Ilyen kommentektől viszont feláll a szőr a hátamon. Méghozzá azért, mert 1-2 hangadó ezen az oldalon, akik álomvilágban élnek, és azt hiszik, hogy csak az a csapat nyerhet BL-t, akinek 11 posztra van 11 világklasszisa. Az 1-2 ilyen hangadó miatt van folyamatosan utálva Khedira, Higuáin, Di Maria, Özil, és a hasonló hangadók miatt van túlsztárolva nálunk Modric, illetve az összes nem nálunk játszó tag, akik 2 egyeneset már rúgtak valaha a labdába.
Na most ezen hangadóknak köszönhetően meg lett fertőzve az oldal, és abból születnek az ilyen (már megbocsáss Samy nem csak neked szól, de a te kommented volt az utolsó csepp) gondolkodást mellőző, a hülyeséget libasorban hápogó kommentek.
Sajnos nagyon sok embert sikerült megfertőzni, és halomszámra olvasom a hülyeségeket, miközben ugyanezen emberek bőszen hangoztatják, hogy milyen kibaszott magas színvonalú ez a fórum. Hát nem az. Azért jövök fel, hogy értelmes kommenteket olvassak, és a kommentek 3/4 ilyen szenny. Néha leállok vitatkozni, akkor aztán jönnek azok a válaszok, hogy Khediránál mindenki jobb, és ezzel úgy érzik, hogy le van zárva a vita. Csak azt nem mérleglik, hogy hány hasonló embert üldöztünk el, mert nekünk/Real vezetőségének nem volt elég jó, és az esetek többségében a megváltóként várt ember besült, vagy semmivel sem volt jobb, mint aki helyére jött...
Modric is kurva jó példa erre. Nem egy ember hangoztatta, hogy na majd ő, így meg úgy, hű meg ha, most már rendben van a kp... Hát vele sem lett rendbe. Minden józan gondolkodású embert tudta, de a fórum, mint a birka meg lett babonázva. (mielőtt nekem estek: nem azt mondom, hogy Modric rossz, sőt az egyik legjobb játékosunk, de a várt mindent elsöprő javulás nem történt meg. Mint ahogy Vidallal sem történne meg, és Kondogbiával sem fog. Lehet, jobb lesz mint Khedira, de mivel nem Khedira az egyetlen probléma, ezért a gondok jelen lesznek...) De ugyanezek az emberek sztárolták túl anno Sahint, majd hőbölögtek, hogy miért nem játszik... Hát azért nem játszott a török, mert bűnrossz volt minden meccsén. Az ugyanilyen birka emberek vannak most Casemirora rákattanva, mert játszott egy meccsen, ahol a védekezési feladatait nem tudta ellátni, de volt 1-2 tetszetős passza, és 2 pozitív momentum elmossa, hogy halál szar volt egész meccsen...
Még egy dolog. Ehhez a minden posztra világklasszist hülyeséghez. A BM úgy nyert BL-t, hogy az a Mandzukics volt a kezdő csatáruk, aki 3 gólt rúgott az egész BL szezonban, és a bajnokság úgy lett házi gólkirály 15 góllal, hogy sok meccsen rúgott a BM 4-5 gólt. Ha Mandzukics elit csatár lenne, akkor egy ilyen BM-ben több gólt rúgott volna. De itt az élő példa, hogy ilyen csatárokkal is lehet eredményt elérni. De persze mi olyan Higuáint hibáztatunk, és akarunk elpaterolni már 3 éve, aki kb 2x jobb játékos Mandzukicsnál... Gondolkodni kéne, emberek!
De ugyanez a mostani Luis Gustavo mánia. Nem egyszer olvastam a nevét, de az az ember engem nem győzött meg. Egy színtelen, szagtalan játékos. Miért kellene nekünk? Mert technikailag jobb, mint Khedira. Ok, de kb ennyi amiben jobb Khediránál, minden másban a tunéziai jobb.
De menjünk tovább. Most az a Gündogan a sztár, akit a fórum 90% csak a BL döntőn, meg jutyub videókon látott, de már azt hiszik, hogy világklasszis, pedig hasonlóan jó videók össze voltak vágva Sahinról is anno, és visszaemlékezve az akkori BVB-s Sahinra, Sahin jobb játékos volt... De sorolhatnék ide még sok mindenkit.
Végezetül még egy költői kérdés: miért akar Perez hosszabbítani Khedirával? Miért akarja Mou magával vinni? Olyan buták ezek az emberek, hogy nem látják milyen szar Khedira? Vagy ők esetleg látják azt, amit a hangadók által befolyásolt szűk látókörű csürhe nem, hogy nem Khedirával van a legnagyobb gond?
Bocs a kirohanásért, de ez a hsz, már érlelődött bennem egy ideje, és most jutottam el oda, hogy leírjam. Aki magára ismer, az ne vegye támadásnak, nem nekik szól, hanem azoknak, akik ezeket a véleményeket borjúként követik. Mindenkinek lehet saját véleménye, de ha az nem saját, akkor bizony nem érdemes vele kardoskodni.
először is kurvára nem vagyok hangadó, nem hiszem, hogy betegesen próbálnék is bemagyarázni mindenféle faszságot
vagy ha már esetleg van olyan ember akinek megegyezik velem a véleménye, akkor én már hangadó vagyok? vagy már azért is én vagyok a hibás ha vkinek nincs önálló gondolkodása és két szeme? komolyan nem értelek
másodszor, egyáltalán nem fontos itt lenned, hogy ha szerinted kritikán aluli az oldal, pláne nem végigolvasni az összes hsz-t, csak az a baj, ha a te véleményeddel nem egyezik meg vki másé, akkor azt nem tudod elfogadni
egyébként akinek nem vagy kíváncsi a hsz-eire, haragosok közé teszed, aztán csókolom, nem lesz min pörögni
és akkor most kitérnék az érdemi részre
khediránál nem igaz, hogy neked nem szúrja a szemed az, hogy mennyire ügyetlen egy játékos, lehet hogy fejben ott van, a mentalitásával sincs gond, de egyszerűen ilyen szinten már nem fér bele a csapat játékába egy ilyen ember
ez pont olyan dolog, hogy nem elég az, hogy vki tehetséges, mint ahogy az sem elég, hogy vki megbízható és taktikailag érett, mert egyszerűen nem tudja kompenzálni a hiányosságait vele
abban igazad van, hogy csapatként kell működnie a real madridnak, nem pedig az egyéniségekre építeni, de hiába lesz khedira körül csapat, nem lesz képes technikailag magasabb szinten játszani
és ez ugyanúgy igaz higura is, volt már körülötte csapat, mégsem tud egy guruló labdát átvenni úgy, hogy ne pattanjon el tőle 2 méterre, ez egyszerűen nem szint, bl-ről meg inkább ne is beszéljünk, mert az már tényleg a legalja
kondogbia meg nem tudom nálad lehet, hogy top játékos, de nálam egyáltalán nem
leírtam, hogy mi jött le nekem abból, amit eddig tőle láttam, meg hogy ügyesebb is, min khedira, ezzel meg abszolút nem értem mi a problémád
modric érkezésével meg azért voltunk annyira pozitívak, mert itt mindenki azt várta, hogy majd felállást és szisztémát fogunk váltani, mert ő sehogy sem illett abba a madridba, amit azelőtt láttunk
de nem váltottunk, és most verheted a melled, hogy te megmondtad, de modric ugyanolyan jó képességű játékos, mint eddig, és ezt egy másik edzővel biztos be is fogja bizonyítani
meg ha szerinted én azok közé tartozom, akik szerint csak 11 világklasszissal lehet bl-t nyerni, akkor nagyon el vagy tévedve
a többihez nem kívánok hozzáfűzni semmit, mert őket én nem dobáltam be a "szennybe"