Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 25., szerda 12:41

Persze, ez vészjósló, de pont ezért érné meg a Phillynek. Tele van assett-tel a csapat, semmi elvárás a következő pár évben. High risk very high reward. Korszakos center tehetség Embiid, ennyit kockáztatást megér szvsz. Én összetenném a két kezem, ha leesne a Lakersig(nem fog).
Exumnak is nagyon örülnék, állítólag messze a legintelligensebb játékos a draft classban.
Az meg érdekes lehet, hogyha Nasht pattintja a #7-es cetlivel a Lakers, akkor az azt jelenti, hogy megpróbálják a Melo-James duót elhozni Los Angelesbe, erre érdemes lesz figyelni. Bár én megnézném hogy mit hoz ki a csapat a frissen draftolt rookieból, illetve mik lesznek az előkészületek a post-Kobe érához.
igaz nem néztem túl sok ncaa-t de nekem wiggins játéka tetszett a legjobban. örülnék ha valahogy lecsúszna 1/3ig és a phily vinné.
Dettó, Wigginsben van a legnagyobb upside(bár ugye Exum a sötét ló), és a hírek szerint a Philly mindenképpen őt akarja, és az érdeklődés kölcsönös.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 25., szerda 12:33

Zsombor írta: Philly helyében draftolnám,
igaz nem néztem túl sok ncaa-t de nekem wiggins játéka tetszett a legjobban. örülnék ha valahogy lecsúszna 1/3ig és a phily vinné. :)
tetszik noelnek az a stílusa hogy igen bazdmeg öt csapat szalasztott el ezért nekem az ötös mez kell, mcw se rossz tavaly első meccsen az a quadruple double az eléggé komoly lett volna, szóval na szimpatikus csapat. kár hogy holiday már nincs ott bár akkor ugye nem lenne noel meg nagyon mcw-nek helye se..
számomra talán a legszimpatikusabb csapat keletről.
Marci77 írta:Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)
a nagy hármasból csak wade egyértelmű szerintem, ő majd lemond egy kis delláról és tuti hogy marad a heatbe.
anthonyval az már szerintem nagyon sok lenne, bár wade már nem nagyon faktor.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 25., szerda 12:30

Zsombor írta: Szerintem Embiid nem fog sokat esni, Philly helyében draftolnám, Noelt is kivárták, nem hajtja őket semmi, nincs elvárás, simán hoznám.
Ezzel nem értek egyet. A 3. helyen egy ilyen erős drafton hatalmas kockázat lenne elvinni egy olyan embert,akinek ennyi egészségügyi problémája van úgy,hogy még meg sem kapta az nba terhelést. Fáradásos törések,láb,gerinc és egyéb hát problémák. Inkább vinném a Vonleh,Exum,Randle trió valamelyikét a Philly helyében. Embiid jó pick lehetne a Utah,Boston valamelyikének az 5-6. helyen.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 25., szerda 12:03

Jaja, Parkert nem motiválja a gondlat, hogy a Cavsben játszhat, szerintem Wigginst viszik, Parkerért meg oda van úgy is a Bucks.
Azonban felvetődött 2 pletyka is: Afflalo,#4,#12 for #1 illetve Thaddeus Young,#3,#10 for #1
Szerintem Embiid nem fog sokat esni, Philly helyében draftolnám, Noelt is kivárták, nem hajtja őket semmi, nincs elvárás, simán hoznám.
Én amúgy csak azt remélem, hogy valaki a Lakers előtt elviszi McDermottot, és bár Exum sanszosan nem csúszik le addig, de akkor a 7. picknél az Embiid, Vonleh, Smart, Randle négyesből lehet választani.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy nincs még egy, mondjuk 1/15 körüli draft cetlije a Lakersnek, 1/7-tel ki tudnák húzni Vonleht vagy Randlet, a másikkal meg Paytont vagy LaVinet. :'(

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 25., szerda 10:13

Marci77 írta:Par kerdes:

Szerintetek a Cavs Parkert vagy Wigginst valasztja 1/1ben? (ha csak el nem cserelik,pl a Utahval,akik Wigginst akarnak.)

Embiid meddig csuszhat vissza? (egy Lakers koruli csapat elviheti a serulekenysege ellenere?)

Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)

Ha LeBron lep,es Anthonyt se vinne a Heat akkor Bosh is lephet,akkor mi lesz a Miamival szerintetek? :)
Wigginst. Sokkal jobban teljesített a privát edzésen és láthatóan Parker nem szeretne ott játszani,mert tojt bele a privát tréningbe,amikor a Cavs meghívta.

Embiid várhatóan 5-10. hely között fog elkelni,szerintem a Lakers nem viszi.

Ha se James,se Anthony,akkor a Miami nagy szarban lesz. Wade új szerződésével és a másik két nagy kilépésével viszont fizetések terén jól állnának.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 9:47

Par kerdes:

Szerintetek a Cavs Parkert vagy Wigginst valasztja 1/1ben? (ha csak el nem cserelik,pl a Utahval,akik Wigginst akarnak.)

Embiid meddig csuszhat vissza? (egy Lakers koruli csapat elviheti a serulekenysege ellenere?)

Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)

Ha LeBron lep,es Anthonyt se vinne a Heat akkor Bosh is lephet,akkor mi lesz a Miamival szerintetek? :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 25., szerda 9:32

Az öreg James átirhat sok történetet a drafton. Izgalmas napok elé nézünk

ui.: kíváncsi vagyok a nagy3as többi tagja mihez kezd igy
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 24., kedd 16:06

LeBron papa kilép a szerződéséből. The Decision part 2?

De ez most lényegtelen, 2 nap és draft! :lilasalas:

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 21., szombat 15:24

Azért az dúrva lenne ha a Sixers hármat valasztana a tizben egy ilyen drafton :mrgreen:

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 13:32

Lakersnél most szó van arról, hogy Thaddeus Young+MCW Nashért és a hetedik pickért. Én ezt csinálnám, bár 23 éves MCW, bőven van még benne upside, de azért nagyon szívesen nézném mit tudna játszni nálunk Vonleh vagy Smart. Ti meg csak vigyétek Gordont. :Đ

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 21., szombat 7:35

Ha a Jazz tenyleg Mcdermotot viszi akkor jó eséllyel bent lehet 1\6on meg Vonleh es Embiid is szal valaki marad majd a Lakersnek is. Remélem Ainge nem nyul mellé. Amiket hallani Embiidről újabban, lehet, hogy Vonleht vinném ha még bent lesz.

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 1:48

Eedekes lesz, foleg ha a Jazz tenyleg McDermottot viszi. Birnam ha Embiid lecsuszna a Lakers pickig.

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 20., péntek 23:26

Embiid sérülésével borul minden, akár a 10-ből is kicsuszhat, bár az szerintem nagy túlzás, ha bent marad 1/6-ig tuti kihuznám. Fúú de rohadtul várom már a draftot, elegem a van a spekulációkból :mrgreen:

Öpike

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 19., csütörtök 20:18

http://bleacherreport.com/articles/2102 ... s-and-more

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 17., kedd 14:41

JustoVillar írta:A legfrissebb pletykák alapján a Cleveland Embiidet akarja vinni az 1/1-el, Wiggins nem akar a Buckshoz menni(nem is megy hozzájuk work out-ra), viszont Parker szivesen menne oda, mert közel van a családja. Így Wiggins marad a Sixersnek, ami a lehető legjobb nekik. Randle a sérülése miatt akár a top10-ből is kicsúszhat akár, a legújabb elemzések szerint. Szerintem ez nem fog megtörténni, ha bent lesz még 10-re a Sixers biztos elviszi és akkor lehetne egy ilyen csapatuk jövőre:
MCW-valami SG akire Thad-et cserélik-Wiggins-Randle-Noel. Pár éven belül szétszopathatják a világot.
Ja, pont ezt irtam par hszel ezelott, ebbena csapatban eszmeletlen sok upside van. Raadasul most par evig a rookie szerzodesuk fut, van egy rakat cap space, 2016-ban odamehetnek Duranthez kuncsorogni es akkor Wiggins felmegy sgbe vagy 17-ben Westyhez. De hat ugye hiaba mert o hazajon a Lakersbe. :D

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 17., kedd 14:28

A legfrissebb pletykák alapján a Cleveland Embiidet akarja vinni az 1/1-el, Wiggins nem akar a Buckshoz menni(nem is megy hozzájuk work out-ra), viszont Parker szivesen menne oda, mert közel van a családja. Így Wiggins marad a Sixersnek, ami a lehető legjobb nekik. Randle a sérülése miatt akár a top10-ből is kicsúszhat akár, a legújabb elemzések szerint. Szerintem ez nem fog megtörténni, ha bent lesz még 10-re a Sixers biztos elviszi és akkor lehetne egy ilyen csapatuk jövőre:
MCW-valami SG akire Thad-et cserélik-Wiggins-Randle-Noel. Pár éven belül szétszopathatják a világot.

Öpike

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 16., hétfő 22:01

http://kepfeltoltes.hu/140616/spurs_www ... es.hu_.jpg

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. június 16., hétfő 21:19

Éjjel bealudtam a meccs közben (államvizsga tételek lefárasztottak, de a mai nappal már felgyújthatom őket, átmentem :mrgreen: ), majd erre keltem, Méhes Gabi akkorát üvöltött :D 0:19 :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 16., hétfő 11:58

Nem akarom védeni LeBront, de az egész döntő alatt gyak. nem volt társa, nem volt itt semmilyen big3.

Igazából a big3 összehozása akkora áldozatokat követelt keret szintjén, hogy még ez a 2 cím is csoda, amit összehoztak (bár végülis a Dallas ellenit elbénázták, a tavaly meg felülteljesítettek a Spurs ellen).

Ha van esze LeBronnak most fog dobbantani, mert nem hiszem hogy Wade és Bosh is csomagolna, velük a keretben meg nem tudnak erősíteni.

Amugy meg LeBront akkor sem tudnám Jordanhez hasonlítani, ha most 4 győzelme lenne, szóval ilyen szempontból engem ez nem érdekel.

Várom a draftot, Phillyben tényleg össze lehetne hozni egy komoly gárdát, akik 1-2 év múlva ütnének rendesen.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 16., hétfő 9:27

aaaaaaaand game over.

ezzel nagyjából el is dőlt lebron legendája :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Vissza: