Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 24., kedd 7:16

realfan91 írta:Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább. :lol: A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.
Az Anzhi megvolt szorulva akkor penzugyileg, rajottek hogy vannak/lesznek bajok kesobb, ezert kiarusitottak szinte minden ismertebb jatekosukat. Nekik abba a 12 millioban visszajott Lass ara es az addigi fizetese is.
#happyshitting

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 24., kedd 2:00

Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább. :lol: A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 24., kedd 1:49

Koke kellene nekünk gyerekek. :agree: vegye meg a Monaco, majd másnap adja el nekünk +5 millióért. Deal? :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 23., hétfő 16:32

én benzema mögé valami olyan arcot képzelek el, aki ha beszáll 20 percekre, akkor is lendületesen megy, amit elé raknak azt ő beteszi a kapuba.
pato egy nagyon szép igazolás lenne, egy esélyt megérdemelne, hogy felélessze a karrierjét, hiszen még mindig fiatal, a legjobb évei még előtte lehetnek. olcsó lenne.
mandzukic szintén jó igazolás lenne, kérdés, hogy mennyibe fájna és tűrné e a padot.
nem nagyon van most olyan csatár, akire lehetne számítani beugróként. benzemat meg senkire nem cserélném el, még sanyira se... :mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 23., hétfő 10:34

Depay is nagyon jo lesz, mind a ket oldalon es kozepen is jo.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 16:57

csabi* írta:
attareal írta:Amugy jó a keret?
grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne oda
Sztem Griezmann elég univerziális. És azt sem szabad elfelejteni, hogy Jese is bevethető középpen, ugy, mint Griezmann. És még Isco is. Nálam Griezmann prioritást élvez,de egy Mandzsukic miatt se leszek öngyilkos.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 22., vasárnap 16:54

attareal írta:Amugy jó a keret?
grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne oda
Kép

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 16:48

Amugy jó a keret?

Össz. = -20M

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 15:29

Jah, és nem szokott potyákat kapni. Van amikor nem védi ki azt, amit monnyuk Casillas, de még van hova és tud is fejlődni.
3-4 éven belül Gea-Courtois-Oblak 3-as lesz a legjobb

Össz. = -20M

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 15:13

h3x0r írta:
attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?

Szogleteknel, beadasoknak milyen? Jol jon ki es lehuzza a labdakat vagy gyakran alaszalad, esetleg inkabb a kapuban marad? Milyen labbal? Ha letamadjak, akkor meg tudja oldani kicsiben vagy elore b.ssza es lesz ami lesz? A kirugasai mennyire pontosak? 1v1-ben milyen? Reflexei milyenek?
Azt most leszögezem, hogy nincs a Gea/Kurtoá duo szintjén, de még felérhet. Reflexei vannak, passzolni is elég jól tud, és határozott, de néha látszik rajta, hogy tapasztalatlan. Kijövéseknél is határozott, de nem mindig jár ki, mert csak 185. Néha hüléskedik, de az a tapasztalat hiány miatt van.

Össz. = -20M

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 22., vasárnap 15:09

attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?

Szogleteknel, beadasoknak milyen? Jol jon ki es lehuzza a labdakat vagy gyakran alaszalad, esetleg inkabb a kapuban marad? Milyen labbal? Ha letamadjak, akkor meg tudja oldani kicsiben vagy elore b.ssza es lesz ami lesz? A kirugasai mennyire pontosak? 1v1-ben milyen? Reflexei milyenek?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 22., vasárnap 14:19

Corleone írta:Azért a Patoért én is összetettem volna a két kezem, aki Ronaldoval és Kakával szívatta végig az egész olasz bajnokságot.. Öröm volt nézni. Arról meg már nem is beszélek, ha Pato előbb vagy épp Ronaldo születik később és mindkettő pályája csúcsán játszik együtt... :'(
Az a Pato kb. vissza is vonult Ronaldoval együtt. Kaká is. :Đ Hihetetlen, hogy egy-két brazil játékos milyen mélyrepülésre képes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 12:43

Real Madrid keret 2014/15

KAPUSOK

Iker Casillas- Mindenképpen kell hogy kapjon 1 évet, de sajnos többet nem. Perezzel úgyis lebeszélték ezt. Méltó módon kell, hogy búcsúztassuk a Kapitányt. Idén övé lenne a liga és a BL. Persze, ha gondok támadnak, akkor nem ő védene, hanem…

Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.

Fernando Pacheco- Én még hagynám őt egy kis ideig „kásztíjjázni”, mert sztem lehet még benne valami, így, hogy felhozzuk őt kb. semmit nem játszana és ezzel majdnem, hogy véget is vetnénk az álmának, hogy nagyobb cspatban játszhasson. De valószínű ő lesz idén a 3. számú, pedig én egy senki hoznék csak…

VÉDELEM

Álvaro Arbeloa- Jó lesz ő másodhegedűsnek ott…

Dani Carvajal- Csak így tovább Dani !!!

Nacho, Sergio Ramos, Pepe, Rafael Varane- Itt megvagyunk

Marcelo, Fábio Coentrao- Itt is, estleg néha be lehet dobni azt a feygvert, hogy, ha az első félidőben inkább védekezni akarunk, és a 2. félidőben lerohhani az ellenfelet, akkor lehet egy Konci-Marci csere, és fordítva. Jók ők ott ketten. Jobbulást Fábiónak.

KÖZÉPPÁLYA

Luka Modric- Neki bérelt helye van a csapatban, ő az agy a kp-n. Én meghagynám őt azon a helyen ahol most van. Csak így tovább Luka!!!...Jah, és kötelezően rotálni őt.

Sami Khedira/William Carvalho- Én igazából megtartanám Sami-t, és Modric tehermentesítése lenne az ő feladata, de Mou nagyon akarja őt, és lehet egy 45-ért simán átpasszoljuk. Ebben az estben én William Carvalho-t hoznám. Ezzel a cserével gazdaságilag profitálhatnánk is mellesleg. Azért őt választottam, mert már felmerült a neve, és fiatal is, és kifejezetten jó volt, amikor láttam. Akár még később kezdő is lehetne, de ahhoz rengeteget kellene fejlődnie. A lényeg tehát, hogy meg tudná oldani Modric tehermentesítését.

Xabi Alonso- Jó az öreg a háznál, idén csökkentett játéklehetőséggel megtartanám, aztán…

Asier Illarramendi- Sajnos Perez nem fogja eladni. Valami lehetőseg akkor Carletto talál neki biztos…

Toni Kroos- 40 alatt gondolkodás nélkül hoznám őt. Bárhol bevethető a középpályán, de én Xabi helyén képezelem őt leginkább. Tehát az lenne az ő posztja, de Maris és Luka helyére is bedobnám párszor. El kell hozni!!!!

Ángel Di Maria- El nem adni őt!!!

Isco- Ő rá nagy szükségünk lesz idén, mert nagyon sűrű a program. A támadóharmadban és a kp-n is lehet őt játszatni.

TÁMADÓK

Cristiano Ronaldo- Felépülni, és jövőre 70-et!!!

Karim Benzema- Jó lenne, ha állandósítaná a formáját. Ő kell nekünk a 2 nagy mellé.

Gareth Bale- Rá nagy szükségünk lesz egész évben, de főleg az év elején…És több gólt…

Jese- Felépülni, és folytatni ott, ahol abbahagytad!!!

Antonie Griezmann- Nagy kedvencem ő, és jó lenne középpen és szélen is, Benzema, Bale és CR7 helyett is. Kreatív, gólerős, cselezni tudó, fiatal játékos, és fhanszia. Pár éven belül az egyik legjobbunká vállhat. Perez, hozd el nekünk pls.

Távozók

Morata- Abba gondolkodás nélkül beleeggyeznék, hogy elmegy ingyen, de 2-3 éven belül megvásárolhatjuk Pogbát helyette x összegért.

Casemiro- mehet kölcsönbe.

Össz. = -20M

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 21., szombat 22:01

Azért a Patoért én is összetettem volna a két kezem, aki Ronaldoval és Kakával szívatta végig az egész olasz bajnokságot.. Öröm volt nézni. Arról meg már nem is beszélek, ha Pato előbb vagy épp Ronaldo születik később és mindkettő pályája csúcsán játszik együtt... :'(
#happyshitting

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 21., szombat 22:00

hehe írta:
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.

álom.

ui.: ma nem ittam alkoholt.
Kar, hogy nem Diarra helyett jott annak idejen...

ui.: ezzel arultad el magad :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 21., szombat 22:00

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 22:00

Eddig csak elfogult voltál....most már hazudsz is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 21., szombat 21:55

R.M.C.F írta:
hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!

perfekt :iszunk: :cheers: :happy:

H**e r***g.

:D
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.

álom.

minden labdaérintésénél spriccelek.
egy flegma, fejben gyenge kis fasz, de élvezet nézni, ha formában van, a robbanékonyság, kreativitás, ahogy a labdához ér, a mozgása, áhhh :zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas:

Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 21:53

hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!

H**e r***g.

:D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 21., szombat 21:53

álecsándre pátinnyó!!!!!

Kép
Kép
Kép

Vissza: