Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Azt a 4 támadós rendszert alig várom, hogy lássam! Szinte belekönnyztem
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
2 igazolás szükséges a jövő évi szezonra,és remélem nem is lesz több,kivéve ha elakar valaki nagyon menni(coentrao vagy Dm esetleg).
Védelem:
A védelem rendben van,oda én nem hoznék senkit,jobb bekkben carv és arbeloa megfelelő megoldás,egyik képes egy zártabb,szélt lezáró focira,a másik egy támadóbb , kombinativ játékra,arbeloa pedig balosra is mehet.
Középen ramos,pepe,varane és nacho, szerintem rendben van,megvan a sebesség,a fejjáték is.
baloson,marci és coe, szintén mint a jobbon,megfelelő a struktura,egyik képes egy zártabb védekezésre a másik egy támadóbb,attraktívabb felfogású.
Korban sincsen komoly gond,nincsen kiéget,kikopott ember akit idén már pótolni kellene,most még nem lenne meg a megfelelő játékperce.Varane és nacho több játékidőt kell hogy kapjon.
Kp:
Ide egy ember kell,ezen sokat törtem a fejem,hiszen itt nagyot lehet hibázni,nekünk egy olyan játékos kell,aki univerzális,vagyis képes a 3 fős kp-a több posztjára is,eddig ez nálam pogba volt,de mint már korábban egyszer bővebben elemeztem a tagot,a játékának van egy sarkalatos pontja,ami probléma lehet(de azért messze benne van a következő évtized legjobb kp-a képesség).....de most került képbe kroos,akit nem ismertem jól eddig,most is csak pár meccs v momentumok vannak meg,de egész tetszik a fószer,több posztos,pontos,fegyelmezett,felfelé is gyorsan játszik és nem buta a labdával egyáltalán.......alonso,modric és dm helyett is mehet,és azonnal a kezdő tagság lehet a célja. Alo már kifelé megy,igy ez most jól jöhet.Khedira és casemiro el......kb 0-ra ki lehet hozni a költséget. Megfelelő minőség lehet a kp-a,ami hosszú évek óta nem volt meg. Kroos lett az első számú akit hoznék.
Alonso DLP posztja sem annyira égető,mehet egy 3as vonalban vagy eltolt vonalban kp-a.....teljesen rendben van. Illarra jött ugye alo helyére,de eddig nem vált be,kroos,dm,modric,alo,illarra és isco is idetehető....megfelelő strukturában,korban,képességekben is...Ez egy teljesen rendben lévő kp-a lenne.
Támadók:
Morata el,15-20 ért(érvénytelen a faszi).....jesé decemberben jön de nem tudjuk milyen bőrben lesz,szélek megvannak,jesé,balé,dm ha kell,illetve cr.....az össze szélső tud ellenkező oldalon is játszani,ez jó.
Középen van gond,benzema egyedül kevés(esetleg iscot feltolni)....oda jöhetne a tigris egy korrekt árért.....max 40,de inkább olcsóbban,ezt kell valahogy kibugázni. A szerkezet maradhatna,bár a kolumbiai csúcsék,de gondoljunk bele mennyit nőne vele a taktikai repertoárunk....akár egy vereség vagy elkerülendő X határán a 80 percben megbontanánk a szokásos visszavont szerkezetet és menne be ékbe a védelem közé a gólvágó....na de nem azért hoznám hogy havonta egyszer betegyem ,ez csak egy példa volt. Mi sokszor tanyázunk az ellenfél térfelén,már nem visszavont felállásunk van mint JM-nél hanem feljebb tolódtunk,feljebb pozicionált a csapat,igy oda ő megfelelő lehetne,mivel többet van ott a labda.
CR,bale,benz,falkán,isco,jesé.....teljesen rendben van,át lehet állni center játékra(pozicionálisra),lehet elmozgó rendszer 3 vonalban lévő fővel,lehet 4 támadós ha égés van:
----Modric------------------Kroos
-Bale-------Benzema------------CR
---------------------Falco wiener blut
Szerintem a csapat emberemlékezet óta nem volt ilyen jó helyzetben,ha a nyári igazolásokat(amiket MONDTAM!! ) megoldják,nyugodtan bátran és legnagyobb esélyesként vághatnak bele a következő szezonba.
Védelem:
A védelem rendben van,oda én nem hoznék senkit,jobb bekkben carv és arbeloa megfelelő megoldás,egyik képes egy zártabb,szélt lezáró focira,a másik egy támadóbb , kombinativ játékra,arbeloa pedig balosra is mehet.
Középen ramos,pepe,varane és nacho, szerintem rendben van,megvan a sebesség,a fejjáték is.
baloson,marci és coe, szintén mint a jobbon,megfelelő a struktura,egyik képes egy zártabb védekezésre a másik egy támadóbb,attraktívabb felfogású.
Korban sincsen komoly gond,nincsen kiéget,kikopott ember akit idén már pótolni kellene,most még nem lenne meg a megfelelő játékperce.Varane és nacho több játékidőt kell hogy kapjon.
Kp:
Ide egy ember kell,ezen sokat törtem a fejem,hiszen itt nagyot lehet hibázni,nekünk egy olyan játékos kell,aki univerzális,vagyis képes a 3 fős kp-a több posztjára is,eddig ez nálam pogba volt,de mint már korábban egyszer bővebben elemeztem a tagot,a játékának van egy sarkalatos pontja,ami probléma lehet(de azért messze benne van a következő évtized legjobb kp-a képesség).....de most került képbe kroos,akit nem ismertem jól eddig,most is csak pár meccs v momentumok vannak meg,de egész tetszik a fószer,több posztos,pontos,fegyelmezett,felfelé is gyorsan játszik és nem buta a labdával egyáltalán.......alonso,modric és dm helyett is mehet,és azonnal a kezdő tagság lehet a célja. Alo már kifelé megy,igy ez most jól jöhet.Khedira és casemiro el......kb 0-ra ki lehet hozni a költséget. Megfelelő minőség lehet a kp-a,ami hosszú évek óta nem volt meg. Kroos lett az első számú akit hoznék.
Alonso DLP posztja sem annyira égető,mehet egy 3as vonalban vagy eltolt vonalban kp-a.....teljesen rendben van. Illarra jött ugye alo helyére,de eddig nem vált be,kroos,dm,modric,alo,illarra és isco is idetehető....megfelelő strukturában,korban,képességekben is...Ez egy teljesen rendben lévő kp-a lenne.
Támadók:
Morata el,15-20 ért(érvénytelen a faszi).....jesé decemberben jön de nem tudjuk milyen bőrben lesz,szélek megvannak,jesé,balé,dm ha kell,illetve cr.....az össze szélső tud ellenkező oldalon is játszani,ez jó.
Középen van gond,benzema egyedül kevés(esetleg iscot feltolni)....oda jöhetne a tigris egy korrekt árért.....max 40,de inkább olcsóbban,ezt kell valahogy kibugázni. A szerkezet maradhatna,bár a kolumbiai csúcsék,de gondoljunk bele mennyit nőne vele a taktikai repertoárunk....akár egy vereség vagy elkerülendő X határán a 80 percben megbontanánk a szokásos visszavont szerkezetet és menne be ékbe a védelem közé a gólvágó....na de nem azért hoznám hogy havonta egyszer betegyem ,ez csak egy példa volt. Mi sokszor tanyázunk az ellenfél térfelén,már nem visszavont felállásunk van mint JM-nél hanem feljebb tolódtunk,feljebb pozicionált a csapat,igy oda ő megfelelő lehetne,mivel többet van ott a labda.
CR,bale,benz,falkán,isco,jesé.....teljesen rendben van,át lehet állni center játékra(pozicionálisra),lehet elmozgó rendszer 3 vonalban lévő fővel,lehet 4 támadós ha égés van:
----Modric------------------Kroos
-Bale-------Benzema------------CR
---------------------Falco wiener blut
Szerintem a csapat emberemlékezet óta nem volt ilyen jó helyzetben,ha a nyári igazolásokat(amiket MONDTAM!! ) megoldják,nyugodtan bátran és legnagyobb esélyesként vághatnak bele a következő szezonba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
eddig nem szóltam hozzá, nem is tudom mennyire volt szó róla.
én mindenképp örülnék falcao érkezésének. egyrészt szarabbak nem leszünk vele. értem én, h jön majd a példálózás a megint jön majd a benzema - higuain szintű egyszer kezdő egyszer csere páros, csak most majd falcaoval, de egyrészt ezt nemtudhatjuk, másrészt most nem mourinho, hanem ancelotti ül a padon.
sztem csak nyerhetünk vele, pláne, ha reális áron sikerül megszerezni. és bőven belefér még a középpályára mellé egy kroos is.
ha meg vidalba vagy pogbaba reménykedünk, akkor meg dimariának out. úgyhogy ebbe meg lehet gondolkodni.
nehéz helyzet ez sztem, de az biztos, h ezen a nyáron a keret valószínű csak erősödni fog.
én mindenképp örülnék falcao érkezésének. egyrészt szarabbak nem leszünk vele. értem én, h jön majd a példálózás a megint jön majd a benzema - higuain szintű egyszer kezdő egyszer csere páros, csak most majd falcaoval, de egyrészt ezt nemtudhatjuk, másrészt most nem mourinho, hanem ancelotti ül a padon.
sztem csak nyerhetünk vele, pláne, ha reális áron sikerül megszerezni. és bőven belefér még a középpályára mellé egy kroos is.
ha meg vidalba vagy pogbaba reménykedünk, akkor meg dimariának out. úgyhogy ebbe meg lehet gondolkodni.
nehéz helyzet ez sztem, de az biztos, h ezen a nyáron a keret valószínű csak erősödni fog.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az első két klubban oka volt hogy nem kellett annyira. wenger megbánta hogy mellőzte. a chelseanél meg olyan konkurencia volt hogy beszarsz.___Samy___ írta:aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
És ha tényleg annyit kaszálnánk Khedira eladásával mint amennyiről cikkeznek, persze feltéve ha sikerül eladni és Morataért is jó árat kapunk pénzügyileg is egy tökéletes nyarat zárnánk.ziro4vr írta: Morata-Falcao
Casemiro/Khedira-Kroos
mi ez, ha nem erősítés, minőségkülönbség
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
+ Ha jól emlékszem volt ott egy komoly betegség is...tucsoki írta:Lass-t én is szerettem, de hiányzott belőle az a plusz amit sűrűn szoktak emlegetni. Mai napig emlékszem, ha pl. szerelt, megtartotta 2 letámadó ellenfél ellen a labdát, sőt, kihozta, akkor a legegyszerűbb passzt elbénázta...realfan91 írta:Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
Azért nála is voltak bőven alibis meccsek, összességében nem sajnálom hogy elment, azért nem akkora ász, de szerethető figura volt.
bár ez a képességein nem változtat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha jön a két említett játékos, elkell adni Khedirat és Casemirot...Moratat meg visszavásárlási opcióval...hátha lesz belőle valami
Lass-t én is szerettem, de hiányzott belőle az a plusz amit sűrűn szoktak emlegetni. Mai napig emlékszem, ha pl. szerelt, megtartotta 2 letámadó ellenfél ellen a labdát, sőt, kihozta, akkor a legegyszerűbb passzt elbénázta...realfan91 írta:Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
Azért nála is voltak bőven alibis meccsek, összességében nem sajnálom hogy elment, azért nem akkora ász, de szerethető figura volt.
Diarranak mindene adott lett volna, hogy top vkp legyen, még az évfelfedezettje is lett(vagy valami hasonló) mikor megvettük. Aztán volt még egy jó éve, aztán mentális problémái lettek és onnantól csúszott lefelé... Kár érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem nagyjából mindenki.peti_madrid írta:Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy Falcao-Kroos párossal bőven kiegyeznék az átigazolási szezonban
Morata-Falcao
Casemiro/Khedira-Kroos
mi ez, ha nem erősítés, minőségkülönbség
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy Falcao-Kroos párossal bőven kiegyeznék az átigazolási szezonban
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
igen, kiszámíthatatlan egy arc, ami egy DM esetén a kp felső harmadában tűrhető (ha a védő részét nézzük) az ő esetében hátrébb már nem az___Samy___ írta:aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán
Nem illik.
- ___Samy___
aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mai napig tartom, hogy Khediránál jobb volt Lass, persze Mourinho alatt ezt nem tudta bizonyítani. Ennek ellenére fejben nem Real szint volt, ez tény. Ennél a világtalan Khediránál túlzás nélkül lehetne mondani 100 jobb játékost a posztra, és ezzel sem mondtam újat.En is szeretem szidni Khedirat, amikor csak lehet, viszont vele joval stabilabb volt a kozeppalyank mint a franciaval.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De miért nem a Legendák topicba írtok!? Nem értem...@Sonny írta:Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?
- h3x0r
Csak a lecsuszott emberekbol vilagklasszisokat akarnak csinalni@Sonny írta:Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
lassana
egy jó 4 hónapon kívül semmi volt az ember. a 6-2 egyik nagy okozója volt. máig emlékszem, ahogy eladta a labdákat, aztán meg jöttek a durcás időszakai, mert rájött mindenki, hogy angol2 szintű játékos. futni tudott mint a mérgezett egér és ennyi.
egy jó 4 hónapon kívül semmi volt az ember. a 6-2 egyik nagy okozója volt. máig emlékszem, ahogy eladta a labdákat, aztán meg jöttek a durcás időszakai, mert rájött mindenki, hogy angol2 szintű játékos. futni tudott mint a mérgezett egér és ennyi.
- h3x0r
Mennyire igaz, hogy az ido megszepiti az emlekeket.. Ha valakirol, akkor Diarrarol elmondhatjuk azt, hogy a kepessegei ellenere fejben keves ehhez a szinthez. Milyen szep is volt amikor szinte utolso emberkent megprobalt lecselezni 3 embert, elveszitette a labdat es kaptuk belole a golt. Szep dolgokra volt kepes, de rendre tulvallalta magat, nem ismerte a korlatait, emiatt pedig minden egyes meccsen benne volt a hiba lehetosege, amit ezen a szinten nem engedhetunk meg magunknak. En is szeretem szidni Khedirat, amikor csak lehet, viszont vele joval stabilabb volt a kozeppalyank mint a franciaval.realfan91 írta:Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább. A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.
Perezzel nem tudom mi a problemad. Nezd meg hogy a barca kiket adott el az utobbi idoben es azt is hogy mennyiert. Majd azt, hogy tavaly nyaron a Higu, Callejon, Albiol trioert kaptunk 62 (!) milliot. Mikor nyar elejen mar a fel forum eladta volna Higut 25-30 millioert az Arsenalnak. Ozil 50 milliojarol nem is beszelve.