már brazíliában is nevetséges volt amit művelt.lefogadom ha anno minket és nem katalánékat választ akkor nem lenne ennyire a játékában a színészkedés.. ez csak egy katalán betegség
VB - 2014
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2014
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mexikót nem szeretik a bírók.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
ha tovább akarnak jutni, akkor igen.R.M.C.F írta:Horvátoknak csak a győzelem a jó nem?
ponthátrányból indultak Mexikóval szemben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
IgenR.M.C.F írta:Horvátoknak csak a győzelem a jó nem?
Elmaradt 1 tizi kezezés miatt, örülhetnek a Horvátok.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
jaR.M.C.F írta:Horvátoknak csak a győzelem a jó nem?
horvatok 2 kapussal jatszanak?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
előkerült a favelák mélyéről az agy? ja hát véletlenül se willian nemértem mi folyik itt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
na csicsaritto megoldja. telling you!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Horvátoknak csak a győzelem a jó nem?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
jo van mar hat nem lehet az osszes legjobb jatekos nalunk!! Neymar eluszott, felejtsetek el. Lesz egy Suarezunk, az nem eleg? Benzema, CR es Bale melle?
amugy ocsoa kap golt ezen a vb-n? mert ha a hrvatokon mulik akkor nem.
bale-t meg nem lattatok 20 meccs ota, mar nem is jo semmire... c'mon! megnyertuk azt a sz.ros bl serleget nem csunya jatekkal, fejezzetek mar be a panaszkodast
amugy ocsoa kap golt ezen a vb-n? mert ha a hrvatokon mulik akkor nem.
bale-t meg nem lattatok 20 meccs ota, mar nem is jo semmire... c'mon! megnyertuk azt a sz.ros bl serleget nem csunya jatekkal, fejezzetek mar be a panaszkodast
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lefogadom ha anno minket és nem katalánékat választ akkor nem lenne ennyire a játékában a színészkedés.. ez csak egy katalán betegség
-
Állítottam én ilyet vagy legalább ehhez hasonlót? Ferni felhozta ,h Neymar ziccert hibázott, én csak arre reagáltam ,h bárkivel megesik.R.M.C.F írta:Miért a kislány minden ziccert bever? Hja hogy nem. Többet nem jövök.Bale 3(legrosszabb esetben is 2) ziccert hibázott a BL döntőben. Ilyen dolgokat mindenkire rálehet húzni ha szeretnénk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért a kislány minden ziccert bever? Hja hogy nem. Többet nem jövök.Bale 3(legrosszabb esetben is 2) ziccert hibázott a BL döntőben. Ilyen dolgokat mindenkire rálehet húzni ha szeretnénk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Bale 3(legrosszabb esetben is 2) ziccert hibázott a BL döntőben. Ilyen dolgokat mindenkire rátudunk húzni ha szeretnénk.ferni írta:persze, lehetnénk...volt írta: De ha anno Bale helyett Neymar jött volna, akkor SZERINTEM jobbak is lehetnénk. SZERINTEM!!
végül is csak egy szájbatett BLt nyertünk 12 év után vele...
és még Bale megoldotta a Spanyol Kupa döntőben és emlékezhetünk, hogy Neymar leblokkolt és kapufára rúgta a ziccert...
majd ha egy döntőben rúg kettőt visszatérhetünk erre, de ne már hogy rúg 2 gólt Kamerunnak és most ő az ász és Bale hozzá képest semmit se tud
én is szeretem Neymar játékát, nézni rossz, ahogy le van korlátozva a Barcánál és én is szívesen láttam volna itt, mert nagy vágyam egy igazi jó brazil támadó, mert bár Marcelo valamelyeset betölti ezt az űrt mégis csak balhátvéd, de azért a ló másik oldalára se kell átesni, úgy mint ahogy az most megy.
- sebydani
fred mostmár maradhat. új rekord új motiváció. a bötyár bajusz teszi. annyira brazil azon is pörgeti a következő gólja előtt a lasztit majd.ziro4vr írta:Nincs annyi csere hogy az osszes flopot lehozzasebydani írta:szerencsétlen hulkot szedje már le a pályáról öngmaga paródiája
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
persze, lehetnénk...volt írta: De ha anno Bale helyett Neymar jött volna, akkor SZERINTEM jobbak is lehetnénk. SZERINTEM!!
végül is csak egy szájbatett BLt nyertünk 12 év után vele... biztos Neymarral a bajnokság is meg lett volna 10 pont előnnyel, meg laza 6-0ás BL döntő....
és még Bale megoldotta a Spanyol Kupa döntőben és emlékezhetünk, hogy Neymar leblokkolt és kapufára rúgta a ziccert...
majd ha egy döntőben rúg kettőt visszatérhetünk erre, de ne már hogy rúg 2 gólt Kamerunnak és most ő az ász és Bale hozzá képest semmit se tud
én is szeretem Neymar játékát, nézni rossz, ahogy le van korlátozva a Barcánál és én is szívesen láttam volna itt, mert nagy vágyam egy igazi jó brazil támadó, mert bár Marcelo valamelyeset betölti ezt az űrt mégis csak balhátvéd, de azért a ló másik oldalára se kell átesni, úgy mint ahogy az most megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. június 23., hétfő 23:10-kor.
-
Fred azisten újabb rekordot döntött.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nincs annyi csere hogy az osszes flopot lehozzasebydani írta:szerencsétlen hulkot szedje már le a pályáról öngmaga paródiája
Nem illik.
- sebydani
szerencsétlen hulkot szedje már le a pályáról, öngmaga paródiája
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2014. június 23., hétfő 23:07-kor.