Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni?
Erről már leírtam a véleményemet. Miért adná el őt a klubja? Most robbant be, nagy tehetség......ráadásul elszipkáztuk a vezetőedzőt is......amiért kheláffi eléggé bevágta a durcát.
Miért válik meg egy klub egy tehetséges nagy reményű játékosától?
Pénzért.....másért nem. Kell nekik pénz? Tele a szertár dollárral......
Kitaláltuk verratit hogy hozzuk,de az senkinek sem jut eszébe hogy a játékos lehet nem is akar jönni,mivel ott kezdő,itt még bizonytalan,fejlődik,nagyon fiatal.....ráér.....a fizetése sem lehet rossz. A klubja meg nem akarja eladni....
A csapat jó, komoly projekteben van.......
Egyébként bírom a sok vészmadarat.....átigazolási szezon még el sem kezdődött,de már eltemette a csapatot.
Mondom,jönni fog olyan játékos akinek a neve fel sem reppent,és lesz majd csodálkozás....mindig szokott ilyen lenni,minden nyáron.
Én szeretném bale-t, nagyon komoly focista......gündogan? Igen,stabil a kölök,de néztem pár BVB meccset még sahin előtt és ott a sahin - götze páros úgy ment mint az állatok,itt meg bár sérült volt,olyan visszaesése lett,hogy olyant nem is tudom láttam -e valaha?
Nehogy gündi is így járjon.