VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. június 23., hétfő 23:02

fúú ezeket a transfer ötleteket el ne küldjétek Pereznek... szánalmasok
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 23., hétfő 23:02

Mert volt vagy 5-6 meccse, amin vezér volt?
1986 óta nézem a focit,nyilván akkor még tökösként.....de ennyire túlsztárolt,túlértékelt játékos nem volt más.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 23., hétfő 23:01

R.M.C.F írta:Neymi kettőt lőtt? Hát milyen csapat az akinek kettőt eltesz?

Hja.....hogy alul már le kellene igazolni? No persze,aztán feküdne a földön és azt hinnénk a füvet méregeti.

Hagyjuk már.
Nem kellene túlzásokba esni.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 23., hétfő 23:00

Neymar második gólja egyébként nevetséges. Ilyen gólt top bajnokságban sosem fog lőni. Ilyen brazil mb1-ben vagy vb-n kamerun ellen lőhető gól ez. Egy normális védő számít rá hogy befele cselez, a kapus meg nem fekszik el mint egy idióta.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 23., hétfő 23:00

oroszisti írta:Én meg mindhármat látnám itt szívesen Szóval én Benzemát cserélném Neymarra
Bármennyire nem szeretem a franciát, ezerszer ő, mint Neymar, bármennyire is jó spíler, egyszerűen falra mászok tőle, a színészi alakításaitól, fölösleges fetrengéseitől, tökéletes helyen van ott, ahol jelenleg van(majd ha kinövi a marhaságait esetleg).
ikarus93 írta:Hihetetlen hogy nem látják a Barca vezetői, hogy Neymar köré kell építeni a csapatot és nem Messi köré. Megint 5-6 évre nagyon ott lennének.

Mert volt vagy 5-6 meccse, amin vezér volt? Na vicceljünk már. Messi évekig a hátán vitte a Barcát, ha nem is mindent, de nagyon sokat köszönhetnek neki az elmúlt pár évben. És mi a garancia arra, hogy ha Messi elmegy Neymar tudja azt a szintet hozni, mint Messi, vagy hogy ha eladják Messit nem fogja az új csapatát is csúcsra juttatni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 23., hétfő 22:59

Neymi kettőt lőtt? Hát milyen csapat az akinek kettőt eltesz?

Hja.....hogy alul már le kellene igazolni? No persze,aztán feküdne a földön és azt hinnénk a füvet méregeti.

Hagyjuk már.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 23., hétfő 22:58

lordgabi írta:Én semmiképp sem.
Kinek a pap, kinek a papné :)
sentry írta:
Van benne igazság, csak agyfaszt kaptam hogy Suarez jobban megérdemli az aranylabdát mint CR, mert CR szar a VB-n. És ettől kb kiégtem egy hónapra.....főleg ha Neymar talál még pár gólt és véletlen megnyerik, akkor készüljetek, hogy CR csak haramdik lesz. Hiába a BL győzelem, a Spanyol kupa győzelem, esetleges klub VB, európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, bármit csinál, akkor majd első Neymar lesz mert VB-t nyert és Suarez meg második mert rúgott 3-4 gólt egy VB-n meg anyni gólt int CR. Szánalom az egész, hogy mennyire elfogult idióták vannak.
Suarez nem érdemli meg, ahogy Neymar sem. Még ha VB-t nyerne és gólkirály lenne akkor se. De én nem is állítottam hasonlót.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 23., hétfő 22:58

ziro4vr írta:Robinál a kombinatív játék mára annyi lenne, hogyan kombinálja a bulákat a dizsiben, meg a mojitot a fantával
:lol: :lol: :lol:

Szépen le van nézve Neymar. A vb leggyengébb csapatának 2 gólt rúg. Kovacic mennyit vállalt?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 23., hétfő 22:57

fogalmam sincs áleccsándre pátinnyó 4444 mit csinál 2 éve, vagy hogy leandro egyrabonaazéletművem damiao hány kilóval nehezebb mint ahány gólt lőtt, de ez a fred szánalmasan szar már bocsánat, mondom ezt abszolút kívülállóként. oscar az más, ott még lenne is ember helyette, de hát minek
Nem illik.

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 23., hétfő 22:57

ziro4vr írta:
realfan91 írta:Neymart fényezzük, de a kis homokos őket választotta, ezek után rohadjon is ott meg. Rakiticcsel együtt.

Fred helyére Robinho kéne és akkor itt focit is láthatnánk nem egy one man showt. istenem, de megnézném ez a két ember hogy muzsikál együtt. Robi is nagyon érzi a kombinatív játékot.
Robinál a kombinatív játék mára annyi lenne, hogyan kombinálja a bulákat a dizsiben, meg a mojitot a fantával
Vártam a negatív kritikát, de szerintem Neymarral tudna együtt működni. Frednél pedig szerintem mindenki jobb. :) Scolari azt hiszi Fredről, hogy ő a brazil Torghelle. De téved. Ő csak egy másolat.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 23., hétfő 22:55

volt írta:
sentry írta:+1. Suarez is a világ legjobbja, #mindekijobbakinemarealbanvanésvankétjómeccset #adjunkelmindenkitaf@szba :roll:

suarez y neymar y pato y rooney (megvan az első vb gólja vagy 800 perc után de jöjjön) y akitudfutnicseleznilőniegyetegymeccsen
Igen, Suarez is az egyik legjobb támadó. Ha szeretnétek, ha nem. Neymar is jó. Elnézegetném őket Madridban, de a mostani kerettel is elégedett vagyok. De ha anno Bale helyett Neymar jött volna, akkor SZERINTEM jobbak is lehetnénk. SZERINTEM!!
Van benne igazság, csak agyfaszt kaptam hogy Suarez jobban megérdemli az aranylabdát mint CR, mert CR szar a VB-n. És ettől kb kiégtem egy hónapra.....főleg ha Neymar talál még pár gólt és véletlen megnyerik, akkor készüljetek, hogy CR csak haramdik lesz. Hiába a BL győzelem, a Spanyol kupa győzelem, esetleges klub VB, európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, bármit csinál, akkor majd első Neymar lesz mert VB-t nyert és Suarez meg második mert rúgott 3-4 gólt egy VB-n meg anyni gólt int CR. Szánalom az egész, hogy mennyire elfogult idióták vannak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 23., hétfő 22:55

realfan91 írta:Neymart fényezzük, de a kis homokos őket választotta, ezek után rohadjon is ott meg. Rakiticcsel együtt.

Fred helyére Robinho kéne és akkor itt focit is láthatnánk nem egy one man showt. istenem, de megnézném ez a két ember hogy muzsikál együtt. Robi is nagyon érzi a kombinatív játékot.
Robinál a kombinatív játék mára annyi lenne, hogyan kombinálja a bulákat a dizsiben, meg a mojitot a fantával
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 23., hétfő 22:54

volt írta:Balet cserélném Neymarra, nálunk oktatna.
Én semmiképp sem.

Hector Herrera kiköpött Ángel di María, valaki beírta korábban, hogy Niko Kovač hasonlít Joseph Gordon-Levittre, akkor a mexikói és az argentín hány százalékban?! :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 23., hétfő 22:53

Neymart fényezzük, de a kis homokos őket választotta, ezek után rohadjon is ott meg. Rakiticcsel együtt.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 23., hétfő 22:53

ikarus93 írta:Nálam Reus a favorit szélső. kb CR-rel van egyszinten nálam.
Az igen. :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 23., hétfő 22:52

Nálam Reus a favorit szélső. kb CR-rel van egyszinten nálam.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 23., hétfő 22:51

volt írta:Balet cserélném Neymarra, nálunk oktatna.
Én meg mindhármat látnám itt szívesen :D Szóval én Benzemát cserélném Neymarra :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 23., hétfő 22:51

sentry írta:+1. Suarez is a világ legjobbja, #mindekijobbakinemarealbanvanésvankétjómeccset #adjunkelmindenkitaf@szba :roll:

suarez y neymar y pato y rooney (megvan az első vb gólja vagy 800 perc után de jöjjön) y akitudfutnicseleznilőniegyetegymeccsen
Igen, Suarez az egyik legjobb támadó. Ha szeretnétek, ha nem. Neymar is jó. Elnézegetném őket Madridban, de a mostani kerettel is elégedett vagyok. De ha anno Bale helyett Neymar jött volna, akkor SZERINTEM jobbak is lehetnénk. SZERINTEM!!
De ugye nincsen HA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. június 23., hétfő 22:53-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 23., hétfő 22:50

végre valami brazilos játék is van. csóri kameruniak most azt se tudták, merre keressék a labdát :mrgreen:
hulk meg egy bétateszten megbukott cristiano. nagyon gyenge.

mit nem adnék, ha ez a fazon fehérbe tolná... remélem messi onnan vonul vissza és 2 éven belül megvehetjük, amikor ronaldoért, mint friss 4. aranylabdásért leraknak 120 milliót az arab kollégák.

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 23., hétfő 22:50

Jó ez a brazil-kamerun, mert egyik csapat sem tud védekezni. Brazília megkap egy chilit, vagy kolumbiát, péppé verik őket. :)
#mindekijobbakinemarealbanvanésvankétjómeccset #adjunkelmindenkitaf@szba
#sztedeztvalakihajlandóelolvasni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. június 23., hétfő 22:51-kor.

Vissza: