Matt:
Én értem mit akarsz mondani. Könnyű rámondani hogy Khediranal mindenki jobb, de ez ahogy leírtad nagyon távol áll a valóságtól. Képességekben én sem tartom sokra, ráadásul erre Mou rá is tett egy lapáttal azzal hogy box to boxot csinált belőle, szinte Özilnél is hamarabb ért oda a kapuhoz. Egyszerűen ő ezt nem tudja megjátszani, rosszul kezeli a labdát, lassan játssza meg azt , egyszerűen fejben lassú ott ahol minél gyorsabb és pontosabb megoldásokat kellene választani. Abban hogy ő gyengének látszik szerintem Alonsonak is bőven szerepe van. Xabi piszok mélyen játszik, Khediranak így dupla annyi területet kéne bejátszania, ez megint egy halott ötlet.
Én sem vágnám ki Khedirat a csapatból, nem a használhatatlan kategória, mert azért taktikailag használható, nagy munkabírású és azért neki a hozzáállásával sem volt probléma eddig. Viszont az hogy stabil kezdőjátékos azt nem tudom elfogadni, nekünk oda nála egy összességében jobb képességű kell, aki gyorsabban gondolkodik, pontosabban és gyorsabban játssza meg a labdákat, és kezeli le azokat. Egy Modric kreativitású arc kéne, neki viszont az én meglátásom szerint nem nagyon feküdt mikor mondjuk Khediraval vagy Alonsoval játszott középen. Neki a két középpályás előtt kell játszania, nálunk ott tudta kamatoztatni a kreativitását főleg tavasszal. Szóval nevet nem mondanék, de mindenképpen ki kell valaki mást próbálni Khedira helyett, de én Alonsot is rögtön lecserélném.
pont azt nyilatkozta, hogy bármennyire is mi vagyunk a legjobbak neki a játék lehetőség a fontos.
Érhető a gondolkozása. Tisztában van vele ő is hogy kevés a kezdőhöz, padozni meg nem akar jönni.