Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 27., hétfő 22:54

Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni?

Erről már leírtam a véleményemet. Miért adná el őt a klubja? Most robbant be, nagy tehetség......ráadásul elszipkáztuk a vezetőedzőt is......amiért kheláffi eléggé bevágta a durcát.

Miért válik meg egy klub egy tehetséges nagy reményű játékosától?
Pénzért.....másért nem. Kell nekik pénz? Tele a szertár dollárral......
Kitaláltuk verratit hogy hozzuk,de az senkinek sem jut eszébe hogy a játékos lehet nem is akar jönni,mivel ott kezdő,itt még bizonytalan,fejlődik,nagyon fiatal.....ráér.....a fizetése sem lehet rossz. A klubja meg nem akarja eladni....
A csapat jó, komoly projekteben van.......

Egyébként bírom a sok vészmadarat.....átigazolási szezon még el sem kezdődött,de már eltemette a csapatot.
Mondom,jönni fog olyan játékos akinek a neve fel sem reppent,és lesz majd csodálkozás....mindig szokott ilyen lenni,minden nyáron.

Én szeretném bale-t, nagyon komoly focista......gündogan? Igen,stabil a kölök,de néztem pár BVB meccset még sahin előtt és ott a sahin - götze páros úgy ment mint az állatok,itt meg bár sérült volt,olyan visszaesése lett,hogy olyant nem is tudom láttam -e valaha?
Nehogy gündi is így járjon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 27., hétfő 22:48

Ő se akar jönni, elvileg öröm és bódótá van Párizsban. Nem rég volt hír...
Köszi, valamiért ez nekem kimaradt. :-)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 22:45

madridronie írta:Az új szerződését valóban nem, ellenben a BT-vel elvileg már hónapokkal ezelőtt megállapodott és a cég kifejezett kikötése volt Bale, a szerződés részeként!
Akkor viszont nem értem mire fel erősködnénk a szerződtetésével amikor elvileg nem lehet megvenni... Hosszú nyár lesz ez. Én még arra sem merek mérget venni, hogy nem lesz itt nagy igazolás ami ilyen szemet :ozil: nyitós. Meg merem kockáztatni, hogy Zizu rácsörög Pogbára, hogy te fiú gyere hozzánk itt kezdő lennél stb... B-)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 27., hétfő 22:44

Nzedge írta:Katalánéknál szépen alakulnak a dolgok.Hozták Neymart és elég valószínű,hogy eltakarítják Valdest,helyette jön egy igazi kapus.Hoznak még egy védőt és annyi.

Amúgy én megtippelném,hogy hozni fogjuk a Carvajal,Verratti,Isco,(Casemiro),Bale pakkot.-kimásolom egy jegyzetbe.. :mrgreen:

Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni? :hmmm:
Ő se akar jönni, elvileg öröm és bódótá van Párizsban. Nem rég volt hír... Aztán persze van az a pénz, amiből embert lehet venni lsd. Neymar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 27., hétfő 22:38

ateeemadrid írta:
helyette jön egy igazi kapus
ja, elviszik Reinát, és nem haladtak 1 lépést sem előre. :D
:lol: reméljük,reméljük

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 27., hétfő 22:36

helyette jön egy igazi kapus
ja, elviszik Reinát, és nem haladtak 1 lépést sem előre. :D

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 27., hétfő 22:35

Katalánéknál szépen alakulnak a dolgok.Hozták Neymart és elég valószínű,hogy eltakarítják Valdest,helyette jön egy igazi kapus.Hoznak még egy védőt és annyi.

Amúgy én megtippelném,hogy hozni fogjuk a Carvajal,Verratti,Isco,(Casemiro),Bale pakkot.-kimásolom egy jegyzetbe.. :mrgreen:

Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni? :hmmm:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 27., hétfő 22:31

Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
+1. Ráadásul ott van egyből Sahin is, akiről lemondhatnánk.
Srácok; kívánom, hogy nektek legyen igazatok, jobban örülnék én is, elhihetitek; ettől függetlenül én úgy érzem, hogy a cikkben szereplő negatív végkifejletre sajnos mégis nagyobb esély van!
Bale még semmit nem irt alá... Pontosabban sem a következő szerződését, sem azt, hogy a PL új arca lesz vagy valami ilyesmit irtál 1x...
Az új szerződését valóban nem, ellenben a BT-vel elvileg már hónapokkal ezelőtt megállapodott és a cég kifejezett kikötése volt Bale, a szerződés részeként!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 27., hétfő 22:35-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 27., hétfő 22:27

Buitre írta:az volt már, hogy Zizou ma közel két óráig volt a prezi cégének szákházában? Én ennek csak örülni tudok :smile:
Volt, korábban már leírták. Remélem megbízta Zizout, hogy lásson munkához és hozza szépen az emberkéket a klubhoz.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 22:26

madridronie írta:Lassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik!
Tudtommal Bale még semmit nem irt alá... Pontosabban sem a következő szerződését, sem azt, hogy a PL új arca lesz vagy valami ilyesmit irtál 1x...

Amúgy igen tré kezd lenni a helyzet. Abban bizok, hogy ha jön Ancelotti akkor tényleg el tudja hozni Verrattit a PSG-ből és akkor meglenne Alonso alternativája. Khedira, ha menne akkor is a Cheslseabe vagy lesz olyan aranyos a Monaco és megveszi :D , de igazából, ha marad Khedira meg jön Casemiro akkor arra a posztra sem nagyon kell már agyalni szerintem... Itt ami legnagyobb riogatást okozza az az, hogy elbaszunk 60 millát Cavanira :vivo:
Bár én bizom Zizuban, hogy Júni 6 után itt meglepő POZITIV dolgok is fognak történni :shifty:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 27., hétfő 22:25

az volt már, hogy Zizou ma közel két óráig volt a prezi cégének szákházában? Én ennek csak örülni tudok :smile:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 27., hétfő 22:25

Amúgy Falcaot, Valdezt és Carvalhot se erősítette meg egyik klub se, szóval nem tudom, honnét vannak a hírek. Pedig elvileg a kolumbiai ma volt orvosi vizsgálaton.. Valdezt elhozhatnánk és meggyalázhatnánk azzal, hogy a Castillába 3. számú kapus lehetne. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 27., hétfő 22:21

Azért a Dortmund bőven felhasználja majd a Lewa és Götzéért kapott pénzt. Nem kell őket félteni. Szerintem ezt a két ikont most elengedték, de innentől kezdve már csak vásárolni fognak. A hírek szerint Pizzaro, Dzeko, Eriksen közül bárki érkezhet.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 27., hétfő 22:19

Lassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik!
Akkor következő szezont offolhatjuk is szerintem. Nem jó érzés hogy még el se kezdődött az átigazolási időszak de már senkit se lehet hozni :(

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 27., hétfő 22:19

Csabi írta:
Tovább folytatódik a vesszőfutásunk;
Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek. :lol: Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
+1. Ráadásul ott van egyből Sahinis, akiről lemondhatnánk. Illetve azon a poszton jobban állnak, mint a két említetten. Bender, Khel, Sahin... Amúgy ők is nagy bevásárlásra készülnek, mert olvastam egy csomó lehetséges érkezőt, mint pl Cristian Erikssen.
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 27., hétfő 22:14

Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik
Szó nélkül??????? Klopp konkrétan elküldte a bajorokat a büdös p.csába és nyíltan hadat üzent Guardiolának, amiért ellopta a 2 kedvencét. A dortmundi elnök szerint pedig innentől kezdve nem is fog kivásárlási ár szerepelni egyetlen egy játékos szerződésében sem! Egyébként meg miért ne lenne hihető, minden épkézláb vezető így cselekedne, miután a csapat 2 legnagyobb ászát már elrabolta az ősi rivális; vagy szerinted ezek után a németek majd csak úgy szó nélkül hagyják, hogy szétkapkodják a nehezen felépített csapatukat (Klopp megálljt parancsolt)??? Kötve hiszem, nem véletlenül marad pl. Hummels sem! :coffee:
Kezdenek fogyni a nevek. Szinte minden játékost valami/valaki akadályozza
Lassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik! :lol: :-* :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 27., hétfő 22:10

Örömhír: Benitez hivatalosan a Napoli edzője. Legalább ő nem lesz Real edző...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 27., hétfő 22:02

Tovább folytatódik a vesszőfutásunk;
Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek. :lol: Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 27., hétfő 22:01

madridronie írta:
Tovább folytatódik a vesszőfutásunk; a Madrid felvette a kapcsolatot a Dortmunddal Gündogan ügyben és született is egy megállapodás a két klub között, aminek értelmében a németek a jövőben (minden egyes alkalommal) mindenképp értesítik és előnyben részesítik a Real Madridot más klubokkal szemben, amennyiben a játékos eladása mellett döntenek, de erre la. 1 évet várnunk kell (erre kérte a német vezetés a blancókat), hisz a dortmundiak Götze és Lewandowski mellett idén már nem hajlandóak több sztárjuktól megválni! Mondjuk valahol abszolút érthető, de ezzel a török-német is kiesek az idei listáról, öröm az ürömben viszont, hogy bizonyos elővételi opciót szereztünk rá!
Vajon igaz e, ha igen akkor be is tartják azt, mert ha csak szóbeli az elszáll egy kettőre, ha írásos akkor benne vagyok, és hozzuk Reus-al együtt.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 27., hétfő 22:00

Nika91127 írta:Nem tudom volt-e már,de úgy néz ki, nem csak 28 millió euró volt a Neymar-fiú a Barcának? :mrgreen: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2248607

40 millió aláírási bónusz apucinak...Nem kicsi kenőpénz :-)
Enyhén felstrófoltuk az árát lehet feléért is elvihették volna ha nem jelentkezünk be ha már megszerzik legalább ne olcsó pénzért ezt jól csinálta Perez papa :lol: !
Most ideje lesz, hogy mi is belekezdünk mert több célpontról már tényleg nem maradhatunk le!!!

Vissza: