Az fel sem merül benned, hogy esetleg Pipita is váltana már, mert picit ő maga is beleunt már ebbe az egészbe???
A fene akarja megtartani Higuáint. Csak én nem tartom annyira kutyaütőnek, mint itt jó páran.
Ami viszont zavar: Higu out 25-ért, Coentrao out 18-ért, Pepe out mondjuk 20-25 misiért (volt Pepe eladásáról is hír), és ott vagyunk, hogy 3 játékosból lett 68 milliónk, és 60 millióért veszünk egy Cavanit? Hát baromira megéri... Akkor inkább ne menjen el Pipita sem, és maradjon a másik két játékos is.
Nekem nem 1-1 személyes véleménnyel van bajom. Én általában a véleményeket tiszteletben tartom. Engem az átlag véleményekből kijövő diszkrepancia zavar, ami akkor születik, ha a véleményeket összerakom. És erre a diszkrepanciára a fenti példám a legjobb. A diszkrepancia oka pedig sokszor az, hogy nincsenek átgondolt vélemények, csak 1-2 felkapott dolog, és az van összegyúrva egy ember véleményévé. És közben ezt a véleményt leíró ember észre sem veszi, hogy mekkora ellentmondás van két félmondata között.
Nehéz vitatkozni azokkal, akik Higut szidják, mert igazuk van. Volt itt 1-2 rossz meccse Higunak. De nem csak ő a bűnbak. Volt legalább annyi jó meccse is, csak mivel a Real szurkolók csak az összes meccset látták, könnyű a keserűbb emlékekre visszaemlékezni. Nehéz vitatkozni azokkal, akik kedvelik Mandzukicsot, mert jó játékos. De Mandzukicsot sokan csak max 4-5x látták játszani, és akkor is azt látták, hogy jól játszik a BM. De Mandzukics volt az ász? Naná, hogy nem. De mivel a csapat jól működött, és a csatár rúgott egy gólt, sokak szemében Mandzukics mindjárt jobb lett Higunál.
De sokaknak ez alapján az jön le, hogy Mandzukics>>>>>Higuáin, na ők nem gondolnak végig semmit, csak hőbölögnek egy mástól hallott vélemény alapján.
Én csak attól fogadom el azt, hogy Higunál Mandzukics jobb játékos, aki látta a horvát elmúlt 2 évi meccseinek 30%-át, és látott köztük olyan meccset, amikor nem volt éppen jó, és gólt sem rúgott.
Mára ez a végszavam. A vitát le akarom zárni.
Most láttam pár új hsz-t:
Hagyjad már...ők nem értik...nem érzik...Ők nem látták soha,azt a könnyedséget,azt az eleganciát,azt a lazaságot ami ezt a csapatot jellemezte.Nem érezték át azt az eufóriát a bernabeuba,mikor egy Zidane,Ronaldo vagy Figo
Én láttam azt. Szép volt, jó volt, de EREDMÉNYTELEN volt. Zizou, Figo, Ronaldo együtt 1 szem trófeát nyertek. Beckhammel már egyet sem... Csókolom.
Sokkal gyorsabb, tud fejelni és távolról is veszélyes. Nem egy cselgép, de jók a ritmus váltásai és abszolút nem ügyetlen botlábú.
Higuáin sem ügyetlen. Nem übertechnikás, és lehet nem Real szint technikailag, de ha Higu nem az, akkor Cavani sem.
Tud fejelni? Ez most érv? Mióta adogatjuk mi be a labdát? Nincs olyan játékosunk, aki be tud adni. A szögletnél meg veszélyes Ramos, CR, Varane... Nem kell több. Higunak is volt 1-2 távolról lőtt gólja. Ilyen alapon ő is veszélyes távolról. A ritmusváltás meg nem sokat ér, ha nincs területe...
Gustavot jobb jatekosnak tartom. Nem tudom Matt, neked mibol jon le az, h Khedira jobb taktikailag a brazilnal. Nekem nem jon az le, h annyira nagy taktikai huzas lenne Khedira
. Labdat nem tud szerezni ami az elsodleges feladata lenne. Elore jatekban impotens. Akkor milyen szempont miatt tartsuk a Real kezdojeben?
1. Gustavo sem Real kezdő.
2. A tavalyi BM-Realon a kp-t a BM uralta. De nem Gustavonak köszönhetően, hanem mert Schweinsteigert nem tudtuk semlegesíteni, ők pedig Xabit igen. Luis Gustavo elvolt, de sok vizet nem zavart. Khedira detto. Ha valaki azt hiszi, hogy Xabi lefogása után majd Luis Gustavo szervez az el van tévedve. A csapatunknak meg nem a kp-s labdaszerzés hiánya a gond, mert az van elég, hanem az impotens előre játék. Khedira feladata inkább a védekezés, többet elvárni tőle botorság...
3. Modric statisztikailag több labdát szerzett idén, mint Khedira. De emlékezz vissza a meccsekre. Mikor Modric volt Xabi párja sokkal gyengébb volt a védekezésünk, mint amikor Xabi Khedirával volt párban. Fenn lehet itt akadni apróságokon, csak az összképet nem látják sokan. Az összkép pedig nem a gyenge védelem, hanem az impotens támadójáték, és a 0 kupás szezon.
... Lenne még kedvem válaszolgatni, de akkor reggelig itt ülnék.
Szerk: Petiamadritdista írta: először rendszer kell, bele játékos. Ez a lényeg.