VB - 2014
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: VB - 2014
Mondjuk azt elfelejtettem, h 4 pontjuk van nem 6, de a lenyegen nem valtoztat. Feltuno lenne , h a csoport leggyengebbje ellen kikapnanak + Neymar golkiralyi cime, haza rendezes stb.
De mas csoportokban ez igaz lehet...
De mas csoportokban ez igaz lehet...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ha nem nyernek és a másik meccsen nyer valaki akkor másodikok. Ha nyernek akkor tuti elsők.numberone1 írta:Hogy valaszthatnak a Brazilok?
Egyébként szerintem otthon mindent megtesznek,hogy az összes meccsüket megnyerjék
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hogy valaszthatnak a Brazilok? tegyuk fel a chileiek nyernek es a brazilok elakarnak kerulni a hollandokat ezt hogy tudnak meg tenni ? Mi van ha horvatok nyernek, akkor sok gollal ki kellene kapniuk Kamerumtol, h a masodik helyet tudjak megszerezni....azert ezt nem fogjak tudni kivitelezni.
De akik ezt elkezdtek azok vezessek le, mert kivancsi vagyok, h gondoltak ezt.
De akik ezt elkezdtek azok vezessek le, mert kivancsi vagyok, h gondoltak ezt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Csípem a Portugálokat, de igazából örülnék neki, ha kiesnének, legalább a 3-as tudna pihenni és viszonylag normálisan felkészülni a szezonra.
CR meg gyógyulja ki teljesen a sérülését és majd Augusztusban számítunk rá.
CR meg gyógyulja ki teljesen a sérülését és majd Augusztusban számítunk rá.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igaza is van:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2344731
A brazilok meg majd választanak ellenfelet, Hollandia vagy Chile. Chilevel több esélyük lesz, a múltból kiindulva is.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2344731
A brazilok meg majd választanak ellenfelet, Hollandia vagy Chile. Chilevel több esélyük lesz, a múltból kiindulva is.
"And my heart will leave you never."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már csak egy meccs, és pihenhet a spanyol barátaival együttSzomorùan látom, hogy nem kaptak ki a portugálok... Így még van esély, hogy tovább mennek sajnos. Annyira felbasz, hogy CR sérülten jätszik, hogy az hihetetlen!
Az milyen türhőség már, hogy a B csoport meccsei korábban vannak, mint az A csoporté, és ezért véletlenül Brazília választhat alkalom adtán, hogy ki ellen játsszon. Megint előny a hazai csapatnál...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szomorùan látom, hogy nem kaptak ki a portugálok... Így még van esély, hogy tovább mennek sajnos. Annyira felbasz, hogy CR sérülten jätszik, hogy az hihetetlen!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ok guys, question:
Az szamit vb-n, hogy milyen az egymas elleni mutato? mert ugye USA megverte Ghanat, so ha Ghana nyer es USA veszt, akkor 4-4 pontjuk lesz, de megis USA jut tovabb mert leverte Ghanat, nem??? vagy itt CSAK a golkulonbseg jatszik? Amugy tuti x lesz mind2 meccs. En meg mivel itt vok USA-ba jobban teszem ha nekik szurkolok, (persze csak a benzemaek utan)
Az szamit vb-n, hogy milyen az egymas elleni mutato? mert ugye USA megverte Ghanat, so ha Ghana nyer es USA veszt, akkor 4-4 pontjuk lesz, de megis USA jut tovabb mert leverte Ghanat, nem??? vagy itt CSAK a golkulonbseg jatszik? Amugy tuti x lesz mind2 meccs. En meg mivel itt vok USA-ba jobban teszem ha nekik szurkolok, (persze csak a benzemaek utan)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
amúgy én nem örülök teljesen a portugál döntetlennek, mert esélyük továbbjutni nincs sok, de így meg CRnek jön még egy tétmeccs, ahelyett, hogy pihenne... bár õt ismerve tuti játszana, de egy tétnélküli meccsnek jobban örültem volna....
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Angol, Portugál , Spanyol.. erre azért nem gondoltam hogy még a csoportból sem mennek tovább
- András93
Én azért nem tennék olyan sokat a Német - USA x-re, négy éve is volt egy Uru - Mexikó, ahol szintén döntetlennel kéz a kézben továbbmentek volna, végül azt hiszem 2-vel nyert Uruguay. És így is továbbment mind a kettő, mert a franciák ügyesek voltak Dél-Afrika ellen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez is apró meccs volt.
lesz matek az utolsó fordulóban, de az lenne a legdurvább, ha a németek simáznák usa-t, a portugália-ghána duó meg kiütné egymást egy döntetlennel.
én is inkább ghánáért szorítok egyébként, ők a legszimpatikusabbak ebből a hármasból, egy belgium-ghána nagyon finom lenne a 16 között.
érdekesség : lement az első két csoportkör, tehát féltávnál járunk.
32 mérkőzésen eddig, ha minden igaz, 94 találat esett....a 2010-es vébén az összes meccsen (64) született 145 összesen.
lesz matek az utolsó fordulóban, de az lenne a legdurvább, ha a németek simáznák usa-t, a portugália-ghána duó meg kiütné egymást egy döntetlennel.
én is inkább ghánáért szorítok egyébként, ők a legszimpatikusabbak ebből a hármasból, egy belgium-ghána nagyon finom lenne a 16 között.
érdekesség : lement az első két csoportkör, tehát féltávnál járunk.
32 mérkőzésen eddig, ha minden igaz, 94 találat esett....a 2010-es vébén az összes meccsen (64) született 145 összesen.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hát legyenMyStiQ írta:oroszisti: Horvátország? Ochoa csukott szemmel hozza a clean sheetet.
Amúgy jó kis összeesküvés elméletem van.
A németek direkt kikapnak az amcsiktól , hogy az előbb leírt ágra kerüljenek
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem amugy Kliensman-ek megviccelik Low-eket, majd csak figyeljetek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- András93
Ghána kiesik, ne sírjatok már értük. Már 4 éve is jenkiknek kellett volna továbbmenniük.
A "se van" az "sincs".ferni írta:mi a probléma?
írjátok már le pls, kajak érdekel
Vagy a barcások sem mind katalánok.BH710 írta:András93 írta: Igen, algériaiak. Mi ezzel a baj? Magyarok sem mind pestiek, ahogy az algériaiak sem mind algírek.
Esti meccshez.
ahogy a németek sem mind németek...
No offense, csak a magas labdát nem hagyhattam pattogni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Ha Ghána megszorja Potugáliát, és USa a Németeket akkor Német o. kiesik
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha USA veri a nemeteket, akkor szinte biztosan bucsuzik Portugalia es Ghana is. Nemetorszagnak +4-es a gk-ja, nemhiszem hogy 1-nel tobb gollal ki tudnanak kapni, es akkor meg Ghananak is vagy 4-el 5-el kene vernie a Portugalokat... Ronaldoekrol nem is beszelve. -4, akar csomagolhatnak is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
András93 írta: Igen, algériaiak. Mi ezzel a baj? Magyarok sem mind pestiek, ahogy az algériaiak sem mind algírek.
Esti meccshez.
ahogy a németek sem mind németek...
oroszisti: Horvátország? Ochoa csukott szemmel hozza a clean sheetet.