VB - 2014
Re: VB - 2014
Most komolyan. Olyan szintű utálat van CR körül, hogy az félelmetes.
Itt okoskodnak körülöttem, hogy ha Suarez rúg 3-4 gólt és mondjuk 4be mennek az uruguayiak akkor ő érdemli meg az aranylabdát. Meg hát CR tavaly megnyerte.
És persze a BL nem ér annyit mint egy VB. Én nem értek ezzel egyet, egy BL-t sokkal nehezebb megnyerni mint VB-t. Menniy szar csapat van itt, mennyi széthajtott játékosokkal teli topcsapat. No meg CR mekkora szar a VB-n ezért sem kaphat aranylabdát. És a CR k_rva anyját hogy sérülten játszik, mert az is az ő hibája. anyját mindenkinek.
Itt okoskodnak körülöttem, hogy ha Suarez rúg 3-4 gólt és mondjuk 4be mennek az uruguayiak akkor ő érdemli meg az aranylabdát. Meg hát CR tavaly megnyerte.
És persze a BL nem ér annyit mint egy VB. Én nem értek ezzel egyet, egy BL-t sokkal nehezebb megnyerni mint VB-t. Menniy szar csapat van itt, mennyi széthajtott játékosokkal teli topcsapat. No meg CR mekkora szar a VB-n ezért sem kaphat aranylabdát. És a CR k_rva anyját hogy sérülten játszik, mert az is az ő hibája. anyját mindenkinek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
ezzel a brazil védelemmel úgy fognak idén vbt nyerni mint ahogy a spanyolok tették . sehogy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A brazil védelem megoldotta
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hoppárézimi
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
jó kis meccs ez a horvát-mexikó, a másikon meg gondolom a brazilok egy hármassal nyernek Modric akaszthatna egyet, az csak még jobbá tenné a meccset
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy nem rossz ez a mexikói válogatott, de nagyon kéne bele egy Vela.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
azt kell mondjam, ez a gól elegáns volt... kár, hogy a barcaban le van butítva
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mekkora kapufa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nyom az én emberem.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Eddig Kamerun jobb, szép akciókat vezetnek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gg Kovac, feltolod Pranjicot kp-ra győzelemkényszerben. Olic továbbra is szélső. Parádés.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is a horvátok meccsére szavazok, azért mégiscsak a továbbjutás a tét, biztos, hogy kiegyenlített, pörgős, lendületes mérkőzés lesz. De azért a Kamerun-Brazíliára is átnézek majd néha-néha, már csak Neymar miatt is. (Song a múltkori piros lapja miatt nyilván nem fog játszani, három meccses eltiltást kapott.)
Alexis játéka amúgy nagyon tetszett a hollandok ellen, egyre erősödik bennem a gondolat, hogy jobban járna, ha eligazolna tőlünk, itt valószínűleg sosem fog olyan szintű szabadságot kapni, mint a válogatottban. Viszont egy másik csapat (akár a Juve, akár a Manchester) tudná olyan szerepkörben játszatni, ahol majdhogynem tökéletesen ki tudna teljesedni. Természetesen azt szeretném, hogy maradjon, mert a kedvenc játékosaim egyike, és a sok szerencsétlenkedése ellenére is baromi hasznosan és eredményesen futballozik nálunk is, de a fent említettek miatt akkor sem fogok szomorkodni, ha a váltás mellett dönt.
Alexis játéka amúgy nagyon tetszett a hollandok ellen, egyre erősödik bennem a gondolat, hogy jobban járna, ha eligazolna tőlünk, itt valószínűleg sosem fog olyan szintű szabadságot kapni, mint a válogatottban. Viszont egy másik csapat (akár a Juve, akár a Manchester) tudná olyan szerepkörben játszatni, ahol majdhogynem tökéletesen ki tudna teljesedni. Természetesen azt szeretném, hogy maradjon, mert a kedvenc játékosaim egyike, és a sok szerencsétlenkedése ellenére is baromi hasznosan és eredményesen futballozik nálunk is, de a fent említettek miatt akkor sem fogok szomorkodni, ha a váltás mellett dönt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Horvátok remélem továbbmennek, bár Mexiko se rossz, de pár európai azért maradjon már. Kamerun meg tűnjön el amilyen gyorsan csak lehet, nem csak, hogy agyuk nincsen, de még egymást se tisztelik, nem fognak hiányozni senkinek.
Nem illik.
- ikarus93
Horvátok nyernek 1-0-ra.
Kamerun 5-2-re és bye bye Brazilia.
Kamerun 5-2-re és bye bye Brazilia.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most, hogy mondod, van benne igazság.A brazilon elfog csöppenni a speaker 1:0 nál is. Neymar szögletnél meg fél percig ordit mekkora zseni.....
még sosem gondoltam erre.
a brazilok egyébként a "gálakezdővel" tolják, nem úgy néznek ki, mint akik le akarják hozni x-re, hogy aztán a hollandokat kapják.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
alexoxladjackoxi írta:Ti melyik meccset nézitek este? Szerintem a Mexikó-Horvátnak nagyobb tétje van, én arra szavazok. A brazil meccset úgyis ismétlik.
Horvát. A brazilon elfog csöppenni a speaker 1:0 nál is. Neymar szögletnél meg fél percig ordit mekkora zseni.....kösz nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ebből már nem jössz ki jólattareal írta: Értem én, de azért, na... és írtam, hogy van különbség, mert mi nem ausztrália szintüek ellen csináljuk.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ti melyik meccset nézitek este? Szerintem a Mexikó-Horvátnak nagyobb tétje van, én arra szavazok. A brazil meccset úgyis ismétlik.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Értem én, de azért, na... és írtam, hogy van különbség, mert mi nem ausztrália szintüek ellen csináljuk.R.M.C.F írta:attareal írta:Anthony, ne feledd, hogy Mi Real drukkerek vagyunk.
Bár igaz, hogy a mi bekkelésünk, és a hollandok bekkelése között is van difference.
Off vége
Az elmúlt években talán 3 vagy 4 meccsen bekkeltünk,azokon is részlegesen a meccs egy részében.....ami normális,és szinte minden csapatnál előfordul,a taktika része.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M