála, Alonso poszton meg nem tudna szerintem játszani.alexoxladjackoxi írta:Ti Real drukkerek örülnétek Ramires érkezésének? Milyen szerepkörben játszatnátok? Kezdő lenne vagy csak kiegészítő ember?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az elmúlt években örültem volna, ha mondjuk Khedira helyett ő van itt. Viszont ilyen nevek után, mint Pogba, Vidal, Kroos elég nagy csalódás lenne, ha ő jönne. Szerintem a kezdőbe nem igazán férne már be Ramires, mivel Modric és DM is jobb nála, Alonso poszton meg nem tudna szerintem játszani.alexoxladjackoxi írta:Ti Real drukkerek örülnétek Ramires érkezésének? Milyen szerepkörben játszatnátok? Kezdő lenne vagy csak kiegészítő ember?