A közepe és az eleje. Mivel te is tudod nagyon jól, hogy a védekezés legelöl kezdődik. Ez pc-n meg konzolon faszán működne, de az életben nem.MI ebben a nagy bukta?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már amikor tavaly jött Suarez neve leírtam, hogy utálnám ha madrid mezt húzna, alattomos, ostoba, szégyen az az ember, fetreng harap...és mi lenne vele a barca elleni meccsen, hát szépen le lettem hurrogva. aztán ez a jó "nyugis" szezonja meggyőzött engem is
ha már pepe...madridban rendben van a feje mióta CA a főnök, a válogatottban meg az első komoly meccsen lehúzta a rolót...
ha már pepe...madridban rendben van a feje mióta CA a főnök, a válogatottban meg az első komoly meccsen lehúzta a rolót...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Egy kupát sem nyernének.Géci írta:Megláttam RMCF kezdőjét és könnybe lábadt a szemem
-------------Lopez
-----Pepe-----Ramos----Varane
----------Vidal------Modric
bale----------Benz-----------Marcelo
-------Suarez----------CR
Ez milyen kezdő lenne, édes istenem...
Védekezésben 5 védőre zár,zárja a széleket,belül atom,középen két szűrő,3 támadó vonalban visszamozog szűkiteni:
-------pepe----Ramos---Varane
Bale---------------------------------Marcelo
---------Vidal----------Modric
------Suarez-------Benz------Cr/falcao
Labdabirtoklásban 3 védőre áll és a szélek mennek fel,két szűrő vonalban marad és oldalra a felfutó(bale-marcelo) mögé kilép ha kell,elől benz mélységből,visszavontabban(nem a leshatáron) indul,két ék egymást váltja ha kell,illetve ha benz felmozog akkor 3 támadós lesz:
----Pepe-----Ramos------Varane
------Vidal---------Modric
Bale--------------------------Marcelo
--------------Benz
----Harapós----------CR/falcao
MI ebben a nagy bukta? persze spanyolok ezt nem szokták játszani,ezt argentinok és olaszoknál pár csapat tolja,persze ott közel sem ilyen minőségű emberekkel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Falcao esetén esetleg én eltekintenék egy fiatal tehetség igazolásától még idén, szerintem beválna itt sérülés ide-oda. Cr-rel imádják egymást,a bugi is menne szerintem, ha meg éppen nem a BBC kezd akkor lehet Falcao középen Benzi meg ki balra, ahogy még fiatal korában. Nekem tetszeneCS0ki írta:Na, akkor szerintem ennyit Suarezről...Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek után Perezék még számításba veszik.
Jó eséllyel akkor Falcao lesz, esetleg tényleg valami fiatal gyerek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Na, akkor szerintem ennyit Suarezről...Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek után Perezék még számításba veszik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy kupát sem nyernének.Géci írta:Megláttam RMCF kezdőjét és könnybe lábadt a szemem
-------------Lopez
-------Suarez----------CR
Ez milyen kezdő lenne, édes istenem...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az az igazság hogy ebben a rendszerben Balenek kellene bal oldalon lennie hogy jobban mennyen a beadás, így Carvajal játszhatna a jobb szélen mert támadásokban is meggyőző volt....jó tudom ez nagyon elméleti, és az esélye hogy ezt a pályán viszont lássam kb nulla, de csapatunknak nem erőssége az ezer passzos labdatartós játék, ez a felállás meg a stabil védekezést és a gyilkos kontrákat adja eredményül....még annyi hogy akkor viszont Benzema helyén DM és Isco jobb lenneR.M.C.F írta: -------------Lopez
-------Suarez----------CR/falcao
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Valaki ak nézi ezeket az átigazolsái pletyiket, nem tudja megmondani, hogy mi van azzal, hogy Jose Ángel Sanchez megy Brazíliába Krooshoz, hogy tárgyaljanak?
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Tetszik az a kikacsintós (is), amit hozzáfűztetek.Falcao (is) megállapodott a Real Madriddal
Remélem, nem ez a hír fog bejönni a sok közül.
Igazából ha nem fogalmaztam egyértelműen, nem Jan Oblak ellen szólt a hozzászólásom (azt se tudom hogy néz ki...), hanem maga a "felfogás" iránt (igaz a kapus poszt elég szűk, ergo ennél nem sok értelme lenne ragoznom ezt a témát). Még mielőtt valaki kiforgatná, nem az ellen vagyok, hogy tehetséges, fiatal játékosokat igazoljunk...
Elfogadva azt hogy szerinted world class kapus lehet, folytatom (elolvastam a hozzászólásod egyébként):
Lopezről hál istennek nem olyan hírek keringenek, hogy lelép, míg Ikerrel a fene tudja mi lesz. Ha ő úgy dönt távozik, akkor nyilván kell valaki, a kérdés csak az, hogy merünk-e ennyire fiatal kapusba befektetni, kockáztatva azt, hogy talán 2-3 év múlva küldhetjük vissza, vagy inkább egy "rutinosabb" arcot választunk, aki tűrné a másodhegedűs szerepét.
Elfogadva azt hogy szerinted world class kapus lehet, folytatom (elolvastam a hozzászólásod egyébként):
Lopezről hál istennek nem olyan hírek keringenek, hogy lelép, míg Ikerrel a fene tudja mi lesz. Ha ő úgy dönt távozik, akkor nyilván kell valaki, a kérdés csak az, hogy merünk-e ennyire fiatal kapusba befektetni, kockáztatva azt, hogy talán 2-3 év múlva küldhetjük vissza, vagy inkább egy "rutinosabb" arcot választunk, aki tűrné a másodhegedűs szerepét.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Én láttam őt már játszani, és nem egyszer. Persze nem azt mondom, hogy jobb, mint Neuer, Gea, Courtois, Sirigu, Llorris, DL, és félve írom, hogy Casillas (ugye ezek a világ jelenleg legjobb kapusai), de jó úton halad afélé, hogy ezeket akár meg is előzze. Már most jobban véd, mint Casillas+ DL a gyengébb meccsein. Még vannak neki hibái, ami a tapasztalathiányból adódik. És azt is vedd figyelembe, hogy- nem olvastad el Taktikai Háború topic-ba az írásomat-nem azonnal kezdőkapusnak jönne, hanem Kupa + monnyuk BL csoportkör uccsó meccsei stb.tucsoki írta:Nekem szimplán annyi bajom van ezzel, hogy míg egy számítógépes játékban reális lenne a leigazolása, addig a valóságban kevésbé - legalábbis a tendencia ezt mutatja. Ha fiatal ifiket hozunk az más tészta (tényleg, erről nagyon keveset hallani...), de ilyen korban rengeteg nagy tehetségnek kikiáltott játékos van (új Ronaldo, új Roberto Carlos, új Messi (= Bojan...)). Szóval, vélhetően nem csak mi látjuk itthonról hogy ki tehetséges és ki nem, de tényleg, sokkal nehezebb lehet kifogni az igazi gyöngyszemeket mint gondolnánk. Annak idején ha jól rémlik Varane iránt nem igazán volt nagyobb komoly érdeklődő rajtunk kívül (és most nem egy hülye kacsára gondolok), de ha tévedek akkor javítsatok ki. Egyébként ránk sosem volt ez a hozzunk ifiket majd reménykedjünk hogy beválnak, ergo még jobban meglep, hogy vannak akik emiatt háborognak....
Nyilván akinek nem inge valami, azt nem veszi magára.
Ui: itt is megemlítik (ha szabad linkelni): http://outsideoftheboot.com/2014/01/08/ ... pers-10-1/
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Nekem szimplán annyi bajom van ezzel, hogy míg egy számítógépes játékban reális lenne a leigazolása, addig a valóságban kevésbé - legalábbis a tendencia ezt mutatja. Ha fiatal ifiket hozunk az más tészta (tényleg, erről nagyon keveset hallani...), de ilyen korban rengeteg nagy tehetségnek kikiáltott játékos van (új Ronaldo, új Roberto Carlos, új Messi (= Bojan...)). Szóval, vélhetően nem csak mi látjuk itthonról hogy ki tehetséges és ki nem, de tényleg, sokkal nehezebb lehet kifogni az igazi gyöngyszemeket mint gondolnánk. Annak idején ha jól rémlik Varane iránt nem igazán volt nagyobb komoly érdeklődő rajtunk kívül (és most nem egy hülye kacsára gondolok), de ha tévedek akkor javítsatok ki. Egyébként ránk sosem volt ez a hozzunk ifiket majd reménykedjünk hogy beválnak, ergo még jobban meglep, hogy vannak akik emiatt háborognak....
Ui: itt is megemlítik (ha szabad linkelni): http://outsideoftheboot.com/2014/01/08/ ... pers-10-1/
-
Én nem megváltóként tekintek rá, hanem egy kapusnak, aki 3-4 éven belül TOP 3-5-ös kapus lesz, és jó lenne elhozni, mielőtt más csinálja majd.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Remek, csak miután tízből kilenc ember úgy emlegeti a nevét mintha valami megváltó lenne, elég abszurd.attareal írta:Onnan, hogy nagyon jó kapus. Nézd meg a Taktikai háboró topic-ba, hogy mit írtam róla. Én szoktam nézni Benfica meccseket, és örültem ,amikor jöttek róla a hírek.tucsoki írta:Jan Oblak?
Egy bolond százat csinál? Honnan jött ez az őrület...
-
Voltak. Volt olyan, hogy jön, aztán, hogy a Bayern nem akarja eladni, aztán, hogy a muki megy Brazilba, hogy véglegesítse Kroos ügyét, de aztán már nem jöttek jelentősebb hírek róla. Tényleg, mikor megy az a Jose Sanchez Kroos-szal csevegni brazilföldre?rikiramos írta:Vakon kérdezek, nem néztem szet az utóbbi napokban(Allamvizsga). Szóval Kroosrol voltak az utóbbi napokban valami hírek -velünk kapcsolatban-? Puszi pacsi
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Vakon kérdezek, nem néztem szet az utóbbi napokban(Allamvizsga). Szóval Kroosrol voltak az utóbbi napokban valami hírek -velünk kapcsolatban-? Puszi pacsi
-
Kroos-szal az a helyzet, hogy, ha tényleg hozzánk akar jönni, akkor ide is fog, már csak az a kérdés, hogy idén, vagy jövőre.
Idén is hozható lenne, sztem egy 30 millióra, még a Bayern is rábólintana. Max. akkor 40 és egy kis csipkedés Kroos részéről.
Idén is hozható lenne, sztem egy 30 millióra, még a Bayern is rábólintana. Max. akkor 40 és egy kis csipkedés Kroos részéről.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- ateeemadrid
még most sem értem, hogy egy kapus leigazolása miért téma. más csapatok összetennék a kezüket 2 ilyen kapusért.
szezon elején el kell dönteni, hogy ki véd a Bl+Bajnokságban, a másik meg védhet a kupában + esetleg szuperkupa meccseken és a klubVBn. így meglesz a kellő játéklehetőség mindkettejüknek.
remélem a Kroossal kapcsolatos hírek nem igazak, neki nagyon tudnék örülni.
nem kellenek ide nagy változtatások, Morata helyére kell 1 cserecsatár, a friss VB győztes Benzema jövőre még jobban teljesít majd, úgyhogy calma. meg ugye még kell egy Kroos a kezdőbe. azt decc ól.
akinek meg real hianya van ezzel eltudja ütni az időt a meccsig.
szezon elején el kell dönteni, hogy ki véd a Bl+Bajnokságban, a másik meg védhet a kupában + esetleg szuperkupa meccseken és a klubVBn. így meglesz a kellő játéklehetőség mindkettejüknek.
remélem a Kroossal kapcsolatos hírek nem igazak, neki nagyon tudnék örülni.
nem kellenek ide nagy változtatások, Morata helyére kell 1 cserecsatár, a friss VB győztes Benzema jövőre még jobban teljesít majd, úgyhogy calma. meg ugye még kell egy Kroos a kezdőbe. azt decc ól.
akinek meg real hianya van ezzel eltudja ütni az időt a meccsig.