R.M.C.F írta:morientes írta:Pepe/Varane....
Nos jelenleg még én is a portugált tartom jobbnak,a rutinja miatt főképp,az meg túl van fújva kicsit hogy milyen durva,vagy hogy fejben milyen gyenge.A statok szerint,(tudom ez csak egy szegmens),semmivel sem durvább mint az átlag Khv-ok...
DE Varane lehet a közeljövő nagy belsővédője,akár még az aranylabda sem elképzelhetetlen a jövőben,csak ne legyen sérülékeny...
Más...Patot ledarálják olaszba,oda sztm ne menjen...és Falcao...kitudja mit bír a lába ezek után...
igy van.
Hehe:
hagyd már ezeket abba....Suarez top támadó. akkor is jobb lenne pl patonál ha a hüvelykujja a segg@@be lenne dugva és úgy kellene játszania hogy ki sem húzhatja.
Unalmas mindig ugyanazt hallgatni?
Suareznek van kb 2 jo szezonja, egy hullagyenge ajaxbol ennyi eves korara a liverpoolig jutott.
Pato annak ellenere mar tobbet ert el, hogy fejben gyenge, serulekeny, es meg csak 24 eves.
Es akkor meg a kvalitasbeli kulonbsegekrol nem is beszeltem.
Pato aranylabda alapanyag, valszeg nem nyeri meg soha, mert nem akarja elegge.
Suarez viszont hiaba akarja, sosem lesz eselye se ra, mert limitaltak a kepessegei.
Max jelenleg forma alapjan jobb suarez, mivel nincsenek kiemelkedo csatarzsenik, ezert a kozepszerut fujjak fel.