Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Olvastam egy olyan "hírfoszlányt" hogy Jesé talán csak Decemberben(!!!) térhet vissza a pályára.
Azért igazán kár lenne.
Azért igazán kár lenne.
Kroossal le kell zsirozni mindent,ha netán megsérülne súlyosan akkor egy kihátrálási záradékot beletenni a szerződésbe,és jövőre hozni ingyér.
Kiváncsi leszek ki fog jönni kp.-ra nagyon.
Kiváncsi leszek ki fog jönni kp.-ra nagyon.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Értem én, hogy ez a Verratti gyerek tehetséges, de biztos, hogy egy ilyen fiatal játékos kell nekünk? Pogbánál érthető a dolog, mert azért ő többet bizonyított már (tetszik, nem tetszik), de Verratti? Tapasztaltabb, jó korban lévő játékos kell.
Kroos úgy néz ki nem jöhet...
Pogba se jöhet...
Vidal a nagy kérdés.
Ebből a hármasból 1-et legalább meg kell szerezni. Minden más eset nem jelent szintlépést.
Kroos úgy néz ki nem jöhet...
Pogba se jöhet...
Vidal a nagy kérdés.
Ebből a hármasból 1-et legalább meg kell szerezni. Minden más eset nem jelent szintlépést.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Lewandowski?R.M.C.F írta:Senki sem lehet olyan hülye hogy egy 30millás árat nem fogad el,csak dacból...azért ők sem lopják a pénzt. Egy ronaldo megérne egy évre 30-at....talán...egy kroos vagy más nem.
Én kinézem belőlük amúgy, sőt szinte csak ők lennének erre képesek.
Itt a Verratti cikk: http://www.francefootball.fr/news/ancel ... psg/472484
Ha jól értelmeztem azt írják, hogy Verratti ügynöke és a RM képviselői találkoztak múlt kedden* Brazíliában, a Gazzetta infói szerint.
Ha jól értelmeztem azt írják, hogy Verratti ügynöke és a RM képviselői találkoztak múlt kedden* Brazíliában, a Gazzetta infói szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rabiosa 2014. június 20., péntek 12:34-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
torjack írta:kinn van a hír a főoldalon. a bajorok nem engedik el. jövőre majd mehet ingyen, ha addig nem hosszabbít. aztán holnap meg már lehet megint más lesz a leányzó fekvése.Kroos miért esett ki?
Senki sem lehet olyan hülye hogy egy 30millás árat nem fogad el,csak dacból...azért ők sem lopják a pénzt. Egy ronaldo megérne egy évre 30-at....talán...egy kroos vagy más nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
én szerencsétlen write only user... köszi.Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2014/06/20/kroo ... a-munchen/Kroos miért esett ki?
pedig benne bíztam a legjobban, remélem összejön.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű menet ez a Bayernnel. Onnan nem könnyű igazolni, főleg német játékost, főleg nekünk... Biztos abban bíznak, hogy szezon közben majd hosszabbít és meggondolja magát. Vagy ezek képesek 1 évig padoztatni is akár, ami nem tenne jót neki.
Pogbára van reális esély egyébként?
Pogbára van reális esély egyébként?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2014/06/20/kroo ... a-munchen/Kroos miért esett ki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kinn van a hír a főoldalon. a bajorok nem engedik el. jövőre majd mehet ingyen, ha addig nem hosszabbít. aztán holnap meg már lehet megint más lesz a leányzó fekvése.Kroos miért esett ki?
azért a sajtónk az átigazolások terén nagyban javult az évek során. nem rég még szemrebbenés nélkül beírták hogy bigliát akarjuk leigazolni és ilyen kaliberekkel volt tele a real átig listája.
Kroos miért esett ki?Realista24 írta:Olvass friss híreketa marca szerint meg ramires áll ancelotti kívánságlistájának élén. pls no
Szintén Marca, nem győzte meg a Real vezetőségét, és Mou világossá tette, hogy nem eladó. Halleluja!!!
Kroos kiesett, Vidal a vb után dönt, Pogba nem eladó, hát persze, hogy jött egy Verrattis cikk
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvass friss híreketa marca szerint meg ramires áll ancelotti kívánságlistájának élén. pls no
Szintén Marca, nem győzte meg a Real vezetőségét, és Mou világossá tette, hogy nem eladó. Halleluja!!!
Kroos kiesett, Vidal a vb után dönt, Pogba nem eladó, hát persze, hogy jött egy Verrattis cikk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idén Vidal/Pogba, jövőre meg Kroos ingyen. Ezzel is meg tudnék békélni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na perez akkor készítsd a bankkártyádat. balszélsőt kell igazolnunk. Griezmann pakolj össze.Cristiano Ronaldo:
"I'm ready to lose my life if
that's what Portugal needs to
win. I'll play vs USA even if I
play with one leg."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szokásos köröket futják, de inkább a Barca van terítéken. Semmi érdemleges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nincs különösebb pletyka az érkezőkről?
Gondolom Kroos hamarosan a miénk lesz. Mondjuk én szerintem már 80%, hogy levan minden zsírozva, csak a bejelentéssel várnak még egy kicsit.
Pogbáért/Vidálért fogunk offenzívát indítani így, hogy esetleges érkezik a német? Én sajnálnám, ha DM emiatt távozni kényszerülne.
Gondolom Kroos hamarosan a miénk lesz. Mondjuk én szerintem már 80%, hogy levan minden zsírozva, csak a bejelentéssel várnak még egy kicsit.
Pogbáért/Vidálért fogunk offenzívát indítani így, hogy esetleges érkezik a német? Én sajnálnám, ha DM emiatt távozni kényszerülne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, a Juve most már hozza a formáját. Már 15öt sem akarnak adni, 12 milliós ajánlatot dobtunk vissza állítólag.
Ja igen, Morataról van szó.
Mondjuk felőlem mehet ingyen is, ha Vidalt 30ért odaadják.
Ja igen, Morataról van szó.
Mondjuk felőlem mehet ingyen is, ha Vidalt 30ért odaadják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egyetértek. És bocs portugálok(én is nekik szoritok meg Varanéknak) de jobb is ha jönnek haza pihenni CR-ék. Főleg amilyen év jön nekünk.. Igazából eddig a fontosabb játékosok kiestek vagy éppen nem állnak túl jól. A Franciák nem baj ha továbbmennek, Varanenak kell a játékperc, Benzemának meg szintén ha igy megy a gollövés akkor jobb neki egy jó VB mint egy önbizalomromboló kudarc. A németek tök mindegy,hogy mit csinálnak.. Braziloknál Marcelonak szintén nem árt a játékperc. Modricék a kérdés még, bár ha tovább is jutnak(Mexikó ellen nagy meccs lesz) akkor is kiesnek valszeg a 16 között.Géci írta:Hasonlóan búcsúznak szerintem mint a spanyolok...