VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Eltelt 20 mérkőzés
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ez a Robben mekkora görény
Nah a rozmár csak Iniestát és Albát merte kezdetni az utolsó meccsen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
szerintem Chile megnyeri a csoportot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem jól értetted akkor.
nem a gólok "fontosságáról" volt szó, egy szóval sem említettem ezt a fogalmat.
szimplán mikor géci beírta, hogy :
erre írtam, mert 1-2 kivétellel "klose féle" gólok.
nem a gólok "fontosságáról" volt szó, egy szóval sem említettem ezt a fogalmat.
szimplán mikor géci beírta, hogy :
azt úgy értelmeztem, mintha azt sugallná vele, hogy ronaldo góljai szebbek.Szerintem azért kezdődik Ronaldo 15 góljával, hogy legyen aki legalább a feléig megnézi... Mást inkább nem fűznék hozzá.
erre írtam, mert 1-2 kivétellel "klose féle" gólok.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És tényleg ez lett. A jó öreg Dirkre kíváncsi vagyok.messideco írta:Hollandia: ezt a kezdőt vizionálják sokan:
Cillessen; Janmaat, De Vrij, Vlaar, Blind, Kuyt; De Jong, Wijnaldum, Sneijder; Robben, Lens.
Chile: Bravo – F. Silva, Medel, Jara – Isla, F. Gutiérrez, Aránguiz, M. Díaz, Mena – A. Sánchez, E. Vargas.
Vidal kihagyása érdekes döntés... Remélem, beválik Sampaolinak ez a húzása.
Hajrá, Chile!
shutter a gólok minõségérõl beszélt és bármennyire is úgy akarja azt beállítani, hogy egy Szaúd- Arábia ellen 3 fejes kb annyit ér, mint R9 döntõs duplája, mert egyiknél se lõtték ki a fickát 40rõl, attól még nincs így... igen is lényeges dolog, amit leírtam, amitõl nem szabad elvonatkoztatni, max a statisztisztikáknál, de most ugye nem errõl van szó.először is, shutter a gólok milyenségéről, nem a fontosságáról beszélt.
amiket leírtam igen csak fontos tényezõi egy gólnak, pl. Zidane BL döntõs gólja se lenne ennyire emlékezetes, ha egy spanyol liga 18. helyezettjének rúgja a 10. fordulóban.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ferni írta:hogyne lenne különbség.......'shutterisland írta:
a gólok minősége közt nem sok különbség van EBBEN a videóban a két játékos között.
Klose rúgott 11 gólt a csoportban...
4et a kiesés szakaszban...
2010, nyolcaddöntõ, Angolok ellen 1et, végül 4-1es kiütés lett
majd negyeddöntõ, Argentínok, 2 gól, szintén a végére eleg laza meccs lett, 4-0
2006, negyeddöntõ, 80. percben mentette hosszabbításra, na az nagyon fontos gól volt, de negyeddöntõ után egyszer nem bírt betalálni, pedig mindig ott voltak... '02ben még döntôztek is...
R9nél 4 gól Nyolcaddöntõben, 2 Elõdöntõ ( 98, hollandok, 1-1 lett, 11es párbajban is betalált, 02, tõrõk, 1-0re nyertek a góljával), 2 gól a Döntõben.....
Klose egyszer bírt betalálni, amikor nagyon kellett... de a legjobb 4 között már vhogy nem ment neki.
no mindegy, remélem kitömi USAt Klose, mert már tuti megdönti a rekordot és CR is eltesz, majd párat
utolsó hsz-em az R9 vs. klose témában (valőszínűleg )
először is, shutter a gólok milyenségéről, nem a fontosságáról beszélt. R9 jobb játékos bőven, ezt soha senki sem vitatta. azt sem, hogy fontosabb gólokat lőtt. de ettől még klosét felesleges lehúzni. 15 gól az 15 gól. háromszor annyi, mint ami a CR7, messi duónak együtt van. pedig messi és CR is bőven jobb játékosok, mint a lengyelnémet. vajon hogy van ez? hát úgy, hogy klose egy hangyányit jobb csapatban tolta, mint az argentin meg a portugál. ugyanakkor R9 meg jobb csapatban tolta, mint klose. mert az vitán felül áll, hogy a brazilok minőségre köröket vertek a németekre 98-ban és 2002-ben is. 12 éve klose mögött egy szem ballack volt, meg a kapuban kahn, aztán csókolom. R9 mellett dinho,rivaldo, robicarlos,stb. 2006-ban már nem tündököltek a brazilok, nem jöttek R9 gólok sem, amikor igazán kellett volna, lásd brazil-francia negyeddöntő és kiesés. lehet még csűrni-csavarni, csak tök felesleges. ami lényeg, hogy R9 2xvilágbajnok, aranylabdás, stb,stb. klosénak ezekből egy sincs. mondjuk még lehet
hogyne lenne különbség.......'shutterisland írta:
a gólok minősége közt nem sok különbség van EBBEN a videóban a két játékos között.
Klose rúgott 11 gólt a csoportban...
4et a kiesés szakaszban...
2010, nyolcaddöntõ, Angolok ellen 1et, végül 4-1es kiütés lett
majd negyeddöntõ, Argentínok, 2 gól, szintén a végére eleg laza meccs lett, 4-0
2006, negyeddöntõ, 80. percben mentette hosszabbításra, na az nagyon fontos gól volt, de negyeddöntõ után egyszer nem bírt betalálni, pedig mindig ott voltak... '02ben még döntôztek is...
R9nél 4 gól Nyolcaddöntõben, 2 Elõdöntõ ( 98, hollandok, 1-1 lett, 11es párbajban is betalált, 02, tõrõk, 1-0re nyertek a góljával), 2 gól a Döntõben.....
Klose egyszer bírt betalálni, amikor nagyon kellett... de a legjobb 4 között már vhogy nem ment neki.
no mindegy, remélem kitömi USAt Klose, mert már tuti megdönti a rekordot és CR is eltesz, majd párat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
még egyszer utoljára szeretném ha Kuyt kifuthatna a szép zöld gyepre a vb-n
aztán visszaülhet a padra Robben góljának ünneplése után
aztán visszaülhet a padra Robben góljának ünneplése után
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
köjt.
Viszont az jó döntés, ha Huntelaar nem kezd, mert egy Chile ellen dolgozni kell mezőnyben.
Viszont az jó döntés, ha Huntelaar nem kezd, mert egy Chile ellen dolgozni kell mezőnyben.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
-----
Hollandia: ezt a kezdőt vizionálják sokan:
Cillessen; Janmaat, De Vrij, Vlaar, Blind, Kuyt; De Jong, Wijnaldum, Sneijder; Robben, Lens.
Van Gaal őrültséget csinálna ezzel szerintem, de eddig minden döntése bevált.
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én tisztelem a góljait, nagy teljesítmény. De az már más kérdés, hogy felbassza az agyamat, mert R9 Figo meg Bergkamp mellett a szívem csücske. Naná, hogy fáj. De ennyi elfogultságot engedjetek már meg.
Német - USA pedig erről fog szólni, Klose rúgjon gólt, meg Müller, és emellett USA is menjen tovább. Klinsmann az edző, nem lenne meglepő.torjack írta:mi lesz itt majd, ha miro aljas, szemét módon még egy gólt merészel rúgni...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Klose 15 gólja pont annyira tiszteletre méltó mint a pufié
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mi lesz itt majd, ha miro aljas, szemét módon még egy gólt merészel rúgni...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk nem mintha ronaldo ezen 15 gólja igazán látványos lenne.Géci írta:Szerintem azért kezdődik Ronaldo 15 góljával, hogy legyen aki legalább a feléig megnézi... Mást inkább nem fűznék hozzá.Anis írta:Ronaldo és Klose 15 gólja egybe összeválogatva.
van ott is tizenegyes, kipattanó, ötösről bekotort és fejes is.
Bazd meg, amit itt még mindig lerendeztek azon, hogy szegény, szerencsétlen, hiperbalfasz, degradált Klose is 15 gólt tudott rúgni a VB-ken... Kifejezetten nem szeretem Kloset, de azért már szomorú, hogy ekkora cselekedet sem tudtok elismerni. Soha az ég világon nem lesz 2-szeres aranylabdás Ronaldo, de akkor is elismerésre méltó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
persze, hogy van. a mostani portugál keret veszte ugyanaz lett mint a spanyoloké. ahogy boszke, úgy bento is a haverokat hívta, és azt nem nézte, hogy ők is öregednek (a portugálok esetében brutálisan formán kívül vannak). a portugáloknál nagyjából a fél keret közvetlenül sérülés után, sérülten vagy nagyon rossz formában érkezett.Talan Csabi? Van barmilyen nagyobb tehetseg?
almeida, postiga, ronaldo, pepe, meireles, patricio, alves, nani, rafa stb.
ott volt antúnes, remek szezont hozott, coentrao helyett tökéletes lett volna. nem ezt a félkegyelmű andré almeidát kell nézni. aki amúgy nem is balbekk. vagyis de, annyira mint arbeloa pl.
de hozhatnék több példát is. valóban, ebben a keretben benne van még egy jó EB...de inkább ne legyen, mert ha ugyanez lesz 2 év múlva is, hogy formán kívül, meg sérülten jönnek a játékosok, akkor ugyanilyen bukta lesz az egész. ez a keret már amúgy is nagyon öreg (a vb-n csak 3 öregebb van). itt az ideje, hogy ismét végigfusson a tisztítótűz rajtuk.
ricardo costa
bruno alves
nani (attól függően, hogy mi lesz vele a nyáron és megtalálja e magát majd egy új csapatban)
meireles
amorim
varela
postiga
almeida
éder
ezeknek minimum már nem szabad válogatottnak lenniük.